δωσε διευθυνση να στον στειλω πακετο Σαμανθα!
Printable View
δωσε διευθυνση να στον στειλω πακετο Σαμανθα!
http://www.youtube.com/watch?v=baRgl5nkaow
Κάτι τέτοιο θα ήθελα και κατέληξα με τη μαιμού!! Δεν λέω τίποτα, γιατί είναι πια περιττό...
Κάτι τέτοιο μου στέλνεις Γλαύκη μου? Αν είναι έτσι, να καθυστερήσω την αναχώρηση.. Ποιος υπολογίζει Χριστούγεννα, οικογένειες και λοιπά μπανάλ? :P
Δεν υπάρχει ελπίδα πια, φεύγω στη μαιμού μου...
Καληνύχτα και αγκαλιές (όχι μαιμουδίστικες, αληθινές)...
Φιλάκια!
Καλημέρα κορίτσια!!! Τί μου κάνετε?
Εγώ γιατί δεν μπορώ να δω την κάρτα? Δεν μου την παίζει.......... :(:(:(:(:(:(
Χτες κάναμε την έκπληξη στην ξαδέλφη μου, η οποία νόμιζε πως κανείς δεν θα πήγαινε σπίτι της φέτος για τα γενέθλιά της, κι ας χώρισε που σήμαινε πως πια δεν μπορούσε κανείς να πει πως δεν μας ήθελε σπίτι της (μιας και ο πρώην γάιδαρος που ήθελε να λέγετε σύζηγος δεν μας ήθελε στο σπίτι του γιατί δήθεν ήμαστε πολύ αγαπημένη οικογένεια και δεν του άρεσε!!)
Ετσι΄πήγαμε λοιπόν, της κτυπήσαμε το κουδούνι, άνοιξε ανυποψίαστη και άρχισε να κλαίει όταν μας είδε όλους εκεί, ένα τσούρμο ανθρώπους και από τις 2 οικογένειες (του μπαμπά και της μαμάς της δηλαδή). Χάρικε πάρα πολύ, πρώτη φορά την είδα να λάμπει τόσο πολύ μετά από αρκετό καιρό!!!
Το ευχαριστήθηκα πάρα πάρα πολύ!!! Της άρεσε πάρα πολύ και η τούρτα που της έφτιαξα!!! Θα σας την δείξω πιο μετά στο δικό μου τόπικ! ΄
Τώρα πάω να ξεκινήσω μπισκότα γιατί έχω αρκετές παραγγελίες για αυτή την βδομάδα!!!
Σας φιλώ γλυκά!!!!!!
ΥΓ. Τα κιλά μου είναι σταθερότατα, δεν μετακινείτε ούτε πάνω ούτε κάτω η ζυγαριά, αλλά πιος την γ@μ$3!!!!
Την είδα την είδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλά απλά ΘΕΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Ναταλάκι μου την θέλω και στο email μου!!!!!! Πρώτη φορά δείχνεις το πρόσωπό σου δημόσια, πρέπει να έχω ντοκουμέντα!!!! χαχαχαχαχαχα
Γουστάρωωωωωωωωωωωωω!!!!Πωλ ινάκι,μόλις μου έφτιαξες τη μέρα!Quote:
Originally posted by polinaki1983
ΥΓ. Τα κιλά μου είναι σταθερότατα, δεν μετακινείτε ούτε πάνω ούτε κάτω η ζυγαριά, αλλά πιος την γ@μ$3!!!!
Η κάρτα έχει αποσταλεί σε όλο το συγκρότημα!Χαίρομαι που σας άρεσε!Να μπαίνουμε στο κλίμα λίγο λίγο...
Καλή μας Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα!Πιστεύω να συνεχίσετε να είστε καλά κοριτσάκια και να τρώτε το φαΐ σας,
γιατί τα δώρα μας πλησιάζουν κάθε ώρα όλο και περισσότερο!Τα φέρνουν οι ξωτικοσυνάδελφοι μας-Αϊ-Βασιλοβοηθοί!
Να έχουμε μια υπέροχη,μοναδική Δευτέρα 19/12/11,όπου κι αν είμαστε,όπως κι όπου επιλέξουμε να την περάσουμε!Φιλάκια!
http://img18.imageshack.us/img18/731...istmassled.jpg
φιλια πολλά και καλημέρα αγαπημένες μου Ναταλένιες!!:bouncing::bouncing::bouncin g::bouncing:
ʼπιστη και μάλιστα γυναίκα εγώ;Με προσβάλεις!Σαν ποιός θα με έβαζε στο παιδικό μου κρεβατάκι,παραδίπλα απ'τους γονείς μου,για ύπνο,live?Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ποιος ειναι ο καλος σου που θα σε βαλει στο κρεββατι ?Απιστη γυναικα...
