alinaki, από τη στιγμή που έχεις την προισταμενη στο μερος σου, να μη φοβασαι τίποτα, καμια φορά οι πιο παλιοι στη δουλεια την εχουν δει και αφεντικα και απαιτουν υπακοή, γραφτην εκει που δεν παιρνει μελανι και μην χαλιεσαι..
Printable View
alinaki, από τη στιγμή που έχεις την προισταμενη στο μερος σου, να μη φοβασαι τίποτα, καμια φορά οι πιο παλιοι στη δουλεια την εχουν δει και αφεντικα και απαιτουν υπακοή, γραφτην εκει που δεν παιρνει μελανι και μην χαλιεσαι..
προσπαθω οσο μπορω να την γραφω αλλα δε σταματαει να μου τη λεει κ να με κατηγορει.. ανθρωπος ειμαι δε κρατηθηκα χτες κ απαντησα κ εγινε ο χαμος!δε πρεπει να ειναι καλα η γυναικα σιγουρα. το κακο ειναι οτι μεχρι τωρα δουλευα μονη! ακομα κ οταν ειχα αφεντικα ηταν η δουλεια μου, ετσι που εραβαδεν ασχολιοταν μαζι μου ουτε χρειαζοταν να συνεργαστω με καποιον.τωρα αναγκαστικα πρεπει να εχω μαζι τους συνεργασια κ με τη συμπεριφορα που εχουν μου ειναι πολυ δυσκολο! ευχομαι να τα καταφερω να βρω τη χρυση τομη κ να υπαρχει κ παλι καλο κλιμα,ειναι κριμα να δημιουργουνται προβληματα χωρις λογο :(
helloooo!!!τι μου κανετε???μολις μπηκα σπιτακι μου.ειχα παει το σκυλακο μου για εμβολιο.χτες ειχα 2ωρη τηλεφωνικη γκρινια απο το αγορι μου οτι το παραμελω οποτε σημερα ηρθε αυτος και με πηρε για να παω το μικρο κτηνος στον κτηνιατρο.ζησαμε στιγμες απειρου καλους μιας και το παπαρακι δεν θελει να βλεπει κανενα να με ακουμπαει και ορμαει.με το γιατρο σουζα οτε φωνες ουτε τιποτα.μετα ειχαμε αλλα θεματα.μου ελεγε οτι φλερταρα με τον κτηνιατρο.του λεω να σε κερασω λιγο ξυδι να ερθεις στα ισα σου???τελικα καταληξαμε σπιτι με μουτρα.
ω μωρέ, τα ερωτευμενάκια μου, κάνουν ναζάκια!
Καλησπέρα κορίτσια μου!
Χθες χάθηκα γιατί από το απόγευμα κατέβηκα στη κουμπάρα μου να πιούμε καφέ στην Γλυφάδα και μετά πήγαμε και σε ένα μαγαζί για φαγητό να το τσεκάρουμε, γιατί ετοιμάζονται να βαπτίσουν την μικρούλα τους και ψάχνουν για μαγαζί να κάνουν μετά το τραπέζι. Γυρίσαμε αργά και νυσταγμένοι, αλλά περάσαμε πολύ όμορφα και το σημαντικότερο έφυγε λίγο το μυαλό μου γιατί είχα αρχίσει να ζαζεύω μέσα στο σπίτι.
Ναταλία μου ελπίζω να σκούπισες τα δάκρυα σου και να ξεκίνησες την μέρα σου με χαμόγελο.
Τζίνα σκυλομάνα κουράγιο και περαστικά στα γουνοζωάκια σου. Αρχίζω να αναρωτιέμαι μήπως περνάνε κάποια ίωση τα ζωάκια σου και είναι και κολλητική... τι να πω... ελπίζω σύντομα να συνέλθουν όλα και να μπείτε σε νορμάλ ρυθμούς.
