Όχι δεν λέω για την αποθήκευση, λέω να είσαι καινούργιος και να πρέπει να συμπληρώσεις τα 50 ποστ! Αν ήταν πάντα έτσι
Printable View
Ναι, εκτός από αντικαταθλιπτικά παίρνω κι αντιψυχωτικά...
Εκτός απ' το σκοτάδι και τη φωτιά που φοβάμαι μετά μόνο η βία μένει αλλά είναι φορές που με πιάνει να θυμάμαι τη φάση μ' εκείνον τον τύπο και να παραλογίζομαι και να νομίζω πως μπορεί να με βρει και να μου κάνει κακό ή ακόμα (αν κι ευτυχώς λιγότερες φορές, σπάνια πια) να νομίζω πως είναι σπίτι μου και να κλαίω από το φόβο μου...είναι χειρότερο ακόμα κι από την κατάθλιψη αυτό...
καταλαβα δλδ εσενα ποιο πολυ σ ενοχλουν οι φοβιες?
επισης την καταθλιψη ποσο καιρο την εχεις? γτ ειχα και εγω παλια και μ εφυγε σε ενα χρονο περιπου...
κανα χομπυ π να σ αρεσει κανεις?βοηθαει παρα πολυ στην καταθλιψη..
και επισης εγω για την καταθλιψη επερνα αγωγη με effexor kai frizium ρωτα τον γιατρος σ γι αυτα τα χαπια εμενα μ βοηθησαν πολυ...παντως να ξερεις η καταθλιψη θελει και ασχολιες κυκνε...οσο μπορεις να κανεις πραγματα π σ αρεσουν
και επισης σου εχει περασει η καταθλιψη καθολου?η ειναι οπως ηταν στην αρχη?
Όχι κι η κατάθλιψη με ενοχλεί όταν είναι καθημερινή απλά οι φοβίες έχουν μεγαλύτερη ένταση σαν πρόβλημα...είναι καλύτερα από παλιότερα ευτυχώς, υπήρχαν φορές που δεν σηκωνόμουν απ' το κρεβάτι...Χόμπυ έχω κυρίως εντός σπιτιού κυρίως τις ταινίες...(που όμως αυτόν τον καημένο τον οδηγό αισιοδοξίας ακόμα δεν τον έχω δει, ήθελα χθες αλλά με πήρε ο ύπνος πολύ νωρίς)...frizium έπαιρνε παλιά η συγχωρεμένη η γιαγιά μου για το άγχος...
Την κατάθλιψη την έχω καμιά 10ετια τουλάχιστον...
Δεν υπάρχει κάτι εκτός σπιτιού που να μ' ενθουσιάζει, μόνο αυτό με τα ζωάκια σκέφτομαι αλλά δεν είχα όρεξη τις προηγούμενες μέρες να στείλω μήνυμα, να συνέλθω λίγο και θα το κάνω...
Όχι ευτυχώς δεν τις σκέφτομαι κάθε μέρα εννοώ να με βασανίζουν αλλά με απασχολεί το να τις ξεπεράσω για να μπορέσω να μην μείνω για πάντα μόνη και να κάνω οικογένεια μια μέρα...
Ακριβώς κατάθλιψη δεν θυμάμαι πως έπαθα αλλά το πρώτο πρώτο μου πρόβλημα ήταν η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή την οποία ξεπέρασα σε μεγάλο βαθμό με αγωγή αλλά δεν στάθηκα τυχερή να μείνει εκεί δυστυχώς οπότε ταλαιπωρούμαι ακόμα...
θα κανεις βρε κυκνε οικογενεια ,απλα πρεπει να συνελθεις λιγο ακομα...πρεπει να προσπαθησεις να κανεις μια αρχη και καποια βηματα....δεν σ βλεπω ομως και πολυ θετικη στο να προσπαθησεις να βγεις απο το σπιτι και να κανεις μερικα πραγματα ωραια π θα σ απασχολησουν και θα μπορεσουν να σ βοηθησουν...
αμα γινεις λιγο καλυτερα και μπορεις να βγαινεις εξω εστω και αυτο μ τα ζωακια ,ετσι θα γνωρισεις ανθρωπους...αλλα πρεπει να βγεις...για να μπορεσεις να γνωρισεις και καποιον π σ αρεσει..
εχεις ιδψ τωρα?σ ενοχλει?δεν εχει φυγει καθολου?
Κυκνακι μου λογω ορμονων ακομα κ ο υπνος μου κανει κολπα αλλά οχι δε θα χαλαστω. Το φορεματακι παιζει να ναι απιστευτα χαριτωμενο και μου αρεσει παρα ποοοοοολυυυυυ !!!!
Σωστά με ψυχολόγησες, δεν είμαι και πολύ θετική γιατί λόγω της κατάθλιψης δεν έχω πολύ όρεξη να βγαίνω έξω...περιμένω να τελειώσει αυτή η δύσκολη σωματικά περίοδος για να στείλω μήνυμα για τα ζωάκια γιατί τώρα νιώθω μπλοκαρισμένη κι αδύναμη...κι ας ελπίσω να γνωρίσω κάποιον καλό...
Έχω κάποια υπολείμματα ιδψ, κάποια κολλήματα ας το πω, θέλω τα πράγματα (υλικά και μη) να είναι σε μια τάξη κι επίσης είμαι τελειομανής...αλλά καμία σχέση με όταν την πρωτοέπαθα, τότε είχα κόλλημα με την ατομική μου καθαριότητα πλενόμουν συνέχεια, μετρούσα τις φορές που ξέπλενα το πρόσωπο μου και τέτοια...ευτυχώς έφυγαν γιατί ήθελα κάνα 2ωρο για να ετοιμαστώ ακόμα και για την πιο απλή έξοδο...
Α, ξέχασα να σας πω αύριο ίσως πάω σινεμά...αν μπορεί κι η φίλη μου...
ελπιζω κυκνε συντομα να βρεις το κουραγιο και να πας...θα σ κανει πολυ καλο και η συνευρεση με ανθρωπους αλλα και με τα ζωα αν τα αγαπας..και βεβαια θα γνωρισεις και κοσμο κιολας...
ενταξει δεν εχεις και μεγαλο θεμα με την ιδψ παλι καλα..μια χαρα ειναι αυτο π εχεις τωρα ,σε φυσιολογικα πλαισια νομιζω...