ετσι κ αλιως εχω παρει την ανηφορα για τα καλα... κ η ψυχολογια μου δε βοηθαει για κατηφορα.... ασε που δε τρωω κρεας κ πασχα χωρις καλτσουνια δε μπορω να διανοηθω!
Printable View
ετσι κ αλιως εχω παρει την ανηφορα για τα καλα... κ η ψυχολογια μου δε βοηθαει για κατηφορα.... ασε που δε τρωω κρεας κ πασχα χωρις καλτσουνια δε μπορω να διανοηθω!
Λοιπόν κυρία Αλίνα, αν δεν φροντίσεις να ανέβει η ψυχολογία σου, θα φροντίσω να ανέβω εγώ εκεί στο λέω!!!!!
Επιτέλους...... Εφυγαν οι επισκέψεις μας, έκανα το μπάνιο μου, ο μικρός κοιμήθηκε, και επιτέλους έκατσα στον καναπέ.....!!!!!
Σήμερα επιβεβαίωσα την υποψία που είχα απο χθές.... Αρχισε η απώλεια των μαλιών.... κάθε φορά που τα ακουμπαω γεμίζει το χέρι μου.... Αποφάσισα λοιπόν πως θα τα χτενίζω μόνο την μέρα που θα τα κάνω μπάνιο, και αυτό απλά θα είναι ένα πέρασμα της κτένας. Τίποτα παραπάνω. Ευτυχώς και αχτένιστα να είναι, φαίνονται οκ, (βλέπε τελευταία φώτο που έχω βάλει)....
Ελπίζω να μην τα χάσω όλα στο τέλος!
Μπορούν οι πιο παλιοί να μου πουν περίπου πόσο καιρό κρατάει η απώλεια αυτή? και σε τί μέγεθος απώλειας μειλάμε?
Φιλουθκια!
Καλημέρα!!!!!! Μεγάλο Σάββατο σήμερα!!!!!!!
Σήμερα θα βάψω τα αυγά μου!!!! Αν και κανονικά έπρεπε να τα κάνω την Πέμπτη, δεν μαρέσει να μένουν πολλές μέρες βρασμένα!!!!!
Το είπα στον μικρό χθες ότι σήμερα βάφουμε αυγά και με έχει τρελλάνει πότε θα κάνουμε κόκκινα αυγά!!!!!
Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση αν δεν τα ξαναπούμε!!! Φιλακια
110 ολοστρόγγυλο σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντε να αλλάξω δεκάδα επιτέλους!!!!! και μετά ξεκινάει η αντίστροφή μέτριση για το δυψίφιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Νιώθω σαν να πετάω στα σύννεφα!!!
Είναι υπέροχο συνέσθημα, μεσα σε ούτε 2 μήνες να έχω σκαρτέψει 6 από τα παντελόνια μου τα οποία πια μπενοβγαίνουν χωρίς ξεκούμπωμα!!!!!
Αντε φιλάκια, πάω βόλτα στο παζάρι με τον μικρό και την μαμά μου!!!!
Θα πάρουμε φρέσκα λαχανικά και ντοματάγγουρα για το τραπέζι αύριο!!!!
Θα έχουμε σούβλα χοιρινό, σούβλα αρνί, σούβλα κοτόπουλο, κοντοσούβλι, ραβιόλια στον φούρνο και πατάτες. Εγώ αποφάσισα ότι δεν θα φάω τίποτα από αυτά, και θα φτιάξω λίγα κεμπαμ με κιμά για μένα και τον άντρα μου!!!
Αχ ανυπομονώ!!!!
Φιλακια!!!!!
Τα λεμε μετά!!!
Πολινακι μου παντα να πετας στα συννεφα απο χαρα! καλα να περασετε,καλη ανασταση! εγω θα παρω τον μικρο κ θα παω εκδρομουλα! το αποφασησα ετσι ξαφνικα.τα λεμε αυριο βραδυ ξανα μαλλον,φιλακια!
Πωλίνα και μόνο που τα διαβάζω βαρυστομαχιάζω!:tumble:
Τόσα φαγητά για πόσα άτομα;
Για την τριχόπτωσή σου μήπως πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό αν χρειάζεται να πάρεις βιταμίνες;
Δεν βρίσκω παλιότερες φωτογραφίες σου στις προηγούμενες σελίδες, μήπως δεν τις ανοίγει;
Πωλινακι μου προσεξε λιγο τη διατροφη σου, σχετικα νωρις σου ξεκινησε η τριχοπτωση. εκανες τις πρωτες σου εξετασεις αιματος? εγω ειχα τριχοπτωση γυρω στο 6μηνο και αυτο ειχε διαρκεια περιπου 15 μερες, ενω ακουγα απο αλλες κοπελες που ειχαν μεγαλητερο προβλημα, απλα δωσε βαση στο τι τρως, και ΝΑ ΤΡΩΣ! πιστευω ειναι αναλογα θυμαμαι που το κουβεντιαζαμε τοτε , αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο, υπομονη θα περασει και αυτο :spin:
Αλίνα μου καλά να περάσεις με τον μικρό σου. Σου χρειάζετε μια εκδρομούλα κορίτσι μου!!! Επιτέλους το αποφάσισες να το κάνεις!!!!
Αγγελική μου θα είμαστε 12 άτομα μεγάλοι, εγώ και ο γιός μου, δηλαδή 14!!!! Ξέρεις φαντάζομαι γιατί με χωρίζω εμένα από τους μεγάλους :P:P:P:P
Μιτσοκόλο μου μπορώ να πω ότι σε μένα άργισε σχετικά να αρχίσει η τρυχόπτωση. Πάντα μετά από τα χειρουργεία μου είχα τρυχόπτωση από την πρώτη μέρα μέχρι και 2 μήνες μετά. Ε τώρα δεν είχα, αλλά άρχισε τώρα,σχεδόν στο δύμηνο. Απο βδομάδας θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό να δω μήπως χρειάζετε να κάνουμε κάτι.
Στο τρίμηνο θα κάνω τις αναλύσεις μου είπε ο γιατρός.
Η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο σήμερα........
1) Πήγαμε στο παζάρι και με το που πήγαμε με τον μικρό, σκοτίνιασε και άρχισε να ψιχαλίζει. Ευτυχώς προλάβαμε και ψωνίσαμε πριν αρχίσουν οι δυνατές βροχές
2) καθώς φεύγαμε, είχε μπροστά μου έναν μ@λ@κ@ με πικ απ παλιο αυτοκινητο, και καθώς προχωρούσε, αποφάσησε να σταματήσει έτσι στα ξαφνηκά στην μέση του δρόμου να μηλίσει σε έναν φίλο του που περνούσε με τα πόδια... Αποτέλεσμα? τράκαρα μαζί του και γ@μήθηκε το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μου όλο... Στράβωσε το καπάκι της μηχανής, και δεν κλείνει, και άρχισε να κτυπάει ο συναγερμός συνεχώς!!!!! Εφερε ο άντρας μου έναν φίλο του και μας απενεργοποίησε τον συναγερμό μέχρι να το πάμε για φτιάξιμο. Είναι φανοποιός και μας είπε θα μας το φτιάξει δωρεάν, μόνο την μπογιά να πληρώσουμε εμείς. Πάλι καλά δηλαδή....
3) πήγα στον χασάπη να πάρω κιμά, και πάνω που πήγαινε να φτιάξει την δικιά μου παραγγελία χάλασε η μηχανή του κιμά, και δεν φτιαχνώταν....
Και το κακό είναι ότι είναι ο μόνος χασαπης στην περιοχή που φτιάχνει τον κιμά για κεμπάπ με όλα τα μπαχαρικά, κρεμμύδι, μαιντανό κτλ και τα περνάει όλα μαζί από την μηχανή........
Δεν ξέρω τί άλλο μπορεί να μου πάει στραβά μέχρι απόψε......
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2887&page=19Quote:
Originally posted by angela-miss piggy
Πωλίνα και μόνο που τα διαβάζω βαρυστομαχιάζω!:tumble:
Τόσα φαγητά για πόσα άτομα;
Για την τριχόπτωσή σου μήπως πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό αν χρειάζεται να πάρεις βιταμίνες;
Δεν βρίσκω παλιότερες φωτογραφίες σου στις προηγούμενες σελίδες, μήπως δεν τις ανοίγει;
Πάτα εδώ αγγελική μου. Είναι στην σελίδα 19 βασικά οι 2 φώτο που είμαι στα 125.
Kαταρχάς σου πάει πολύ το ίσιο μαλλί, σε δείχνει μικρότερη!
Η διαφορά των 15 κιλών είναι ολοφάνερη! Και στο πρόσωπο και στο σώμα. :starhit:
Όσο για τη σημερινή σου γκαντεμιά...τι να πω! ʼλλο κακό να μη σε βρει! Πάλι καλά που θα σου βγει δωρεάν η επισκευή του αυτοκινήτου. Μερικοί οδηγοί νομίζουν ότι έχουν όλο το δρόμο δικό τους!
Ναι μου πάει το ίσιο μαλλί, αλλά πλέων δεν έχω εκείνο το κόψιμο ούτε εκείνο το μάκρος που είχα σε εκείνη την φωτογραφία!!! Αλλαξα τελειως το στυλ!!! χεχεχε
Αχ σε ευχαριστώ!!!!!
Οντος είναι κάπιοι που νομίζουν πως ο δρόμος είναι αποκλιστικά και μόνο για αυτούς!!! Τί να πω. Οντος ευτυχώς που ο φίλος του άντρα μου θα μας το κάνει δωρεάν.
Αχ μόλις έφαγα και νιώθω πολύ φουσκομένη.....
2 κουταλιές κοφτές ρίζι και 2 κουταλιές κιμά.......
ουφ....
:shocked2::shocked2::shocked2:
Θα τρελλαθώ με την ποσότητα! Τρως όσο ...ένα πουλάκι!
Δεν αξίζει καν να καθίσεις στον τραπέζι...για 1-2 λεπτά, αφού χόρτασες ήδη με δυο μπουκιές. Μέχρι να αρχίσουν οι άλλοι, εσύ έχεις τελειώσει...:smilegrin:
Πάει η απόλαυση του φαγητού περίπατο με τη sleeve...τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο. Εγώ νομίζω ότι θα νιώθω στερημένη διχως την ευχαρίστηση της κανονικής ποσότητας έστω.:sniffle:
Αγγελικη μου, τις πιο πολλές φορές δεν κάθομαι καν στο τραπέζι. Τρώω σαν μαγειρεύω!!!!!
Αλλά να σου πω το απολαμβάνω πολύ!!! Μου αρέσει πολύ αυτή η φάση!!!!
Σήμερα η μαμά μου μετρούσε τα άτομα για αυριο για να υπολογίσει το φαγητό, και με υπολόγιζε και μένα, και της λέω εμένα τί με μετράς στα άτομα? Αν μετρήσεις τον Μάριο (είναι ο γιος της αδελφής μου, 10 μηνών) θα φάει πιο πολύ φαγητό από μένα!!! Και γελούσε!!!
Η πλάκα είναι ότι όταν στρώνουμε το τραπέζι, σαν αυριο που θα είμαστε όλοι μαζί, για μένα βάζω ένα πεδικό πολύ μικρό πιατάκι που έχουμε, και οι άλλοι κοροιδεύουν. Η απάντησή μου όμως πάντα η ίδια, απτην στιγμή που μπορώ και ζω μα τόσο λίγο και είμαι μια χαρά υγιέστατη, και χωρτένει το στομάχι μου, δεν χρειάζετε να χωρτένει και το μάτι. Αλλοστε το μάτι είναι πάντα αχόρταγο!!!
Πιο πολύ ξέρεις τί απολαμβάνω? ότι έστω και αυτό το λίγο που τρώω, μένει μέσα μου. Σου έχω πει πως πριν ήμουνα συνεχώς εμετούς.
Στα γενέθλιά μου σκέφτομαι να μου κάνω δώρο 2 πιατάτα μικρά της Barbie από το Jumbo!!!! Μου άρεσαν πολύ, και είναι και κατάλληλα για μένα!!! 1 να το έχω σπίτι και 1 στην δουλιά!!!