το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Μαρθα δεν ειμαι κλειστομυαλος, κομπλεξικο αν θες να με πεις ειναι οκ, αν και βλεπεις οτι δε ξεχωριζω φυλα για να με λεει μισογυνη. προτιμω το σκετο μισανθρωπος, δεν ειναι μονο οι γυναικες που μου φταινε.
ενταξει θα αστειευοταν.... μην τα παιρνεις ολα στα σοβαρα :Ρ
βαριες κουβεντες ξεστομιζεις ληθη δεν ειναι σωστο :)
Μαρθα σε λεγαν εδω, Μαρθα σε λεω κι εγω. και ναι με πειραζουν οι ηλιθιοτητες οταν τις διαβαζω, μου ειναι δυσκολο να μην αντιδρασω.
τις ηλιθιοτητες που εγραψες εδω σχολιασα:
1. δεν εισαι τιποτα σπουδαιο κι αξιολογο, σταματα να συμπεριφερεσαι λες κι αξιζεις χρυσαφι απλα επειδη γεννηθηκες γυναικα.
2. υπαρχουν και τα μπουρδελακια ξερεις, που βολευουν μια χαρα και με ενα 20αρικο. δε θα κατσει να σκασει ο αντρας επειδη του ψωνιζεται η γυναικα.
3. αφου σου γραφω οτι δεν εχω καν δικο μου χωρο, πως θες να εχω και σχεση ? και ποιος σου ειπε οτι θελω, ειδες τι εγραψα στον sheldon ή λες τα δικα σου ? με το ζορι παντρεια δε γινεται.
χαχαχαχαχαααααα! Αααααχαχαχαχαχααα! Σε ενοχλώ ε? χαχαχαχαααα! Σε τσάντησα ε? χαχχαχαχααααα!
ρε Χριστινα επικοινωνεις καθολου με το περιβαλλον ? εγραψα καπου οτι με ενοχλεις ή με τσαντισες ? απλα δε μπορω τις ηλιθιοτητες.
Φυσικά και επικοινωνω! Σε ενοχλω και το δείχνεις... :D δεν χρειάζεται να το γράψεις και μόνο με τις απαντησεις που έδωσες το μαρτυρουν... ;) οκ babe?
δε με ενοχλεις εσυ, αλλα οι ηλιθιοτητες που πας και γραφεις για μενα προσωπικα, επειδη διαφωνεις σε μια αποψη απλα. εγω δεν ηρθα να σε προσβαλλω οταν διαφωνω, να λεω τι κανεις ή δε κανεις στη προσωπικη σου ζωη, οκ ?
Τελος πάντων σας καληνυχτωωωωωω όλους! bye bye!