Originally Posted by
MariaMi
Καλησπέρα σας και από εμένα!
Σήμερα ξαφνικά όπως είχα ξαπλώσει, μετά από ένα τρομακτικό ταξίδι που είχα με το αεροπλάνο και αναρωτιόμουν αν θα φτάσω ποτε ή όχι, ξεκίνησε να τρεμοπαίζει το χείλος μου το οποίο φυσικά ακόμα δεν έχει σταματήσει.
Να σας πω με λίγα λόγια γιατί αν ξεκινήσω να γράφω δεν θα τελειώσω ποτέ, ότι γενικότερα τον τελευταίο χρόνο μετά από μια μέρα που με έπιασε μια ξαφνική ζάλη σαν τάση για λιποθυμία στο μετρό και φυσικά πανικοβλήθηκα και έτρεξα να βγω έξω.Συνεχισα να αισθάνομαι το ίδιο και περίμενα να ερθουν να με πάρουν με το αυτοκίνητο ενώ εγώ συνέχιζα να νιώθω ότι Πεθαινω να τρέμω και να κλαίω.
Από εκείνη την ημέρα γενικά τα συμπτώματα εμφανίζονται ένα ένα ασταμάτητα και σχεδόν καθημερινά νιώθω να βρίσκομαι σε μια υπερένταση και να περιμένω τι θα με πιάσει άραγε και σήμερα..
Θα αναγραφώ πολλα από τα συμπτώματα που είναι τρέμουλο,κάτι σαν ζάλη,κάποιους πονοκεφάλους,την καρδιά μου να χτυπάει έντονα,δυσκολία στην ανάσα λες και δεν μου φτάνει ο αέρας κλπ κλπ κλπ..Δεν συμβαίνουν όλα μαζί αλλά κάθε συμπτώματα ξεκίνησε να εμφανίζεται ξαφνικά από εκεί η την ημέρα. Εννοείται έχω κάνει καρδιογράφημα,υπέρηχο καρδιάς,καρωτίδων,μαγνητικ ή εγκεφάλου και αυχενικής μοίρας όλες τις αιματολογικές,εγκεφαλογρα� �ημα και ίσως και άλλες εξετάσεις που να μου διαφεύγουν. Όλες καθαρές και όλοι το αποδίδουν σε αγχος(παθολόγοι και νευρολόγος).
Εννοείται πως όσο και να με καθησυχάζουν πάντα περνάνε από το μυαλό μου κάθε φορά που νιώθω κάτι από όλα αυτά οι χειρότερες σκέψεις.Να σημειώσω πως αυτό συμβαίνει πάνω από 1 χρόνο και δεν μπορώ να ησυχάσω πια.