Αλινάκι κουράγιο με την δουλειά. Δύσκολο να υπάρχουν αντιπάθειες και ακόμη δυσκολότερο να μην διατηρούνται τα προσχήματα. Εύχομαι η μέρα σήμερα να είναι καλύτερη και να μην χρειαστεί να λογομαχήσεις και πάλι. Αφού όμως έχεις την κατανόηση και την υποστήριξη της προϊσταμένης σου όλα θα πάνε καλά, πιθανόν να σε ζηλεύουν γιατί αγαπάς την δουλειά σου και έχεις προχωρήσει πολύ σε μικρό χρονικό διάστημα;
Λίλα μου ζεις ιστορικές στιγμές!!! :lol:
Το αγόρι σου δεν παίζεται πάντως! Μου αρέσει που ήθελε να στο παίξει και δύσκολος τρομάρα του!
τζινακο ετσι να την αφησεις νηστικη γιατι αλλιως δεν θα σταματησει η διαρροια.
Μακ το ετερο ερωτευμενο θελει λιγες φαπες να ερθει στα ισα του.θα τον στρωσω που θα παει.και βεβαια φλερταρα με τον κτηνιατρο.ετσι μπορω και τον παιρνω τηλεφωνο στη μια το βραδυ οταν ο παπαρακος κανει μ@λακιες και δεν μου λεει θα του περασει ελα αυριο να τον δω αλλα κατεβαινει στο ιατρειο για να τον δει.
τωρα μαγειρευω σεφΕλι μου για να μου φυγουν τα νευρα.
Αααα και Λίλα;; Το νου σου ρεμάλι!!! :lol:
ελατε βρε ειμαι φρονιμη.
Μαγείρεψε ΣεφΛίλα και στείλε και κατά δω γιατί σήμερα δεν το βλέπω να ασχολούμαι και πολύ με την μαγειρική. Λέμε να πάμε Αττικό Πάρκο το απόγευμα με τους κουμπάρους και την μπέμπα τους και θα φάμε στο πόδι. Θα ετοιμάσω αράβικες πίτες με λαχανικά, γραβιέρα και ότι άλλο μου κατέβει.
Τι καλό λες να δημιουργήσεις νευριασμένο μου Λιλάκι;
ψηνω στην γκριλιερα κολοκυθακια μελιτζανες και μανιταρια.θα τα στρωσω στο πυρεξ και αναμεσα σε καθε στρωση θα βαλω κοκκινη σαλτσα με μαιντανο και βασιλικο και ανθοτυρο χοντροτριμμενο.απο πανω για να μην ριξω μπεσαμελ θα βαλω στραγγιστο γιαουρτι με ενα αυγο και μια κουταλια αλευρι.το εχω ξαναφτιαξει και κοβεται σαν μουσακας.
αφου θα πας βολτιτσα καλα θα κανεις και θα φτιαξεις κατι γρηγορο.τετοια ωραια μερα για βολτα ειναι!!!!
λιποθυμάω, λιποθυμάω, λιποθύμισα!Quote:
Originally posted by lila198621
ψηνω στην γκριλιερα κολοκυθακια μελιτζανες και μανιταρια.θα τα στρωσω στο πυρεξ και αναμεσα σε καθε στρωση θα βαλω κοκκινη σαλτσα με μαιντανο και βασιλικο και ανθοτυρο χοντροτριμμενο.απο πανω για να μην ριξω μπεσαμελ θα βαλω στραγγιστο γιαουρτι με ενα αυγο και μια κουταλια αλευρι.το εχω ξαναφτιαξει και κοβεται σαν μουσακας.
Ταπεράκι και κούριερ τωωωωωωωωωωραααα!
