ευγενίαααααα.......για περάστε κυρία μου.....για περάστε λέμεεεε......εσύ ξεπέρασες κι εμένα............που είσαι???????? σε τρέχουν....οοοκ!!!! αλλά και εμείς σε θέλουμε...... έστω και μια μικρή, μικρούλα μόνο δόση!!!!!! μάκιααααααα............
Printable View
ευγενίαααααα.......για περάστε κυρία μου.....για περάστε λέμεεεε......εσύ ξεπέρασες κι εμένα............που είσαι???????? σε τρέχουν....οοοκ!!!! αλλά και εμείς σε θέλουμε...... έστω και μια μικρή, μικρούλα μόνο δόση!!!!!! μάκιααααααα............
γκουρού, πανέμορφη πεννούλα, αρχηγέ.............τι κάνεις????????? πως πάει η δουλειά, το γυμναστήριο, το μπουμπούκι στο σχολείο, η διατροφή????????? όλα καλά??????????? έεελα να συντονιζόμαστε σιγά σιγά λέμεεεεεεεε....έεεεεεελαααα α......
Κοριτσάκια μου γλυκά και εξαφανισμένα καλημέρα!!! Ο άσωτος επέστρεψε επιτέλους.. και ενώ περίμενα να διαβάσω τόμους βλέπω ότι η καθεμιά για τους δικούς της λόγους - δικαιολογημένα δεν μπορώ να πω - ένα κουπί το τραβάει!! Δεν μου πάει η καρδιά να ασκήσω και πιέσεις μετά και από τη δική μου πολυ-ήμερη απουσία! :)
Τετούλι μας καλώς όρισες και πάλι και χάιρομαι που πέρασες καλά στη μακρινή ήπειρο! Πάντα άξια σου εύχομαι και με το καλό να ξαναπάς σύντομα. Κάθε επιστροφή μέτα από τέτοια ταξίδια είναι δύσκολη και η προσαρμογή απαιτεί μέρες! Εγώ ακόμα να συντονιστώ και να ξαναμπώ στο κλίμα της δουλειάς.. αλλά που θα πάει! Θα τη βρω τη μπάλα.. δεν μπορεί.. κάπου εδώ την έχασα! :D
Όσο για τα του ταξιδιού μου.. ένα θα πω.. ΑΑΑΧΧΧ!!! Ήταν πολύ όμορφα, πρώτη φορά πήγαμε κάπου χωρίς το μικρό μας, χαλάλι τα χιλιόμετρα που ήταν ΠΟΛΛΑ ΑΡΗΗΗΗ.. γιατί η χάρη μας έφτασε σε αρκετά μεγάλη ακτίνα γύρω από τα Γιάννενα, και θα σας τα πω λίγο επιγραμματικά γιατί δεν θέλω να σας κουράσω!
Τα Ζαγοροχώρια (όσα απ'αυτά είδαμε) είναι απλά μαγευτικά αυτή την εποχή.. στοιχεία θα δείτε λίγο αργότερα στο "σκοτεινό θάλαμο" μόλις μεταφέρω τις φωτογραφίες από τη μηχανή στον υπολογιστή... η κυρά Καλλιόπη στο Πάπιγκο είναι εκπληκτική μαγείρισσα και μόνο για χατήρι της δοκίμασα 3 πίτες και ένα υπέροχο μοσχαράκι κοκκινιστό με δαμάσκηνα.. ευτυχώς χωρίς επιπτώσεις στη ζυγαριά... το φαράγγι του Βίκου αξίζει τη φήμη του... ο κόσμος είναι παλαβός και βάζει τα 5χρονά του σε φουσκωτά και κατεβαίνουν το ποτάμι κάνοντας ράφτινγκ (ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι).. και φυσικά όπως συμβαίνει παντού στην Ελλάδα, διαλέγεις ένα ταβερνάκι στην τύχη ανάμεσα στα τόσα που συναντάς, καμιά 300αριά χιλιόμετρα μακριά από τη βάση σου.. και καταλήγεις να τρως παρέα με συναδέλφους και γνωστούς από Θεσσαλονίκη που διάλεξαν τυχαία το ίδιο ταβερνάκι και αναφωνείτε όλοι μαζί "βρε τι μικρός που είναι ο κόσμος!!!"
Το Μέτσοβο.. τι να πει κανείς για το Μέτσοβο.. εκτός από φωτογραφίες και μια πούντα που την παίρνεις μαζί φεύγοντας γιατί ως γνωστός Αινστάιν δεν βγάζεις από το αυτοκίνητο και το χοντρό μπουφάν και μετά ποιός ανεβαίνει τον ανήφορο να στο φέρει.. φέρνεις ως λάφυρα στο σπίτι 3-4 είδη περίεργων τυριών που ελπίζεις να τα φάνε οι άλλοι κι όχι εσύ.. 1 σακούλι φασόλια γίγαντες.. χυλοπίτες και λοιπά ντόπια εδέσματα! Ας μην παντρευόσουν καλοφαγά.. ντάξει;;; :)
Και φυσικά για να εκδικηθείς τον καλοφαγά σύζυγο.. τον πηγαίνεις και σε 2-3 αρχαιολογικούς χώρους, αγνοώντας το κλασικό πια.. "πάλι πέτρες θα πάμε να δούμε;" Όταν πια δεν πιάνει αυτό το επιχείρημα.. σου πετάει και το "με 2 ευρώ είσοδο, βλακείες θα δούμε πάλι!" Σύμφωνα με τον άντρα μου.. το εισητήριο καθορίζει και το πόσο ωραίο θα είναι αυτό που θα δεις! ʼβυσσος η ψυχή των αρσενικών λέμεεεε..
Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο.. αλλά δεν θα το κάνω!! Όσο για τη διατροφή μου όλες αυτές τις μέρες.. η κυρά Καλλιόπη ευθύνεται για το στιγμιαίο παραστράτημα της πίτας! Κατά τ'άλλα είχα μαζί μου μια σακούλα φρούτα για τις δύσκολες ώρες, και όλα πήγαν καλά! Σημερινό ζύγισμα σας έχω.. φρέσκο φρέσκο.. και η ζυγαριά είπε...
76,4!!! :D Ούτε γάτα ούτε ζημιά λοιπόν!! Και συνεχίζουμε γερά!!
Φιλιά πολλά πολλά σε όλες τις παρούσες και εξαφανισμένες.. και να τονίσω πως έχετε περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα να δώσετε σημεία ζωής, μετά θα λάβω δραστικά μέτρα!! Μου λείψατε πολύ όλες σας και πάω να προσπαθήσω να καλύψω τα κενά μιας βδομάδας που λείπω.. με περιμένει πολύ διάβασμα μιλάμε! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! :)
καλημερα καλημερα... σημερα ειναι σαββατο κ ω ναι δεν δουλευω... χθες πηρα κ τον πρωτο μου μισθο στο φαρμακειο.. ψιλοαπογοητευτηκα ειναι η αληθεια.. αλλα ουτε αυτο δεν κριθηκε ικανο να μου χαλασει τη διαθεση..σημερα το βραδυ εχει εξοδο κ εγω δεν εχω τι να βαλω.. οποτε... τι κανω?????shopping!!!!!!!σε λιγη ωρα κατεβαινω στον πειραια να δω τι ρουχαλακια μπορω να παρω...σας φιλω γλυκες μου.....
βρε.... εγω θελω να χασω(λεμε τωρα )40 ειναι το ιδιο με εσενα που θες να χασεις 5?σαφως κ θα χανω εγω πιο ευκολα στην αρχη κ εσυ πιο δυσκολα... μην μου στεναχωριεσαι.. αυτο το πρωτο δεκαρακι θελω να δω γαμωτο.. κ μια χαζη ατασθαλεια... μου το στερησε να το δω αυτη την πεμπτη.. αλλα ποτε δεν ξερεις.. αβυσσος η ψυχη της ζυγαριας..Quote:
Originally posted by sofi22ri
ελλάκι....λίγο ακόμα και τα χάσαμε τα 10 κιλάκια......μπάμ μπάμ.........μπράβο σου.............εγώ ακόμα στα ίδια.......ούφ!!!! όλοι βέβαια με βλέπουν πιό αδύνατη για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, αλλά η ζυγαριά εξακολουθεί να μου σπάει τα νεύρα!!!! 86 κιλά ακατέβατα........... πως στο καλό εξαφανίζονται τέτοιοι αριθμοί απο πάνω σας κι εγώ δεν αξιώνομαι ούτε καν να χάσω 5???????? άναψα τώρα....... ούφ!
Καλησπέρα cysters από το αραχνιασμένο και ξεχασμένο τόπικ μας! Τι πάθαμε βρε κορίτσια και αραιώσαμε έτσι;; Νομίζω πως πρέπει να αρχίσω να παίρνω παρουσίες - ή μάλλον απουσίες - γιατί δεν πάμε καλά!!
