Με ημίμετρα δε σώζεται η οικονομία. Θέλει δρακόντειες και αποφασιστικές λύσεις.
Printable View
Σωστό κι αυτό, τουλάχιστον να περισώσουμε τη δικιά μας την τσέπη. Χαίρομαι πάντως που το καταναλωτικό κοινό προέταξε τα αντανακλαστικά του απέναντι στις συνεχιζόμενες ανατιμήσεις των προϊόντων στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Η λύση μέσα στην κρίση.
δυσαρεστα. με ξυπνησαν παλι με φασαρια τα καριολια τα μαστορια απ'το πανω οροφο. ομως η δυσαρεσκεια μου εγκειται στη πρεμουρα μογγολιων που γραφα κι εχτες, βρισκω οτι τα παντα πανε να γινουν επιφανειακα κι ανουσια, το Idiocracy ειναι πραγματικοτητα και οσοι δεν γινουμε βλακες θα μας κλεισουν μεσα να μας καθησουν με το ζορι στον παγκο. εσκασε κι η μπομπα απο Επιλεκτους, τουλαχιστον η γειτονια μου το κραταει αληθινο και τζαμπα, η ομαδα ηταν ειναι και θα ειναι μια, θυρα 23!
Χαμένη... :( :( :(
μαλακας που ξυριστικα προχτες, μου ερχεται να χτυπησω το κεφαλι μου στο τοιχο, το μετανιωσα για αλλη μια φορα ενω ειχα πει πως τα γενια θα τα αφησω. επισης νιωθω παρα πολυ ασχημα που εφυγε ο χειμωνας, δεν αντεχω την ανοιξη και το καλοκαιρι.
μιλαω για τον μηνα, εχουμε κι ολας 5 μαρτιου αν δε το πηρες πρεφα, και κανονικα μετραει σαν ανοιξη... :( :( :(
Μπα και στην Συρο μαλωναμε με την πρωην μου για την θερμανση, καμια φορα πηγαινα να κοιμηθω στην αυλη γιατι δεν μπορω, με πιανει ξεροβηχα σε θερμαινομενους χωρους
αισθανομαι ζαβλακωμενη
παρα πολυ ασχημα που τελειωσε ο χειμωνας. γιατι ρε πουστη ετυχε να γεννηθω σε τουτη τη κωλοχωρα με τοσο ηλιο και ζεστο κλιμα ? δε μπορουσα να γεννηθω νορβηγια ή ακομα καλυτερα σουηδια ? στο διαολο να παω κι ακομα παραπερα, τιποτα δε μπορω να ευχαριστηθω!
Η καλοκαιρία σου φέρνει κατάθλιψη, ε;