μεχρι περυσι οταν το εκανα εβαζα και λαζανια μεταξυ τον λαχανικων.τωρα ομως τα ζυμαρικα με φουσκωνουν.οποτε απο το να φαω μονο μια πηρουνια ειπα να μην βαλω την προηγουμενη φορα που το εκανα.τελικα ηταν καλυτερο απο οτι μαζι με τα λαζανια.αχ ρε κοριτσακια μου και να εμενα στην αθηνα και θα καναμε κατι τραπεζια ξεγυρισμενα.
Μμμμμ ακούγεται πολύ ωραίο αυτό που ετοιμάζεις Λίλα μου. Πολύ καλοκαιρινό, νόστιμο και ελαφρύ γιαμιιιι! Και επίσης ακούγεται και ευκολάκι :D. Γράψε λίγο πιο αναλυτικά την συνταγή μπας και το κάνω και εγώ μέσα στην εβδομάδα....
ελακο παω να φαω και θα την ποσταρω μετα εκει που εγραψες την μανιταροπιτα για να μην καταχραστω αυτο το τοπικ.ειναι πολυ νοστιμο.μεχρι και ο μικρος κοπριτης μου το τρωει
εστειλα τη μανα μου και μου πηρε τα υλικα για τη μανιταροπιτα και θα την κανω τη δευτερα!!!!!!
Ουυυ τέλεια περιμένω να μου πεις εντυπώσεις :D
Καλησπέρα. Πριν λίγο τελείωσα τη νοσηλευτική, τώρα τρώω κι ετοιμάζομαι να πέσω για ύπνο γιατί σέρνομαι. Το πρωί πήγα στη μητέρα μου, πήρα ένα σωρό αλοιφές, σταγόνες και σιρόπια και ξεδιαλέξαμε με την τζιναδερφή καλοκαιρινά ρούχα, τα οποία ήταν πολλά τελικά και τα μετέφερα με το καροτσάκι χιχιχι. Χρειάζομαι μόνο μπλουζάκια γιατί όλα τα μπλουζάκια της αδερφής μου είναι ή αμάνικα ή τιραντάκια. Πήρα 2 βερμούδες, 1 παντελόνι τζιν stretch, 1 παντελόνι παραλλαγή χιχιχι, 2 φούστες μακριές, 2 φούστες μέχρι το γόνατο, 1 σαλοπέτα τζιν κοντή (σορτσάκι) που θα τη φοράω με κολάν κάπρι, 1 φόρεμα τζιν μέχρι το γόνατο, 1 παντελόνα φαρδιά και μακριά, πολύχρωμη αλλά με σκίσιμο μέχρι το μπούτι σε κάθε πόδι χιχιχι (θα φοράω σορτσάκι από μέσα), 1 λινό κοντό πουκάμισο και 2 μπλουζάκια. Τα ρούχα της τζιναδερφής είναι σαφώς πιο μοντέρνα από τα δικά μου, όπως μου τα έδειχνε λοιπόν και διάλεγα, κάποια στιγμή μου δείχνει και 2 μακριές φούστες και της λέω τόση ώρα μου δείχνεις τα κοντά, σκιστά, κολλητά κ.ο.κ. και τώρα που βλέπω τις μακριές φούστες μου φαίνονται κάπως! Εν τω μεταξύ ήρθε κι ο πατριός μου και μου έλεγε τη γνώμη του σε ότι δοκίμαζα και καταλήξαμε να βάζουμε όλοι βαθμολογία, παντελόνι: two points/deux points! :lol:
:lol: :lol: :lol: Ούτε που το κατάλαβα αυτό που λες και πραγματικά δεν μου βρώμισε! :lol: :lol: Η φιλία μας είναι πέρα από καλημέρες και καλησπέρες οπότε κλ@σε ελεύθερα! :lol:Quote:
Originally posted by *Katie
τωρα διαβασα το ποστ σου ΤΖινα μ πιο πανω. Ειπα στις αλλες καλημερα και εσενα σε εκ#&^#7σα. Σορρυ ρε κοπελια δεν το ηθελα, βρομισε? περαστικα στα γουνοζωακια σου. Αχ τι να κανουμε με τα παιδια μας , πολλα βασανα λιγες χαρες. αχ
:lol: :lol: :lol: Αν ο αγαπημένος μου μου πει τα παραπάνω το πιο πιθανό είναι να τον πάω στα επείγοντα να τον εξετάσουν για ελαφρύ εγκεφαλικό! :lol:Quote:
Originally posted by Basilika
οποτε οταν ο αγαπημενος σας σας πει
Μiκροτερο του τρια παρα πολυ, μαζι σου ειμαι πολυ ανω κατω τελεια κλεινει παρενθεση...πολλες ανω κατω τελειες αστερακια...
