Κι έζησα πάντοτε με τον εαυτό μου, σαν δύο ακροβάτες που μισούνται θανάσιμα..
Τάσος Λειβαδίτης
Printable View
Κι έζησα πάντοτε με τον εαυτό μου, σαν δύο ακροβάτες που μισούνται θανάσιμα..
Τάσος Λειβαδίτης
Τι πέρασε από τον πλανήτη άραγε; Να ήταν οι χριστιανοταλιμπάν που φιλάνε τα μουμιοποιημένα πόδια χέρια και κρανία αγίων, οσίων και ραμολιμέντων; Ακούστε κάτι ψυχωφελές για τα ραμολιμέντα που είχαν συμπτώματα αδιάγνωστης ψύχωσης, όπως αυτοί στα ιερά τους βιβλία by the way, κι αν δεν μείνετε παγωτό από τις μαλακίες που λένε, να με χέσετε.
Είπα να μην γράψω, αλλά δεν το μπόρεσα. Όσο για τα θαυματάκια για να μην είναι οι γυναίκες στείρες, πώς αλλιώς θα κάνουνε παιδάκια, να τα θυματοποιείτε κι αυτά με τα κηρύγματα μίσους σας; Να φτιάξετε την επόμενη γενιά ψηφοφόρων κυρ παντελήδων, και καθαγιασμένων ελληνικών οικογενειών που θα πηγαίνουν στις μονές κι εκκλησίες να αφήνουνε τα λεφτάκια τους σε παγκάρια; Η εκκλησία να το βουλώσει και να δώσει πίσω στην κοινωνία τα κλεμμένα οικόπεδα, σπίτια και χώρους που έχει αλώσει, για να τα πάρουν όσοι τα δικαιούνται, οι άνθρωποι που τα χρειάζονται.
Όσα λες δε με νοιάζουν, δε θα κάνω διάλογο.
Επίσης, να ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλ@ στα οποία έκανε και κάνει κακό, με το να προπαγανδίζει πως άλλοι άνθρωποι αξίζουν περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, με το να στηρίζει την Πατριαρχία, με τη διαρκή εμπλοκή της στην κοινωνία, και τόσα άλλα. Δε θα σταματήσω να τα λέω, γιατί έχω υποστεί βία που οφείλεται στις σάπιες της διδαχές. Η μητέρα μου πχ με χτύπαγε γιατί αρνιόμουν να σταυροκοπηθώ. Τραύματα, βιώματα; ΦΥΣΙΚΑ. Και δεν είμαι το μόνο, είμαστε πάρα πολλά αυτά που μας χρωστάει, κι αντί να το βουλώσει, κάνει και το μάγκα.
Κακοποίηση, got it? Ή κάνουμε τα στραβά ματάκια όταν μας συμφέρει, επειδή το πατρίς θρησκεία οικογένεια μας το σερβίρανε από τη γέννησή μας;
Δεν σε κυνηγάει η θρησκεια,μην φοβάσαι...Ουτε το σπίτι, ούτε τα δικαιώματα θα σου πάρει...Μπορείς να ηρεμήσεις.
Αντι να κατηγορείς την μάνα σου που σε χτύπαγε κατηγορείς την θρησκεία?
Είπε πουθενά ο Χριστός ''να χτυπάτε τα παιδιά σας αν δεν κάνουν τον σταυρό τους?''
Ανθρώπινα είναι τα εγκλήματα,πολύ ανθρώπινα.
Στο μουνί μου για τη δική σου λύπηση και των ομοίων σου.
