Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ιωαννα δεν ειδα να σχολιασεις την ολοκληρη πιττα μετα το πιατο σουπα.Ηθελα απο καιρο να παρω μια πιττα που δεν ειχα φαει μετα την επεμβαση αλλα εκεινο το βραδυ δεν ειχα σκοπο να παρω κ ετσι εφαγα κανονικα τη σουπα μου.Ο συζυγος ομως που δεν ηθελε σουπα πηγε κ πηρε πιττες που δεν της τρωει αλλα για να βαλει εμενα σε πειρασμο.Εφαγε μιση κ μου λεει εχει αλλη μια αν θες .Ειπα οχι μολις εφαγα αλλα με τριβελιζε η ιδεα κ την εφαγα ολοκληρη!Ελεγα Παναγια μου βοηθαμε τωρα θα με πονεσει το στομαχι μου αλλα αφου δεν πονουσε συνεχιζα κανονικα.Αφου αναρωτιομουν αν το στομαχι μας ειναι σαν ενα ποτηρι πως χωρεσε ενα πιατο σουπα κ μια πιττα ολοκληρη με ενα σουβλακι κ ολα τα υπολοιπα?
Γλάυκη μου δεν το σχολίασα γιατί εμένα μου φαίνεται...εξωπραγματικό σαν ποσότητα :D για να καταλάβεις 20 μήνες μετά μπορώ κ τρώω μία πίτα που την φτιάχνω σπίτι αλάδωτη με 5 πατάτες μέσα και 2 φετάκια ντομάτα κ κρέας/κοτόπουλο κ σκάω!Πραγματικά πιστεύω πως μπορείς κ τρως αρκετά παραπάνω από εμένα ή τον μέσο όρο γιατί έτσι εκπαίδευσες τον εαυτό σου,και φυσικά παίζει κ ρόλο αυτό που λες ότι πεινάς,εγώ δεν πεινάω,αηδία που έλεγε ο καλφ δεν ένιωσα ποτέ αλλά ούτε κ πείνα εκτός από τις 2 πρώτες εβδομάδες σαν χειρουργημένη που όντως ένιωθα πείνα και μπορούσα άνετα ενδιάμεσα σε μεσημεριανό κ απογευματινό ν φάω ένα επιπλέον γιαούρτι,θυμάμαι που μου έλεγε ο Μάρκος "Μα δεν μπορεί να πεινάς" και όμως ήταν κανονικότατη πείνα αλλά αυτό ξαφνικά σταμάτησε κ δεν το ξαναένιωσα!Καμιά φορά νιώθω λιγούρα να φάω κάτι,τρώω 30 γρ τυρί (ας πούμε βλέπω εσένα με 4 λάβας και μου έρχεται ανακατωσούρα ) και μου περνάει!Το μόνο κακό είναι πως τον τελευταίο καιρό το απόγευμα θέλω να φάω οπωσδήποτε κάτι γλυκό,με ζάχαρη ή άνευ δεν με νοιάζει αρκεί να είναι γλυκό κ πρέπει αφενός να το προσέξω κ αφετέρου να βρω τι φταίει,,,είδομεν!