Ήδη είχα αναφέρει πως μιλούσα στο τηλέφωνο.Είναι το καθιερωμένο τηλεφώνημα καληνύχτας του Τηράκι,δύο χρόνια τώρα...Το ξέρεις αφού...
Γλαυκουλίνι μου,σ'ευχαριστώ πολύ για το γεμάτο αγάπη μήνυμα σου.Τρέχω να καθήσω στην οδοντιατρική καρέκλα τώρα...Θα σε πάρω αργότερα...Αγκαλίτσα;
Δεν πήρα τίποτα στο email μου..... :(:(Quote:
Originally posted by NADINE
Γουστάρωωωωωωωωωωωωω!!!!Πωλ ινάκι,μόλις μου έφτιαξες τη μέρα!Quote:
Η κάρτα έχει αποσταλεί σε όλο το συγκρότημα!Χαίρομαι που σας άρεσε!Να μπαίνουμε στο κλίμα λίγο λίγο...
Καλή μας Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα!Πιστεύω να συνεχίσετε να είστε καλά κοριτσάκια και να τρώτε το φαΐ σας,
γιατί τα δώρα μας πλησιάζουν κάθε ώρα όλο και περισσότερο!Τα φέρνουν οι ξωτικοσυνάδελφοι μας-Αϊ-Βασιλοβοηθοί!
Να έχουμε μια υπέροχη,μοναδική Δευτέρα 19/12/11,όπου κι αν είμαστε,όπως κι όπου επιλέξουμε να την περάσουμε!Φιλάκια!
Λογικά δε δείχνει εμένα αποστολέα,αλλά τους JIBJAB.Quote:
Δεν πήρα τίποτα στο email μου..... :(:(
Εμένα πάντως μου έστειλαν μήνυμα πως εστάλη η κάρτα σε όλες σας...
Να η ειδοποίηση για τη δική σου:
GREETINGS, JIBJABBER!
We sent your JibJab eCard to:
[email protected]
Καλησπέρα και καλή Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα σε όλους.
Γεια σου Τζινάκι, χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα κουτάβια!
Σήμερα είδα στα πεταχτά το γιατρό μου μετά το ραντεβού με τη διατροφολόγο και του ζήτησα να μη με βάλει για την αφαίρεση χολής μέσα στις γιορτές γιατί είχε στο νου του για αυτήν την Τετάρτη! Εεε όχι και Χριστούγεννα στο Ιπποκράτειο! Ξέρω ότι δεν θα είναι τα Χριστούγεννα των ονείρων μου, με όλη μου την οικογένεια στα πολύ χάι της, ή με έτερον ήμισυ αγκαλιά αλλά όχι και με ορό στο νοσοκομείο! Δίκιο δεν έχω?
Το πρωί δίναμε βαθμούς στο σχολείο (και για όσες αναρωτιούνται, όχι δεν άφησα κανέναν κάτω από τη βάση) και μια μαμά μου έκανε το καλύτερο κοπλιμέντο χωρίς να το καταλάβει! Ήρθε λοιπόν να ρωτήσει για τα δίδυμα βλασταράκια της τα οποία τα είχα και πέρυσι οπότε είχαμε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν. Όταν τη χαιρετώ λοιπόν και της λέω ότι είχαμε μιλήσει και περυσι μου λεει "όχι, πέρυσι είχαν άλλη καθηγήτρια", της λέω "εμένα είχαν", το σκέφτεται μάλλον στη διάρκεια της ενημέρωσης για την επίδοση των παιδιών και μου λέει στο τέλος, "'΄έχετε αδυνατίσει μήπως? δεν σας γνωρισα καθόλου!" καλό????!!!
Φυσιολογικό για όποιον έχει κάνει επέμβαση! Δεν είναι ωραία αίσθηση;Quote:
Originally posted by monahoiot
Όταν τη χαιρετώ λοιπόν και της λέω ότι είχαμε μιλήσει και περυσι μου λεει "όχι, πέρυσι είχαν άλλη καθηγήτρια", της λέω "εμένα είχαν", το σκέφτεται μάλλον στη διάρκεια της ενημέρωσης για την επίδοση των παιδιών και μου λέει στο τέλος, "'΄έχετε αδυνατίσει μήπως? δεν σας γνωρισα καθόλου!" καλό????!!!
Είναι , είναι , ʼννα! Μακάρι όλα τα πράγματα στη ζωή μας να είχαν αυτή τη γλυκιά αίσθηση που σου αφήνει ο καλός ο λόγος αλλά έλα που πιο πολλά πικρά περνάμε.. Ψηλά το κεφάλι παρόλα αυτά και προχωράμε!