Επίσης στο μουνί μου για τη συγχώρεση. Ανθρώπινα είναι τα εγκλήματα των θρησκειών; Ή μήπως είναι η προπαγάνδα που έχουμε φάει από τα γεννοφάσκια μας και η βία στο κοινωνικοπολιτικό και θρησκευτικό σύστημα αξιών του Ελλαντιστάν; Σας γαμώ τις θρησκείες, τόσο φιλειρηνικά και συγχωρετικά το πάω. Αν δεν ήσουν τόσο υποκριτής, δε θα υπερασπιζόσουν συστήματα καταπίεσης, κακοποίησης και εξουσίας. Θα ήσουν πραγματικά άνθρωπος και τα ξεσκέπαζες, όχι θα τα ξέπλενες. Όσο για τα δικαιώματα, είσαι τόσο αφιονισμένος, που δε βλέπεις καν τι κάνει η εκκλησία σε συνεργασία με άλλες εξουσίες και θεσμούς σε ανθρώπους ως άλλοι ναζί, τους οποίους νοσταλγούνε; Χουντάλες παπαδαριό και οι οπαδοί τους.
Κι αν σας ενοχλεί η έκφραση στο μουνί μου και δε σας ενοχλεί ότι γυναίκες βιάζονται εξαιτίας της πατριαρχίας, και ομάδες διαφορετικότητας επίσης τρώνε βία, μπούλινγκ, κακοποίηση από παντού, που η εκκλησία σας στηρίζει και είναι στους πυλώνες της πατριαρχίας, δεν είστε ούτε για φτύσιμο. Θα χαλάσω το σάλιο μου πάνω σου/σας.
Τα έχεις εντελώς μπερδεμένα μέσα σου(πατριαρχία, μισογυνισμός, αναρχία, αθεία κλπ.) και έχεις συσσωρεύσει πολύ θυμο.
Μην απαντάς στο μίσος που δέχτηκες με δικό σου μίσος.
Μην ψάνεις να βρεις πλασματικούς εχθρούς.
Ο χειροτερος εχθρός είναι ο εαυτός μας.
Ο δικός σου εαυτός είναι ο δικός σου εχθρός, καθώς απ' όσο σε έχω διαβάσει, αντιμετωπίζεις διάφορα θέματα με κατάθλιψη, που πιστεύεις ότι μπορείς να λύσεις με προσφυγές σε ανοησίες γερόντων με μάπα που τη βλέπω και σκιάζομαι, και παραισθητικά σενάρια οσίων και λειψάνων. Ο κατάλληλος είναι ο ψυχολόγος κι όχι ο πορφύριος ο...καυσοκαλυβίτης. Όταν λοιπόν δίνεις συμβουλές σε άθε@, να πλένεις το στόμα σου πριν, γιατί εμείς δεν τα σκάμε σε παπάδες, κι όταν έχουμε ένα θέμα να αντιμετωπίσουμε, γυναικολογικό για παράδειγμα, θα πάμε σε ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ. Σε ΨΥΧΟΛΟΓΟ. Σε ΓΙΑΤΡΟ γενικά, δε θα πάμε να μας πουλήσουν φούμαρα οι επιτήδειοι σωτηροέμποροι της Εκκλησίας Α.Ε.
Και, κάτι άλλο. Μη μας το παίζεις ανώτερος. Δε χρειαζόμαστε τον χριστιανισμό και τις αηδίες του για να είμαστε ηθικοί. Έχουμε μέσα μας τον ηθικό μπούσουλα που σας λείπει, και δε θα σκεφτόμασταν ΠΟΤΕ ΚΑΝ να πράξουμε όσα πράττει η θρησκεία σας με τους παπάδες της και τους άγιούς της. Η ηθική της αθείας δεν είναι επιβεβλημένη, τη διαλέξαμε!
Τι άλλα να πω, που πάνε παιδιά και εφήβους με δασκάλους και καθηγητές συνοδεία να εκκλησιάζονται; Κάθε λίγο τα βλέπω και τα ξέρουμε όλ@ μας το πώς συνεχίζεται η δήθεν επιλογή στη θρησκευτική προπαγάνδα. Να πω για την κακοποίηση που μας πηγαίνανε σε εκκλησία που είχε ένα κομμένο κεφάλι σε ένα πιάτο, με κάθε λεπτομέρεια, φλέβες κομμένες και αίματα να τρέχουν ποτάμι, ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ σε τοίχο; (το κεφάλι του Ιωάννη κομμένο). Μετά τρέχει ο κάθε καμμένος περήφανος ελληναράς και φωνάζει για το τι βία βλέπουν τα παιδιά του στην τηλεόραση και στα βιντεοπαιχνίδια. Άιντεεεε
Να σου πω ότι ο καθηγητής θρησκευτικών στο λύκειο που ήταν ιερέας, χούφτωνε όλες τις μαθήτριες και οι άλλοι τον καλύπτανε; Να πω ότι ακούγαμε ώρες σε εκκλησιασμούς υποχρεωτικούς, μισαλλόδοξα διδάγματα, την ώρα που μας κουνάγανε το δαχτυλάκι για αγάπη και ειρήνη; Κι εσύ το ίδιο κάνεις, προσπαθώντας να πείσεις για όσα βλέπουμε ό,τι είναι σάπια και στάζουν αίμα. Τα νοικοκυρεύεις και μας τα σερβίρεις ως αγαπητικά. Να χέσω τις αγάπες σας και τις μουχλιασμένες σας ιδέες.
Και αν δε θέλατε να μιλάω ελεύθερα, να μην ονομάζατε το θρεντ Εκφραστείτε Ελεύθερα, γιατί αυτό κάνω. Ο χριστιανός ποστάρει ελεύθερα κι εγώ ελεύθερα εκφράζω το πώς με πιάνει ναυτία και θέλω να κάνω εμετό με όσα ποστάρει. Η ναυτία δυστυχώς είναι PTSD σύμπτωμα, κάθε φορά που βλέπω εκκλησία, όσιους, παπάδες, μοναστήρια και συναφή, ένα κύμα εμετού ανεβαίνει στο λαρύγγι μου, γιατί η χριστιανική θρησκεία με τους εκπροσώπους της με κακοποιούν ως σήμερα.
Δε θα το καταπιώ εγώ για να πνιγώ, θα το λουστείτε όσοι το δημιουργήσατε και όσοι ξεπλένετε τις πηγές του, γκέκε; Έτσι πάει. Δε θα μας γμάτε τη ζωή και μετά θα έρχεστε να μας το παίζετε "για το καλό σας".
μπερδευεσαι.
η περιπτωση να υπαρχουν υπερφυσικες αληθειες, περα απο απο την υλη (και την ενεργεια) και οσα γινονται αντιληπτα απο τους ανθρωπους, που ειναι πολυ πιθανη, δεν ειναι καμια αποδειξη, ουτε καν ενδειξη, οτι αυτα τα "υπερφυσικα" , ειναι αυτα που σου περιγραφει η θρησκεια.. οποιαδηποτε θρησκεια.
και μιας και αρεσκεσαι να σχολιαζεις τον εγωισμο, ποιος μεγαλυτερος εγωισμος απο το να ισχυριζεται ο καθε παπους και η καθε γιαγια οτι γνωριζει την φυση και την βουληση του θειου (εφοσον δεχτουμε εστω και σαν υποθεση εργασιας οτι υπαρχει)...
προβαλεις την υποτιθεμενη επιστημοσυνη αγνωστων ανθρωπων (που δεν ξερουμε αν υπαρχουν καν, ουτε αν ειπαν αυτα που τους αποδιδονται) για να δεχτουμε τις διηγησεις τους (αν υπαρχουν κιολας) σαν αληθινες. σου χω νεα. μια χαρα επιστημονες υπαρχουν και ψεκασμενοι και ημιτρελλοι και ολοτρελλοι. φανηκε αυτο ξεκαθαρα κατα τον κορονοιο, μαλιστα...