Η Θεσσαλονίκη σήμερα έφαγε τη βροχή της αρκούδας, και γω μαζί της.. και ακόμη δεν μπορώ να ζεστάνω τα παγωμένα πόδια μου! Και σας το λέω αυτό για να δικαιολογήσω την έλλειψη μαστιγίου και μεσαιωνικών βασανιστηρίων στα πλαίσια της (όχι και τόσο) διακριτικής πίεσης που νιώθω την ανάγκη να ασκήσω! Το αφήνω για αύριο όμως.. αλήθεια σας λέω είμαι κομμάτια!! Από αύριο θα μπούν τα μεγάλα μέσα (---σατανικό χαμόγελο---)
Ελλάκι ρουχαλάκια ακούω.. και ζηλεύω! Το shopping therapy που έχω κάνει αυτό το τελευταίο διάστημα δεν περιγράφεται και απορώ που δεν το έχω βαρεθεί ακόμα! Πρωτίστως για πρακτικούς λόγους γιατί τα περσινά μου ρούχα χωράνε εμένα και κανά δύο ακόμα μαζί αλλά για να μην κρυβόμαστε είναι και το απωθημένο του πράγματος.. που το κουβαλούσα πολλά πολλά χρόνια τώρα! Ελπίζω να το χάρηκες και να αγόρασες όμορφα πράγματα! :)
Περιμένω τις αυριανές παρουσίες για να αποφασίσω περαιτέρω ενέργειες δραστικές και αποφασιστικές! Έχουμε καιρό να δούμε τα ζυγίσματά μας, τις προόδους μας, τις θεραπείες μας (Πατρινάκι μου που είσαι;;;;), τα τρεξίματα για τα πτυχία μας (μπεεεεεεεεε), και γενικά τις γυναικο-κουβέντες μας! Αρρώστησε κι ο τεντζερούλης μου και δεν περνάνε και οι αγαπημένες γκεστ από δω.. τις έχει όλες και τις τρέχει στο παραδιπλανό τόπικ!! Γυναίκες.. τι να πει κανείς!
Να έχουμε ένα καλό βράδι και άλλη βροχή να μη μας βρει..
smoooooooch!!! (K)
Μμμμμ...μάλιστα!Εμ μας έχεις παραμελημένες εμ ζηλεύεις και σχολιάζεις όσους ξέρουν να στέκονται στα δύσκολα δίπλαQuote:
Originally posted by pennyV
Αρρώστησε κι ο τεντζερούλης μου και δεν περνάνε και οι αγαπημένες γκεστ από δω.. τις έχει όλες και τις τρέχει στο παραδιπλανό τόπικ!! Γυναίκες.. τι να πει κανείς!
στον άνθρωπο τους!Το ακούσαμε κι αυτό!Τίποτα δε σε συγκινεί,σιδηρά γυναίκα!Μόνο τις κτητικές αντωνυμίες ξέρεις να βάζεις!
Από υποχρεώσεις,τσουκ!Ξεδιάντρ οπη!Κοίτα!Όλοι είναι εδώ εκτός από εκείνη που υποσχέθηκε in sickness and in health και καλά!
ρε ναντινακι παλι αυτος που ειναι στο κρεβατι ειναι μουστακαλης και καραφλας,
δεν σου εχω πει να ξυριζεσαι?
παλι τα ιδια αρχισες?
κοριτσακια καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμφανιστειτε καλε.......................
μια που ειδα κινηση, ειπα να μπω κι εγω να πω μια καλημερα να σας βοηθησουμε εμεις οι γκεστ μπας και αλλαξετε σελιδα. σας φαγαμε λαχανα. ακομη στη 42 σελιδα ειστε?
Γεια σας κοριτσια
Ειμαι καινουρια εδω και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που σας βρηκα και ηδη εχω βοηθηθει παρα πολυ. Σας ευχαριστω γιατι τις τελευταιες μερες ειστε η παρεα μου και η 'ελπιδα' μου διαβαζοντας τα ποστς σας.
Ομοιοπαθουσα και εγω με πολυκυστικες ωοθηκες, υπερινσουλιναιμια και υποθυροειδισμο... και μπορω να πω αρκετα απελπισμενη στο θεμα των κιλων.....:(
Διαβασα τα ποστς σας (ομολογω οχι και τις 42 σελιδες :P) και επιτελους βρηκα καποιες που μπορουν να με καταλαβουν :))
Και πηρα την μεγαλη αποφαση να αρχισω την διαιτα της Penny!!!!
