ΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:roll::roll::roll:
Mitsokolaki δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ αλλά χαρηκα τόσο πολυ ρεεεε!!
Yes yes yes, ερχεται bebe:D
Printable View
ΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:roll::roll::roll:
Mitsokolaki δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ αλλά χαρηκα τόσο πολυ ρεεεε!!
Yes yes yes, ερχεται bebe:D
Ασημενια μου να'σαι καλα κοριτσι μου! σ'ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!
και εσενα Πωλινακι μου σ'ευχαριστω κουκλα μου! ο γιατρος με καθησηχασε αλλα να σου πω την αληθεια με εχουνε ψιλοζωσει τα φιδακια με το ινομυωμα, ευτηχως ειναι μικρο και θα το παρακολουθουμε!
ωχ καλα δε μπορω με τιποτα να βαλω τη φωτο. τελοσπαντων εκανα το κλιαρ μπλου το ηλεκτρονικο και γραφει εγκυος 1-2 χιχιχιχιχιχ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
Ανατριχιασα μολις το διαβασα!
Ολα να πανε τελεια!!!!!!!!!!!
ΣΚΑΡΛΕΤΑΚΙ μου ομορφο ευχαριστω πολυ! θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να πανε ολα καλα μεχρι το τελος! φιλακια πολλα!!!!!!!!
πωπω νιωθω πολυ παραξενα, αγορασα ενα ασπρο φορμακι νεογεννητου και μια καρτα και εβαλα και το τεστ ολα πακετο και τα αφησα πανω στον υπολογιστη του αντρα! πωπω θα παθει λεμε! χαχαχαχαχαχαχα αχχχχχ!!! :love:
ΑΑΑΑΑχχχχχχ θα τρελαθω!!!!
Ποτε θα γυρισει για να το δει;;;;;
ασε εγω να δεις! σε μια ωρα σχολαει! και δεν περναει η ρουφιανιτσααααααααααααααα ααααααααααα!!!!!!!!!
Αχ,αντε αντεεεε!
Θελω ενημερωση!!
Χαμος θα γινειιιιιι!!!!!!!!!:smilegrin::smilegrin ::love::love:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
μετα απο 1 τεταρτο που επαψα να τρεμω ........ ειμαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα αλλά χαίρομαι πολύ για σένα, έβλεπα πόσο το ήθελες!!!!
Επιτέλους μετά από δύο μέρες ξεκατινιάσματος στο foroum να και κάτι ευχάριστο!!!:smilegrin::smilegrin::smileg rin::smilegrin:
ναι Σκαρλετακι θα στα πω πιστευω θα παθει ε? χαχαχαχαχ
Destiny ευχαριστω πολυ κοριτσι μου να'σαι καλα!
με το καλο αυριο στις 9 εχω γιατρο θα πεσει και 2η ενημερωση λογικα... ουφφφφφ
:kiss::smilegrin:
mitsokolo, συγχαρητήρια και απο μενα... (χάρηκα..)
φανταζομαι πως θα είσαι.. :)
Εύχομαι να διανύσεις μια ομορφη εγκυμοσύνη για αρχη..!
δε ξερω τι εύχοντε :/
βρε σισακι μου γλυκο οτι και να ευχηθεις αν ειναι απ την καρδια σου και αληθινο αυτο αρκει! σ'ευχαριστω καρδουλα μου !
Aντε δεν περναει η ωραααα
Σε κανεναν δικο σου το ειπες μιτσο??
στη μαμα μου και στον μπαμπα μου, καλα ο πατερας μου ακομα στον κοσμο του ειναι ειδε αστερακια απ τη χαρα του , και η μαμα κλαμαααααα της εκανα ενα ιδιο πακετακι με καρτα φορμακι μεσα , και εγραψα συγχαρητηρια θα γινετε παππους και γιαγια! και εκλαιγε με αναφηλυτα χιχιχιχ :love: :love: :love:
Μα τι παιδι εισαι κι εσυυυυυ!!!
Νομιζω,πρωτα ο Θεος να πανε ολα καλα,το μπεμπε σου θα ειναι Σκορπιοςςςς!!!:cool:
mitsoooooookoloooooooooooooooooooo για το ινομύωμα ανυσηχούσες ,μωράκι σου ήρθε!!!άντε με το καλό γλυκειά μου να σoυ πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!! αχ σε ζηλεύω τρελά λέμε ( με τον καλό τρόπο ε ? :D )
eyxaristoooooooooooooooooooooooooooooo γλυκια μου!!!!! να σαι καλα!!!!!!! ασε και ακομα ανυσηχω! ομως θα το παλεψω τι να κανω!!!!!! ολα για ολααααααα!!!!!! φιλακια παω να ετοιμαστω για την εκπληξη! χαχαχαχ ματσσσσσσ!!!
Mπραβο βρε Μιτσοκολο! Οσο για το ινωμύωμα εμεις το είδαμε στην εγκυμοσυνη μου για πρωτη φορά και όλα μια χαρά πήγαν!
Ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη με ενα υγιες μωρουλι!Quote:
ο γιατρος με καθησηχασε αλλα να σου πω την αληθεια με εχουνε ψιλοζωσει τα φιδακια με το ινομυωμα, ευτηχως ειναι μικρο και θα το παρακολουθουμε!
Για το ινομυωμα μην ανησυχεις , η ξαδελφη μου γεννησε πριν 2 μηνες
της το εβγαλε στη γεννα ο γιατρος ειναι μια χαρα!Ασε που ηταν και μεγαλο !
Με το καλοοοοοοοο!!
μακαρι γιατι με φοβιζει λιγο κοριτσια μου!