αυτες οι εκφρασεις του αερα "χιλιαδες ειπαν" (Πουντοι ; ), "πολλοι λενε", "οτι τα φρυδια μου κουνιουνται"", ειναι ενα εργαλειο προπαγανδας διαφορων "-ισμων", πιο παλιο κι απ τις πετρες.
ναι, θα συμφωνησω οτι καθε "μαρτυρια" κρινεται απο αυτον που την λεει.
τι αποδεικνυει οτι οσοι (απο τους ταχα χιλιαδες αγνωστους) που ειπαν αναλογα πραγματα για τον καθε απλυτο παπου, τα ειπαν οντως, κι αν τα ειπαν, οτι ειναι καλα στα μυαλά τους, δεν ειναι εγκαθετοι, δεν ειναι ψεκασμενοι, υπαρχουν, κλπ...
τι ειδους αποδειξη ειναι το ποσα και τι εχεις διαβασει;
αν διαβαζεις ψεκασιες και παραμυθια και δυο τονους να διαβαζεις, δεν ειναι ενδειξη καμιας αληθειας.
να τα διαβασω κι εγω, να ηρεμησω το μεσα μου απο την αμφιβολια;
εσυ μπορει να πιστευεις κι οτι το κολοκυθι στον κηπο σου εφιαξε τον κοσμο.
εγω τι πρεπει να κανω γι αυτο, για να κοιμασαι πιο ησυχα; να σου λεω "ναι";
υ.γ. τελος, να σου θυμισω οτι υπαρχουν χιλιαδες θρησκειες στην γη, που ολες ισχυριζονται οτι ειναι οι μοναδικες αληθινες. με τον ιδιο εγωισμο ή διαθεση παραπλανησης (διαλεγεις και παιρνεις) , που το κανουν και οι υπολοιπες...
εσυ, με τι στοιχεια θεωρεις οτι η χρστιανικη μονο εχει τα δικια της;; με αυτα που ΕΙΠΑΝ οτι ΕΙΠΕ ο παπους;
αυτο δεν αλλαζει βεβαια το γεγονος, οτι αν μπορουσε θα τα επαιρνε, ετσι;
ισως να εννοεις οτι δεν την αφηνουν να τα παρει..
οπως εχει κανει και στο παρελθον, ταχα για να διαφυλαξει τις περιουσιες των ελληνων, που μετα οικειοποιήθηκε. κι αυτο, ειναι ιστορικο δεδομενο, δεν ειναι μανια καταδιωξης...
επισης, καποια στιγμη, δεν θα επρεπε εσεις που ειστε τοσο πιστοι στην εκκλησια, να αναρωτηθειτε γιατι ειναι τοσο προσκολημενη στην αποκτηση και τον πολλαπλασιαμσο ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΩΝ επιγειων, υλικων αγαθων;
δεν εχετε την αναγκη μιας πνευματικοτητας απο τον "οικο του θεου" και τους λειτουργους του;
δεν ειναι ξεφτιλα τα χρυσα που στολιζονται σαν νυφες και τα κινητα και ακινητα που μαζευουν στο θησαυροφυλακιο;
και μην ακουσω το ανεκδοτο με τα συσσιτια για τους πτωχους. τα εξοδα των συσσιτιων αυτων, οπως και καθε βοηθεια που παρεχει προς πτωχους και αδυνατους, δεν ειναι ουτε η κορυφη του παγοβουνου της αμυθητης περιουσιας απου απεκτησε, νεμεται και αυγατιζει...
υ.γ. προφανως και δεν γραφτηκε πουθενα αν ο Χριστος "ειπε" να χτυπανε οι πιστοι τα παιδια τους, αλλα πολλα αλλα που υποτιθεται οτι τα ειπε, καθε αλλο παρα συμφωνα με τις πρακτικες της εκκλησιας ειναι, ξεκινωντας απο την υποκρισια και τον θησαυρισμο, και προχωρωντας στην ανευ ορων αγαπη και αποδοχη προς ολους, και παει λεγοντας...