Αρχιζω αυριο και ελπιζω να τα καταφερω αυτη την φορα!!! Θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα.
Σας ευχαριστω πολυ πολυ! :))
μια γλυκια καλημερα και απο εμενα.....δηλωνω παρουσα και .... απουσα ταυτοχρονα και σπευδω να δικαιολογηθω.... στο γραφειο προεκυψε ενα τεραστιο και σοβαρο προβλημα , εφαινεται οτι ηταν δικο μου λαθος αλλα δεν ειναι , αλλα εγω τα ακουσα και την πληρωσα .... αφηστε μεγαλη ιστορια ..... τελος παντων μετα απο πολλα , κλαμματα, στεναχωρια του σκοτωμου (εχασα και ενα κιλο αφου δεν ετρωγα τιποτα) ...... ακομα εδω ειμαι , μεχρι νεωτερας απλα δεν μπορω να μπαινω ιντερνετ συχνα και για πολυ. περιμενω ακομα πως και πως το καλωδιο απο αυστραλια και μολις το εχω , αχ, αχ,αχ. λυπαμαι που δεν εχω διαβασει ολα τα νεα σας .... σας διαβαζω λιγο λιγο μπαινω εσπευσμενα και διαβαζω κατι και τσουπ ξαναβγαινω.... σας σκεφτομαι ομως και ελπιζω να ειστε καλα.... λυπαμαι που δεν ειμαι μεγαλη βοηθεια και συμπαρασταση , θα επανορθωσω ομως. να προσεχετε τους πολυτιμους εαυτους σας ,σας φιλω οοοοοοολες μηδεμιας εξαιρουμενης γλυκα.
nekky καλως ηρθες,
θα βοηθηθεις πολυ απο την διαιτα της Πεννυς, ειναι πολυ καλη,
οτι αποριες εχεις θα ρωτας και η γκουρου θα σου απανταει.
ρε τετακι τι σου τυχε, ελπιζω τωρα που ανακαλυφθηκε οτι δεν ηταν δικο σου το λαθος να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα στην δουλεια, εχασες και ενα κιλακι, δες το απο την θετικη του πλευρα..........
φιλακια πολλα και σε ολες τις εξαφανισμενες,
ρε κοριτσια η guest θα το κρατανε το μαγαζι?
καλησπερα κοριτσια.. τι κανετε?εγω τρεχω η κακομοιρα.. ησυχια δεν εχω μεσα στο σπιτι μου....μου εχει λειψει πολυ.. κλαψ κλαψ.. φανταστειτε κ τωρα στο ποδι σας γραφω...αυτη την εβδομαδα η ζυγαρια σταθηκε πολυ καλη μαζι μου..(αυξησα λιγο κ τη λεκιθινη)-1.900...θαυμαστε νεο τικερακι!!!!
Γειἀ σας όμορφες κοριτσάρες!!!!!!!
ξέρω ότι θα αρχίσετε τους λεξολιθοβολισμούς αλλά θα τους αντέξω.. διάβαζα τα νέα σας όταν προλάβαινα λίγο αλλά δεν είχα και δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να γράψω.. ξέρετε στην δουλειά μου είναι συνήθως η πιο φούλ σαιζόν ολόκληρου του χρόνου και τρέχω διαρκώς έναν αγώνα δρόμου.. Σας ζητὠ συγνώμη αλλά αδράττοντας την ευκαιρία θα παραπονεθώ κ εγώ με τη σειρά μου όταν για μέρες δεν έβρισκα απάντηση καμία κάτω από τη δικιά μου.. αμμμμμ θα σκαγα αν δε το λεγα..
Λοιπόν λοιπόν...ας αρχίσουμε
Nekky μου να σε καλωσορίσω κ εγώ στο τόπικ των τόσο βασανισμένων cysters.. αυτά που ανέφερες τα βιώνουμε οι περισσότερες εδώ και μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς νοιώθεις. θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για σένα και να σου συμπαρασταθούμε στην επιδίωξη του στόχου σου. φαντάζομαι ιατρική βοήθεια έχεις ζητήσει. έτσι?? φιλάκια πολλά κουκλίτσα και για ότι θές εδώ είμαστε!!