καλα τωρα σηκωθηκαμε απ τον καναπε ο αντουκος εβαλε τα κλαματα εβαλε το κεφαλι του στην κοιλια μου και τη φιλαγε... δεν θα το ξεχασω ποτε μιλαμε αυτο το σκηνικο, πολυ συγκινηθηκα...! ευχομαι μονο χαρες και υγεια να εχουμε ρε παιδια. τι να πω... :love:
ευχαριστω μαρουλακι μου! μου δινεις λιγο θαρρος! και εσυ γιαννακι!!!!!! φιλακια πολλα!
:starhit::starhit::starhit::starhit::starhit::star hit:Quote:
μακαρι γιατι με φοβιζει λιγο κοριτσια μου!
καλα τωρα σηκωθηκαμε απ τον καναπε ο αντουκος εβαλε τα κλαματα εβαλε το κεφαλι του στην κοιλια μου και τη φιλαγε... δεν θα το ξεχασω ποτε μιλαμε αυτο το σκηνικο, πολυ συγκινηθηκα...! ευχομαι μονο χαρες και υγεια να εχουμε ρε παιδια. τι να πω... :love:
τι καλα......
πολυ χαιρομαι
να'σαι καλα βρε κοκονα μου...... :bouncing: σημερα κλικακι μου εστηλε και η μπουμπουλιτσα μυνημα αλλα την ωρα που το εστηλε εγω ημουνα αγγαλια με 3 θετικα τεστ και το δακρυ κορομηλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ελπιζω να τη δω αυριο μεθαυριο!!!!
Μπράβο βρε Μιτσάκο, πολύ χαίρομαι με τις χαρούλες σου, να είσαι καλά και να γεννήσεις ένα υπέροχο χαρούμενο μωράκι!
ευχαριστω πολυ Μπετακι μου να'σαι καλα και ευτηχισμενη! :love:
:bouncy:
μπραβο κουκλα μου, τωρα φροντιζε οσο μπορεις τον εαυτο σου γιατι μαζι φροντιζεις και το μπεμπε σου, να μας γραφεις πως αισθανεσαι να μη σε χασουμε !!
Mitso,φανταζομαι σκηνικο!!
Μπραβο και παλι ρε κουκλααα!!!!!!!:love:
Mitsokolo συγχαρητηρια!Ευχομαι να πανε ολα τελεια και με "εναν πονο" που λεμε!:D
καλημέρα,,,μήπως κάποια κοπέλα θυμάται πως λέγονται οι κάψουλες που έχει η solgar για την τριχόπτωση????μπήκα να τις βρω και βρήκα 6 σελίδες προιόντα κ δεν έχω το χρόνο να κάτσω να τα διαβάσω όλα ένα-ένα
δεν ξέρω Αλις θυμάμαι σε κάποιο θέμα συζητάγαμε για τα μαλλιά που χάνουμε (το οποίο θέμα αυτη την στιγμη δεν μπορώ να βρω ) και είπαν κάποια κορίτσια πως η solgar έχει κάτι κάψουλες που είναι πολύ καλές,αλλά επειδή θα πάει ο άνδρας μ να τις πάρει θέλει να του πω πως τις λένε ;)
και μιάς και το σκέφτηκα το λέω...με ενοχλεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που η Μίσερυ έγραψε ότι έγραψε στο θέμα "καιρός για αλλαγή τώρα" σωστά και δίκαια τα κορίτσια το σχολίασαν,το κριτίκαραν το καταδίκασαν,ούτε φωνή ούτε ακρόαση μετά από αυτό ,έστω να πει ρε παιδι μου το είπα με πνέυμα αστειότητας,έστω έκανα λάθος,και όταν ξαναεμφανίστηκε ασχολήθηκε μόνο με το τι έφαγε και πόση γυμναστική έκανε.ΚΑλό θα ήταν όταν δεν είμαστε σωστοί να το παραδεχόμαστε και να μην κάνουμε τον "κινέζο" !!! Γιατί είπαμε φόρουμ διατροφικών διαταραχών είμαστε αλλά δεν μας έχουν κάνει λοβοτομή ώστε να ασχολιόμαστε μόνο με το φαγητό,το τι και πως και ότι άλλο λέμε να θεωρούμε πως είμαστε στο απυρόβλητο!Κατά τα άλλα μία όμορφη μέρα να έχτε,εμείς πάντως έχουμε λιακάδααααααααααααα:roll::roll: :roll:
πηραμε την κατω βολτα. ειχα αυπνιες, μες στη νυχτα πλακωσα τα σοκοφρετινια σαν υπνωτισμενη ηθελα μασουλημα.
εχω τρελη κατακρατηση με 3 μερες απειρης βλακειας, κριμα γιατι νομιζα οτι απο χτες ειχα αρχισει να ειμαι οκ.
τρελο πισωγυρισμα ψυχολογικο.
η κατασταση θυμιζει εντονα την περιοδο πριν αρχισω ψυχοθεραπεια.
τι εχω παθει...
wish me luck γιατι δε με βλεπω καλα.
αγγελουδακι http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid129880
click μου σε ευχαριστώ :)
wish u luck ,και σύντομα να σου ξανακάνει κλικ ;)
αχ κοριτσάκι μου... η μελαγχολία των εορτών είναι... Πάσχα είναι θα περάσει... υπομονή και μια πολύ πολυ μεγάλη αγκαλιά!!!!!
δεν υπαρχει καμμια γιορτη εδω ρια μου. δεν εχω παει στο πατρικο μου. ολα ειναι ιδια, αδεια.
δεν εχει διαφορα απο τις προηγουμενες μερες.
Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι έχουμε Πάσχα... :)
εγω δεν εχω
ok... then... good luck
κλικουλα :(