Κι εγώ αυτό έχω ακούσει Πενέλοπε, οτι όταν γυμνάζεσαι νηστικός ειδικα το πρωί ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και καίει περισσότερο.
δεν είμαι και σίγουρη όμως...
Printable View
Κι εγώ αυτό έχω ακούσει Πενέλοπε, οτι όταν γυμνάζεσαι νηστικός ειδικα το πρωί ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και καίει περισσότερο.
πριν 2 μέρες ήμουν 95, το πρωι που ζυγίστηκα ήμουν 93.8
καλά εκανες και έφαγες κάτι παραπάνω, γιατί εγώ που δεν έφαγα παραπάνω τι κατάλαβα?Quote:
Originally posted by tidekpe
Ki εγώ Μπέτι...σταθερή αν και εχτές έφαγα...και κρέας με μακαρόνια και παγωτάκι....εμ, τι να έκανα;;;;
Βέβαια, η διαφορά μας είναι ότι εγώ κόλλησα με το που άρχισα ενώ εσύ έχεις και μια τέτοια απώλεια...και φαντάσου ότι παίρνω και λιποτόξ χάπια...τρομάρα μου! Αλλά εντάξει η στραβή έγινε χτες, σήμερα επανέρχομαι και κουράγιο μας!
ας περιμένουμε να δούμε...
maraua μπράβο σου, καλή συνέχεια
δε ξερω απλα μου το χουν πει για καλύτερα.καθώς επίσης οτι μετα τα πρωτα 20 λεπτά αρχίζει να καιγεται το λίπος.
εγω νομιζω οτι περα απο τις καυσεις το στομαχι δεν πρεπει να ειναι τελειως αδειο οταν γυμναζεσαι...
ναι Σέμι έτσι ξέρω κι εγώ , ειδικά το τελευταίο , στα πρώτα 20 λεπτά καίγονται υδατάνθρακες και μετά το λίπος, έτσι λέγεται.
τι να σου πω βρε Πενέλοπε, μπορεί να έχεις δίκιο, ....
ενταξει εννοειται πως αν νοιωσεις αδυναμια σταματας.απλα εγω σημερα ενοιωσα πολύ καλα κ αφου μπορεσα εκανα νηστική.αλλες φορες κανω απογευμα πχ.οποτε κ να κανεις καλο ειναι παντως!
Join the club....:/Quote:
Originally posted by semie
βασικα ισως κολλαω που κ που επειδη δεν επισκεπτομαι συχνα την τουαλετα..τι προβλημα κ αυτο!!!!!
κορίτσια ακτινίδια και ξερά δαμάσκηνα δε σας κάνουν τίποτα? εγώ το έχω λύσει το πρόβλημα με αυτά.
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=4217Quote:
Originally posted by BettyG
δε ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω την διεύθυνση κάποιου site εδώ αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και ηθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Επίσεις διαβασα κι αυτό σε ένα άλλο site. όταν είσαι νηστικός και κάνεις γυμναστική, η κάποια εργασία γενικά καταπιέζεις το γλυκογόνο-ζάχαρο, άρα έχεις κίνδυνο να πάθεις υπογλυκαιμία. σε έναν νορμάλ άνθρωπο αυτό μπορεί να προκαλέσει λιποθυμία.
εμενα δε μου κανουν τπτ.βασικα τρωω τα φρουτακια μου,τρωω τις σαλατες μου,.το λαδακι μου αλλα τζιφος!κ ειναι πολύ σπαστικο γιατι μερικες μερες ειμαι φουσκωμενη μονο απ αυτο.κ το εχω απο μικρη το προβλημα
Τρωω καθημερινα δαμασκηνα καλιφορνιας 2-3 μικρα.Και αφεψηματα, και ολικης αλεσης τροφιμα, και ακτινιδια και πολυ νερο και και...Εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.Παραδοξως βεβαια ειμαι ικανοποιημενη απο την απωλεια κιλων μου.Quote:
κορίτσια ακτινίδια και ξερά δαμάσκηνα δε σας κάνουν τίποτα? εγώ το έχω λύσει το πρόβλημα με αυτά.
σ ευχαριστουμε πολύ!ειδα παρακατω κ ενα τίτλο που λεει αν παχαινουμε αν τρωμε αργα το βραδυ,μπορεις να το βαλεις κ αυτο?γιατι δε μπορεσα να το βρω!Quote:
Originally posted by maraua
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=4217Quote:
δε ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω την διεύθυνση κάποιου site εδώ αλλά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και ηθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Επίσεις διαβασα κι αυτό σε ένα άλλο site. όταν είσαι νηστικός και κάνεις γυμναστική, η κάποια εργασία γενικά καταπιέζεις το γλυκογόνο-ζάχαρο, άρα έχεις κίνδυνο να πάθεις υπογλυκαιμία. σε έναν νορμάλ άνθρωπο αυτό μπορεί να προκαλέσει λιποθυμία.
Επίσεις μια κουπα τσαι την ημέρα από φύλλα αλεξανδρεια κάνει πολύ καλό.. Όποιος θέλει πάει σε φαρμακείο και το ζητάει.Quote: