ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σωστο!!!
Printable View
Ρε τι μας λετε μεσημεριατικα!! :P
Ι like this attitude! Βγαζει πολυ γελιο!!
Χριστίνα όμως και σένα δεν σε καταλαβαίνω πραγματικά. Ξεκίνησες το θέμα για ν' αναφερθείς στην απέχθεια σου προς το σεξ και τώρα μιλάτε για κινητά και δονήσεις. Τι συμβαίνει εδώ Χριστίνα;
το βρίσκω λίγο άκομψο αυτό που γίνεται τώρα.
Φαντάζομαι πως η συνομιλία ήταν με υ2υ και όχι δημόσια.
Αφού ενημερώθηκε η διαχείριση δεν υπάρχει λόγος να βγαίνουν τέτοια θέματα δημόσια.
Ο οκανά δεν έχει καμιά δουλειά ΑΛΙΑ. Τι θα κάνουν δηλαδή? Θα πάνε να βρουν το Γιώργο να του τραβήξουν το @@ απ το χέρι?
οκ, αλλά όπως σου είπα δεν είναι θέμα να συζητιέται δημόσια και χωρίς την άδεια του γιωργου.
Σταμάτα να ταράζεσαι γενικότερα. Χτες συμφώνησες πως πρέπει να αποστασιοποιηθείς λίγο από το φόρουμ για το καλό σου.
Πάρε κάποιον και πήγαινε για καφέ να πάρεις λίγο αέρα, να αλλάξεις λίγο παραστάσεις...:)
ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ ΨΟΦΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
ΣΟΡΥ αμα αναστατοσα την διαχειριση η καποιον αλλον , μαλον ηταν λαθος συνταξη αυτο που εγραψα στην φιλη μου την τζιπσι , βλεπετε η λεκτικη ορθογραφια ειναι δυσκολο να περασει στα γραπτα , αλλο ενοουσα , ασε που ειναι πολυ δυσκολο να πεθανει καποιος απο χρηση , αμα ο οργανισμος ειναι εθυσμενος ειναι δυσκολο να φυγεις απο υπερβολικη δοση , οσοι την κανουν συμβαινει επειδη εχουν κοψει για καποιο διαστημα και μετα κανουν χρηση την ιδια ποσοτητα που εκαναν πριν κοψουν ,τοτες ο οργανισμος λογο του οτι εχει "πεσει" δεν αντεχει ,το διαβαζει υπερβολικη δοση και σε συνδιασμο με κατι αλλο παθεινει καποιο οιδιμα και μετα τα γνωστα!
Δεν θα με χαλαγε παντος να "ξεμπερδευω" ,ειναι ο πιο γλυκος θανατος , αλλα δεν θα το γεαψω εδω μεσα , ειναι κατι προσωπικο μου και μονο!!
Ελποιζω να μην εγινε καμια αναφορα στην αστυνομια και γινω ξεφτυλα ετσι ??
ΑΜΑ ξερει κανεις που εγινε και σε ποιους το ειπε παρακαλωω
giorgo panou,χαιρομαι που εισαι καλα τελικα!!
giorgo panou εκανες τπτ?
Οχι Μπροκεν μια χαρα ειναι.. μιλησα εγω μαζι του εχτες! Παρεξηγηση εγινε... Ειναι καλα! :)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !! για το ενδιαφερον σας , ποσο μαλον απο τις ¨" ALIA & BROKEN DOLL " οπου και εχουμε βρεθει - δυστυχως - σε κοντρα καποιες φορες ,οπου και απο οτι θυμαμαι (βλεπετε ο σκληρος μου ,μαλον η " ΡΑΜ " μου χεχε¨) δεν εχει πολλα γυγα κι ειναι και " μονοπυρηνος " ο επεξεργαστης μου ¨) χεχι ¨) ). απο οτι θυμαμαι λοιπον ειχα γραψει πραματα τα οποια μετανιωσα .
Αυτο δειχνει οτι εχετε την αρετη της ανθρωπιας . Ευχαριστω και παλυ λοιπον ¨)
ρε σκασμενο βουλωστο με κανεις και βουρκωνω ;) . τελος καλο ολα καλα λοιπον!!!
Εεεε τι νομιζες κι εσυ ρε Γιωργο?? Οτι εχω παρει ομοιωμα σου και του ζουμπαω καρφιτσουλες εξασκωντας την μεθοδο βουντου?? lololol
Να 'σαι παντα καλα!!!
ΕΥχαριστωωωω¨) καλοοοο αυτο με τις καρφιτσες , χεχεχε , θυμαμαι που το ειχαν κανει στον Π.ΓΙΑΝΝΑΚΙ η Μαργιετη και ο ΔΥΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ στη Παληνη , χεχεχε
ΝΑΙ τελος καλα, ο ΘΕΟΣ δεν μου κανε την χαρη τελικα¨(
δεν την παλευω αλλο ολο επιμενει ο δικος μου να το κανουμε επειδη με θελει και δεν θελω να κανω τπτ δεν την θελω την ζωη μου ειναι πολυ κουραστικη :(