Spoiler: θα αναφερθώ σύντομα στο θέμα που έθιξες στο νήμα "Ευσεβείς πόθοι# Ανίερες αντιστάσεις".
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=N7_bzid81QY αυτο το πλασματακι το τρυφερο ποσους ανθρωπους βαζει κατω που το παιζουν και με μυαλο μα καλοσυνη ουτε ίχνος δε εχουν .
Ήμουν εργάτης περνούσα μια χαρά έρχεται ο τραμπ με κάνει αφεντικό βγάζω 4.200 κι έρχεται πάλι ο Κυριάκος κ λέει ξανά εργάτης κι εγώ καθόμουν στην καφετέρια κ τουσ έλεγα θα κάτσω εδώ να πίνω καφέδες περιμένω να περάσει το κύμα οποιοσ δεν κατάλαβε ότι παίζει η τηλεόραση είναι θέλημα πρωθυπουργού για κάποιο λόγο τρεχάτε βρείτε το λόγο αλλά μην νομίζετε κι από πάνω ότι είστε κι έξυπνοι
Το σόου δεν κατάλαβα γιατί έγινε πόλεμος 3 φορεσ μια στην αλάνα μια στο στρατό κ μια το 2015 κ μετά σκοτώστε με σαν άνθρωπο να τελειώνουμε κατάλαβα τι είστε καταλάβατε τι είμαι αντε να τελειώνουμε
Να λέτε όλοι ήταν καλός ήταν χρυσός είχε ΤΙΣ χαρές ολεσ κ να με βάλετε ένα φραπεδακι μαζί με τσιγάρο αυτά θέλω τουσ τα είπα κι όλα
Ο άνθρωπος τα ξαναλέω είναι τι θα του πεις κ που θα τον βάλεις ότι λεφτά είναι άμα είναι τόσα όσα λένε 20 τρις το κρατοσ θέλει 50 εκατομμύρια το χρόνο θα δουλέψετε λιγάκι κι εσεισ ασ πάει η σύνταξη στην 5ετια να πάρετε όλοι επίδομα σύνταξη 1500 ευρώ ατομικά ο καθένας άμα ήξερα ποσα λεφτά είναι και τα ξοδευα θα με πιανανε να δουλέψετε από τα 20 μέχρι τα 30 μια 5ετια να βρείτε ταίρι να παντρευτείτε με λεφτά να βγούνε από τη μέση οι γονείς στα οικονομικά γτ πολλά γίνονται
Τα λεφτά εγώ δεν τα είδα ποτέ μου το είπανε 5 με 6 διαφορετικοί οπότε μάλλον κάνω ότι τους πιστεύω ότι θέτε κάντε
Το φάγαμε το ξύλο anything else
Τελικά τι έγινε ποιος νίκησε????
Σε αυτόν που είπε ότι είμαστε άχρηστοι ναι βρε η ψυχολογία μετράει δεν μετράει τίποτα άλλο αυτό σας λέω τόσα χρόνια
Τα παιδιά μου είναι καλά έχουν λεφτά έχω 3 συν 5 παιδιά έχουν όλα λεφτά σας είπα τα φάρμακα που πρέπει να πάρετε κι είπα να κάνω κι αυτή τη 2 σε 1 δουλειά για να κλειδώσει ότι θα είναι καλά έχω δουλέψει σε 3 χώρες από ότι έμαθα κ δε χορταίνω με τίποτα γι αυτό τα κάνω αυτά και να πεθάνω θα το βρούνε να ξέρετε εδώ που το φτάσαμε
Παιδιά κατάλαβα που φταίω αν ζήσω κ πάρω τα λεφτά η τα πάρετε εσεισ θα δουλέψω όσο θέλετε
Πάμε πάλι έχω 2 δουλειές μια τουσ καφέδες κ το τρέξιμο για γυμναστική αντί για χάπια έτσι πιστεύω εγώ κ μια δεύτερη δουλειά βοηθός σε αγρότη με στόχο την ενδυνάμωση σασ κ οι δύο δουλειές δεν γίνονται να ξέρετε από τη μια φαίνομαι χαζός που κάνω κάτι που δεν γίνεται από την άλλη είναι καλύτερα για την ενδυνάμωση κατά τα άλλα έρωτες κλπ για μένα έχουν τελειώσει είμαι 43 κ αμοιβωμαι με 15 ευρώ δε φτάνουν για τίποτα να ξέρετε
Χεσαμε όλοι το κράτος μπράβο μου κι εγώ άντρας είμαι εγώ το έκανα skip εκείνοι το έκαναν cancel μπράβο σε όλους μασ
Διαλέξτε τι θα γίνει αν πάμε πόλεμο να μου πείτε εγώ ζω έτσι γτ είμαι ξένος μάλλον εσεισ βλέπετε εμένα εγώ εσάς έπρεπε να με εκμεταλευτειτε μπασ κ γίνουμε άνθρωποι εσεισ όμως θέλατε το παουερ που στην Ελλάδα ρε πάτε καλά είστε σίγουροι
Σασ εχεσα το κρατοσ κ καλά έκανα γτ θα πέθαινα στρατό ρουφιάνοι μπάτσοι μυαλό ραδικιού γιατροί ότι να ναι να μασ πείτε τι αξίζετε ο καθένας με πήγατε Στρατό με 8 ευρώ το μήνα όταν οι άλλοι περνάνε 8 ευρώ τη μέρα εγώ τώρα ξύπνησα να ξέρετε δεν αξίζετε φράγκο
Έχω μια παρέα κάτι παιδιά τουσ φροντίζω οπωσ έκανα σε ολεσ τις φιλίες μου γτ έτσι έμαθα από το χωριό όπου μεγάλωσα τα καλοκαίρια με τουσ θειουσ μου που με μεγάλωσαν κι έγινα εργάτης σε αυτούς με κανονικό μεροκαματο όσο περνάει από το χέρι μου θα είστε πάντα υγιείς άμα πεθάνω δεν ξέρω στην ηλικία σασ είχα 200 ελιές σχολή ένα 4ωρο εδώ στην πόλη και την τεχνική σχολή ΠΩΣ τα έκανα όλα αυτά ιδέα δεν έχω τα κάνα όμως κι έφτασα 48 χρονων
Και για να τελειώνουμε μαζί σας φέρτε όποιον πρωθυπουργό θέλετε να του τα πω τους είδα όλους κ πρωθυπουργους
Ξαναλέω θα πάρετε ΤΙΣ θεραπείες για να μη χεστουμε τη δουλειά τι σχεδιασε ο στρατηγοσ από το 1995 τότε θεωρούσαμε όλη μέρα δουλειά κ μπάλα ότι φτάνει δεν έφτανε το τρέξιμο γίνεται με φάρμακα καπνίζω κ πίνω καφέ γτ θα έλιωνα κ πανωγομι πέφτει η δουλειά στις ελιές μια μέρα δύο μέρες όσο θέλουν λεφτά κ μαλακιεσ δε μετράνε σασ έχω κάνει οδήγηση 1.000.000 χλμ δεξί πόδι φτερό μόρφωση πτυχίο τεχνικού φυσική κατάσταση 40 χρόνια γυμναστική κ δουλειά περισσότερη από τουσ γιατρούς είναι μέσα μπλεγμένοι πρωθυπουργοι στρατηγοί κι όλοι λένε δε γίνεται ο στρατηγοσ είναι αυτοσ
Οδήγηση κοινωνικοτητα κ γυμναστική πάρτε τα γτ θα πλακωθουμε όπως τα εννοείται εσεισ θεραπεία κανονική
elis καλησπερα.
τον γιατρο τον επισκεπτεσαι καθολου ή τον εχεις απολυσει; μου φαινεσαι καπως χαομενος εδω και καιρο...
Εγώ μια χαρά είμαι οι γυναίκες δεν πάτε καλά
Πέτυχα γυναίκα που με αγαπησε τέλεια κ με σκοτώσε αυτό ΠΩΣ το βλέπεις πάτε καλα;
Όλοι έλεγαν δε θα πεθάνω ποτέ κι η άλλη μου την έριξε
Δε θα πεθάνω γιατί δε με αγάπησε κάνεις
Ξεκοληστε από τα λεφτά κ τις δουλειές κ κοιτάξτε να κοινωνικοποιηθειτε να σασ ακούσουν δεν έχετε κουλτούρα ότι κ να κάνουν οι πολιτικοί πρέπει να μην πέφτετε με τα μούτρα κ να αποκτήσετε αυτοεκτίμηση εγώ δεν έχω πρόβλημα σίγουρα η αλήθεια δεν είναι μονομπατη δηλαδή δεν είναι σου λέω μου λες είναι πολλά περισσότερα πράγματα από αυτό θα μάθετε όταν μεγαλώσετε ξεκοληστε κ φροντίστε τον εαυτό σασ
Να θυμάστε το μυστικό είναι λίγο από όλα κ να μην πέφτετε με τα μούτρα εμβαθύνετε λίγο φιλοσοφειστε το
Ξαναλέω εγώ μπορώ να ζήσω κ καλά κι όλα αλλά δε με αφήνουν γτ εσεισ δεν την παλεύετε δεκτό κ μπράβο στο κρατοσ που το έκανε αλλά πρέπει να γίνουμε ίσοι κ σας λέω κ δεν με πιστεύετε εγώ τι φταίω ξεχάστε τουσ άλλους ανθρώπους είναι ο εαυτό σασ κι ο κόσμος έσεισ θα τα κάνετε όλα φιλίες δουλειές όλα παίρναν από το χέρι σασ όλα υγεία ομορφιά όλα κ μην σκαλωνετε ξεκοληστε
Το χρονικό ενός προαναγγελθεντοσ εγκλήματος οπωσ και να το ομορφυνω δεν ομορφαίνει δυστυχώς είστε αλλού είμαι αλλού κι έτσι θα χωρίσουμε τα τσανακια μασ δε με αφήσατε να ούτε να ζήσω ούτε να κάνω αυτό που θέλω αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε στα πόδια σασ αλλά δεν το κάνετε οπότε αντε κ γαμηθειτε
Προσ γνώση κ συμμόρφωση οι πρωθυπουργοι σκοτώνουν χιλιάδες οι γιατροί καμία 500αρια ο καθένας οι μπάτσοι 50 60 άτομα όλα αυτά γίνονται χωρισ να τα πάρει χαμπάρι κάνεις εντελώς παθητικά τι κρατοσ είναι αυτό μόνο ο Θεός ξέρει τα μικρά είναι με τα κορίτσια τα μεγάλα είναι η φυλακή κ τα ναρκωτικά στα μικρά είμαι γκαντέμης στα μεγάλα τυχερός
Να σασ πούνε τι κρατοσ είναι αυτό
Το ελληνικό πρόβλημα είναι ότι όλοι σκοτώνετε κι αφού σκοτώνετε θα με καθαρίσετε κ μένα η ζωή σασ είναι με ναρκωτικά και σκηνικά εγώ ήμουν αθλητής ήξερα απλά ότι δε με θέτε κ τελείωνα εκεί ένα κάρο πατέντες κ τεχνικά θέματα θα χαθούν γτ παίρνετε ουσίες κ είστε σε άλλο κόσμο το θέμα ήταν να ήταν σωστό το κρατοσ αλλά δυστυχώς είναι κακούργημα να ζω για μένα είστε εγκληματίες έζησα σασ χόρτασα γειά σασ
Δες τι αγόρασε αυτός που σε πούλησε
και θα καταλάβεις πόσο σε εκτίμησε.
Χαρλευ κατάλαβα γτ δε με θέτε το δικό μου πρόβλημα το βρήκα γτ λέω ότι είμαι εργάτης θα σ πω κι αν θες με ακούς πηγαίνει στο χωριό ο πατέρας μου κ πάω κι εγώ κάνω καμιά αγγαρεία να περνάει η ώρα με θέλουν γτ δεν είμαι σπαζοκλαμπανιασ θα ήθελα να δουλέψω αλλά θέλει 30 χρόνια να δουλεύεις για να μάθεις ακούω κοιτάω κ κάνω κι εγώ καμία αγγαρεία περνάει ο καιρός μέχρι τα 40 ήθελα να δουλέψω τώρα βλέπω ότι είναι αδύνατο να ξέρεις όλοι κάνουμε διεργασίες κι έρχεται κ δένει άχρηστος είμαι κατά αλλά κάνω κάνα τσιγάρο πίνω κάνα καφέ στο καθαρό αέρα μαλακιεσ αφού δεν γίνεται
Ξαναλέω μου είχε δώσει ναρκωτικά ένα γυφτάκι όταν ήμουν παιδί εγώ αυτό ούτε που το θυμάμαι κ με στρωσαν για δουλειά στους φίλους μου που τρώγαμε στα goodys δεν ήξερα τίποτα για ναρκωτικά ακόμα δεν ξέρω καπνίζω κ πίνω καφέ που είναι τα ναρκωτικά που ξέρω εγώ με βάλατε φυλακή εντάξει το δέχτηκα αλλά δεν αξίζετε οι κωλογιατροι θέλουν να κάνουν το σωστό αλλά είναι λάθος σε εμένα που έτυχαν πράγματα τα ξέχασα επίτηδες αφού την παλεύω μονοσ δεν πάω το σωστό είναι λάθος να ξέρετε
Το σωστό είναι να πάτε για δουλειά χωρίς ναρκωτικά δε γίνεται
Ελις,πηγαίνεις στο καφενείο?..Εχεις φιλους που να μπορείς να μιλήσεις?...Μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις επιλέξει να πουλάς τρέλα,αμα θες μπορείς να είσαι λογικός αλλά ξενερώνεις,δεν το θες,αυτό συμβαίνει και στην κανονική σου ζωή?