Πενουλα μου γλυκιά!! χάρηκα που πέρασες τόσο όμορφα και η συμβουλή μου?? επανέλαβέ το!! κατά τα άλλα είδες ε??? η διακριτικότατη πίεση αργά η γρήγορα πιάνει τόπο!! είσαι καλά?? ηρέμησαν καθόλου οι ρυθμοί της δουλειάς?? και κάπου διάβασα 76?????????? υπάρχουν κ τέτοια νουμερα?? μπράβο και πάλι μπράβο!! θα ήθελα να μιλήσουμε αλλά να δώ πότε θα τα καταφέρω!!
Ναταλάκι, δεν έχω μπει καθόλου στην R, οπότε δεν έχω μάθει τίποτα από νέα. δεν μιλάω άρα για να μη πω καμιά βλακεία!! θα μιλήσω όμως... ελπίζω πάντως να είσαι κάλα και ευτυχισμένη πολύ!! μου χεις λείψει φατσούλα!!
Ζεν αρνάκι!! σε περιμένω!! ελπίσω να πάνε όλα καλά και με τον ούγκ και με τη διπλωματική!! υπομονή όλα θα ηρεμήσουν με τη παράδοση!! λίγη ακόμα υπομονή..!! φιλιά γλύκα!!!
Τετούλααααααααα, μη με μαλώσεις θέλω να σε πάρω αλλά οι ώρες που μπορώ είναι βρυκολακίστικες γι αυτό το αφήνω..!! πέρασες ωραία είδα.... λάπτοπ είδα..... κάνα γαμπρό βρέ δεν είδα... τί απέγινε βρέ γλυκιά φωνούλα ( έτσι σε αποκάλεσε το αμόρε μου... χιχιχι)??
Ευχομαι πάντως εκτός από πνευματική μαμά να γίνεις σύντομα και απλή μαμά..!! και ξέρεις ποσο πολύ εννοώ αυτό που λέω..
Σοφάκι εσύ δεν γράφεις.. αλλά όταν γράφεις .... ξεχνάς να σταματήσεις.. βρε πόσα μηνύματα στη σειρά πιά???καλά είσαι διμετρη γκομενάρα μου??? τι νέα από το '''μέτωπο'''??? περιμένω να ακούσω!!
Ελλάκι όλα καλά ακούω!! μπράβο βρέ!! και όσον αφορά το θέμα της δουλειάς ψάξε και για κάτι καλύτερο παράλληλα.. δεν χάνεις τίποτα..
Barb & basia ευχαριστούμε για την στήριξή σας και επιφυλασσόμεθα. βέβαια δεν έχετε ανάγκη εσείς αλλά εγώ πρέπει να το πώ!! και πάλι ευχαριστούμε!! χιχι
είστε καλά θα μπώ μία από αυτές τις μέρες και δίπλά για να μάθω τα νέα σας!! να μου φιλήσετε το μαρικάκι, την σαμπίνα και τις υπόλοιπες!!
Εγώ για να κλείσω το διήγημα που έγραψα πάλι... απλά να αναφέρω οτι ενώ τα πήγαινα καλά με τη θεραπεία και τη διατροφή ... έχω τη τελευταία εβδομάδα που είμαι πολύ φορτωμένη και έχω βαρέσει διάλυση σε όλα..!! α και κάτι οικογενειακά με βρήκανε... και σπίτι ψάχνω να βρώ... μονοκατοικία και μάλιστα ανεξάρτητη... όχι άλλους γείτονες.. όχι άλλο κάρβουνο... αλλά κατά τα άλλα καλά είμαι.. εργασιοθεραπεια και μάλιστα χωρις χρόνο να σκέφτεσαι και να νοιώθεις.. λίγο με τη νύχτα έχω θέμα αλλά το ξεπερνάω...
φιλάκια πολλά σε όλες και ζητω συγνώμη αν ξέχασα κάποια!!
cysters και μή bye bye!!!
ευγενουλα μου και σημερα σε σκεφτομουνα, ελπιζω να εισαι καλα και ας δουλευεις πολυ, τα χαπια κανονικα και ας τρως παραπανω δεν πειραζει, τωρα εχεις αλλα ζορια,
αντε και γρηγορα να χαλαρωσεις για να σε εχουμε κανονικα μαζι μας
φιλακια..........
ελλακι τι βλεπουν τα ωραια και μπιρμπιλοτα μου ματια(δεν θελω σχολια)
διψηφιο? γιουπι......................