Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
αργα,αλλα σταθερα 141,8 επιτελους ειδα το 1 μπροστα!!!
:love::love::love: αχ πόσο μου αρέσει που αργά αλλά σταθερά πας προς τα κάτω !
Printable View
Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
αργα,αλλα σταθερα 141,8 επιτελους ειδα το 1 μπροστα!!!
:love::love::love: αχ πόσο μου αρέσει που αργά αλλά σταθερά πας προς τα κάτω !
θα περασει,μπορει να ναι απο το χειρουργειο...υπομονη...μπρα βο αδαμαντια..τελεια...
απο το χειρουργειο????????????????
Απο το στομα σου και στου τεβε το αυτι!!!!
Δεν με βλεπω να κανω χειρουργειο η μονη μου ελπιδα ειναι ο κυριος ατκινς μου φαινεται!
να σαι καλα αγγελουδακι μου,αντε αντε κι εσυ προς τα κατω σταθερα,αλλα γρηγορααααααα!!!!!!!!!!!!!
καλη μου αδαμαντια γ μενα λεει η μιγκ το χειρουργειο.... μπραβο για την απωλεια σου..... ετσι με το καλο και θα χαθουν ολα τα κιλα!
dimitroula22 καλησπέρα , πως πας ? Ολα καλα?:roll::roll::roll::roll:
ολα καλα alma libre μου..... εφυγε εκεινο το βρωμοκιλο κ γενικα ηρεμησα!!!!οποτε τωρα μπορω ν συνεχισω την προσπαθεια μου....εσυ??? πως τα πας????
dimitroula22 χαιρομαι που ολα πηγαν καλα και ηρεμησες !!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!
Εγω θα δω την τεταρτη τα αποτελεσματα των κοπων μου !
αντε να μας τα πεις κ εμας ......σιγουρα θα ειναι καλα!!!!
μπλαααααααααααα... μαλλον δε θα μπορεσω να συνεχισω ατκινς. Παιρνω κατι υπερτροφες που θελουν η γιαουρτι η γαλα να τα βαζω, και μπεσελ προ ακτιβ για τον επομενο μηνα για τη χοληστερινη.
Αντε... κατεβηκαν τα κιλα, να κατεβει και η χοληστερινη, να μπορεσω να κανω ατκινς παλι, μιας και λογω κολλιτιδας δεν μπορω να φαω πολλα λαχανικα και φρουτα ουτοσιαλλος..
εφοσον θα θελω συντηρηση και οχι τοσο απωλεια, παω κατευθιαν φαση 2, ετσι;
πιστευω πως ναι καλη μου....φαση 2 και συνεχιζεισ ωσ το τελος φαση3 -4 κτλ................
Δημητρα μου ημουν και πολλαααααααααααααααααααα χρονια καταξανθη κι ετσι εχω καποια καταλοιπα:D:D:D:D
και δεν καταλαβα για το χειρουργειο:D:D:D
Καλα δεν πιστευω πως θα μπορεσω να χασω ολαααααα αυτα τα κιλα κιλα κιλααααααααααααααααα μονο με ατκινς:(παρ'ολα αυτα σημερα ειμαι ακομη πιο κατω δεν το πιστευα το πρωι ολο ανεβαινα στην ζυγαρια 140,8:tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumb le::tumble:γεια σου βρε γιατρε!!!!!
σ'αγαπαμε!!!!!
φιλακια σε ολους σας!!!
Quote:
Originally posted by migg
τον πρωτο μηνα εχασα 10-12 απο οτι θυμαμαι...ιδιος ρυθμος περιπου μετα, απλα τωρα με βολευει που τρωω γιαουρτακια....σ ευχαριστω απλα επρεπε να κανω κατι..πολλα τα κιλα...
migg τα 47 κιλά τα έχασες μόνο με διατροφή? Δεν έχεις κάνει επέμβαση?
αδαμαντια ναι απαντησα στην δημητρουλα για του χειρουργειο..δικο μου λαθος.:-))
break τα κιλα τα εχασα μονο με διατροφη..δεν εχω κανει επεμβαση...
αδαμαντια μου δεν πειραζειιι....ετσι κι αλλιως μπερδεμα εγινε!!! εγω κοριτσια μου το σ/κ περασα υπεροχα αλλα εβαλα 1 κιλακι.... δεν πειραζει...μακαροναδες στο φουλ..... απο σημερα ξανα 1η φαση :thumbdown: δεν πειραζει..... πηρα δυναμη απ αυτη την ατασθαλειαααα ...... καλο μου κουραγιοοοοο :grin: