σκεφτομαι οτι δεν καταλαβαινω τι γραφει η crazy diamond oταν μιλαει καπως ποιητικα.
Printable View
σκεφτομαι οτι δεν καταλαβαινω τι γραφει η crazy diamond oταν μιλαει καπως ποιητικα.
σκεφτομαι ποσο υπεροχη ηταν αυτη η νυχτα κι οτι η ανοιξη μας εχει επηρεασει ολους...
Σκέφτομαι ότι αυτό που μόλις διάβασα από πάνω ήταν αισιόδοξο και μ' έκανε να χαμογελάσω :)
Κάθε εποχή έχει τελικά τον τρόπο της..
Σκέφτομαι πως όταν σκέφτομαι λιγότερο περνάω καλύτερα. Και πως το βάθος της βίωσης του βίου δεν συνδέεται απαραίτητα με το βάθος των σκέψεων. Κάποιες στιγμές αρκεί η παρουσία.
Σκεφτομαι πως ο δρομος της ολικης αποενοχοποιησης μου εχει ξεκινησει,δεν ξερω αν θα τελειωσει ποτε αλλα τουλαχιστον σημερα γνωριζω οτι δεν υπαρχει κανενας λογος για αυτο,εστω και διανοητικα.............................. ........
Σκέφτομαι ότι το πλυντήριο κάνει παράξενους θορύβους αλλά αφού τα ρούχα μοσχοβολάνε όλα καλά :P
σκεφτομαι ως επισης οτι η καρεκλα που καθομαι εχει πιασει μαλλι και ισως ειναι η ωρα να σηκωθω...........
σκεφτομαι την αρνηση των γυναικων, που απεγνωσμενα ψαχνουν αντικαταστατη του μπαμπακα τους, για να συνεχισουν να κανουν οτι θελουν νιωθωντας κοριτσακια, απλα γιατι δε μπορουν να μεγαλωσουν και να αναλαβουν τις ευθυνες τους. και τουμπαλην, γιατι ποιος ειναι αυτος που μας αναγκαζει τελικα να αναλαβουμε κατι που δε θελουμε ? ουσιαστικα ολοι για μαλακα ψαχνουμε. θυματα οπως τα ελεγα πριν λιγους μηνες. απεχω πλεον απ'αυτο.
σκεφτομαι τοσα πολλα που μου τη δινει...
................ok :D
Αρες, μαρες, κουκουναρες!
Σκέφτομαι το α-όρατο, την Κασσάνδρα, την Ιοκάστη και την ειρωνεία να μειδιάζει εκτός σκηνής.
Σκεφτομαι οτι ηρθε να πληρωσω τεβε και ηρθε διπλασιο απο οτι περιμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Κλεινουμε πατζουρια και μας χανει ο κοσμος...εχω οικονομικο γολγοθα να περασω.
Σκέφτομαι τον μουσικό του δρόμου, ανάσα στην πόλη, ήλιος, γεμάτη πλατεία, να κατηφορίζω και να φυσάει ελαφρά, η θάλασσα μια ματιά μακρυά, ν' ακούω κανονάκι, να μυρίζουν τα μπαχάρια μες του Καπάνη τα δρομάκια, λουίζα, πασιφλόρα και κανέλα, σκέφτομαι ότι ξεφλουδίζω από πάνω μου χειμώνα αλλά και πάλι λίγη κανέλα θ' αγοράσω..