πρειπει να καταλαβεις
ως μεθερμηνευομενον εστι...
¨σ΄αγαπω πολυ , μαζι σου ειμαι πολυ ευτυχισμενος..φιλακια πολλα¨
το πιασες τζινακι??
Γλαύκη με τις Ρωσσίες σου και τις Ρουμανίες σου έπαθα πολιτισμικό σόκ!
Αλίνα συμφωνώ με όσα σου είπε η Μακ και είναι σίγουρο ότι η συνάδερφός σου έχει πρόβλημα για να φωνάζει έτσι. Προσπάθησε να αποφύγεις όσο μπορείς τις διενέξεις μαζί της χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα την αφήνεις να σε προσβάλλει συνεχώς.
Λιλάκι έχουν πλάκα τα νάζια που κάνετε! Εγώ πάντως είμαι μαζί σου, αν πρόκειται μάλιστα να έχεις και έκπτωση στον κτηνίατρο κλείστου το μάτι και στείλτου και φιλάκι! :lol:
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
λιποθυμάω, λιποθυμάω, λιποθύμισα!Quote:
Originally posted by lila198621
Ταπεράκι και κούριερ τωωωωωωωωωωραααα!
Να είστε καλά, αφού χόρτασα γέλιο πάω για ύπνο. Θα σας δω αργότερα. Φιλάκια.
Τι μου κανετεεεε;; Εγω εχτες βγηηηκα απο το διαμερισμα! Ειδα οτι ο κοσμος συνεχιζει να υπαρχει και ναι οι εξωγηινοι ακομα να καταλαβουν τη γη! Ειδαμε θριλερακι "The Pact" και καπακι τη Χιονατη με την Κριστεν Στιουαρτ απο το Λυκοφως! Σε μια φαση τσιριξα στο θριλερ και αρχισαν ολοι να γελανε απο την τρομαρα τους!! Αχχαχαχαχ
Ναταλια μου γιατι με δακρυα; Ελπιζω να σου φυγουν και να μην ξαναρθουν!
Λιλα ενας κτηνιατρος παντα μας χρειαζεται! Κλειστου το ματι που λεει και η Τζινα!
Τζινααα! Μικροτερο του 3 ειναι αυτο: <3 που σημαινει καρδια! ;)
Αλινακι! Χαστη. Την κομπλεξαρα που θα σε εδερνε κι ολας! Εσυ συνεχισε και κανε σωστα την δουλεια σου και δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!
Γλαυκη, Μακ, Katie, Eli και οσες εχω ξεχασει τι κανετε;
Σημερα θα βγω παλι αλλα το βραδακι σε κλαμπ ( που δεν πινω τωρα τιποτα και ολοι θελουν να με κερνανε ποτααα!!) ΑΥΤΑΑΑΑΑ!!! Φιλακια σε ολεεες!!
Αααα!! Εχασα και αλλα 2 κιλακια σε 4 μερουλες!! KEEP ROCKIN!!! XD
πνοη φρεσκιας δροσιας εισαι βρε wow μου. Να περασεις καλα στις εξοδους σου και φρονιμα
:saint2:
Τζινακι μου μεγεια τα αδελφοψωνια , ανυπομονω να σε δω με παντελονι, νισαφη πια με αυτες τις φουστανελες!:P:P
Λιλαμ λαχταριστο πρεπει να ειναι το φαγητο σου.
Αλινακι ελπιζω να ειχες καλυτερη μερα σημερα. Μην δινεις σημασια σε αυτην την αχαρακτιριστη, το χειροτερο σπασιμο θα ειναι η ανωτεροτητα σου και η απαθεια σου. Θα την στειλεις για βαλεριανα . χεχε
wow μπραβο κοριτσαρα μου στον αγυριστο τα κιλακια!!!!!
τζινακο καλοφορετα τα τζιναδερφοψωνια σου!!!!
εγω εφγα κι αλλη γκρινια το μεσημερι και υποχωρισα οποτε την δευτερα θα βολταρω μες τη ζεστη στην πατρα για να μην λεει ο αγας οτι τον παραμελω και οτι γκομενιζω με τον κτηνιατρο.
Καλησπέρα τσούπρες μου,
με έχει χτυπήσει η ζέστη και τα έχω φτύσει, μία ζαλίζομαι και μία συνέρχομαι. ʼτιμη ζέστη! Νόμιζα ότι θα την γλίτωνα φέτος αλλά που... Έκανα ένα δροσερό μπανάκι, έβρεξα και το μαλλί και προσπαθώ να συνέλθω. Είναι η πρώτες ζέστες και μέχρι να συνηθίσω θα μου πάρει λίγο.
Τζινάκι μεγεια τα αδερφοψώνια. Είναι ωραίο να έχεις αδερφούλα χιχιχιχι και εμείς με την Κατερίνα έχουμε κάνει απίστευτες ανταλλαγές και παρόλο τις οικονομικές μας δυσκολίες έχουμε ανανεώσει πολυ τις γκαρνταρόμπες μας.
Wow μου μες στην καλή χαρά, φτου σου κοριτσάρα μου, πάντα έτσι χαμογελαστή και ευδιάθετη να σε ακούμε :D. Να περάσεις φανταστικά απόψε!
Λιλάκο μου είδα και την συνταγή. Θα την κάνω και θα σου πω εντυπώσεις! Ευχαριστώ που την έγραψες :starhit:
ελακι εδω εχει απιστευτη υγρασια και κολλας ολοκληρος.να το κανεις ειναι πολυ ελαφρυ.με τηγανιτα λαχανικα θα ειναι πιο νοστιμο αλλα παχυντικο το ατιμο.
αυριο θα φτιαξω γλυκο του κουταλιου βερυκοκο γεμιστο με αμυγδαλο μαζεψα σημερα τα βερυκοκα.ευτυχως δεν τα τρωω τα γλυκα του κουταλιου οχι οτι τρωω πλεον τα υπολοιπα γλυκα που κανω αλλα λεμε
Μπαααα δεν τα μπορώ τα τηγανιτά λαχανικά, προτιμώ να τα πασπαλίζω με λίγο λάδι και να τα ψήνω στον φούρνο. Έτσι κάνω και τον μουσακά :D, πρώτα ψήνω τις πατάτες και τις μελιτζάνες στον φούρνο και μετά ρίχνω τον κιμά και την μπεσαμέλ και γίνεται τέλειος και πεντανόστιμος! Οπότε και αυτά τα λαχανικά έτσι θα τα κάνω ;)
τζινακο ξενυχτισμενο ακομα κοιμασαι????
Καλησπέρα Λίλα και Σια χιχιχι. Είχα βάλει το ξυπνητήρι στις 20.00 αλλά με ξύπνησε 5 λεπτά πριν χτυπήσει το ρολόϊ η κοκερίνα, η οποία είχε έρθει και έκλαιγε και μου έκανε παράπονα γιατί ήθελε να φάει! Από το μεσημέρι μου παραπονιόταν, μου τα έχωνε μάλλον γιατί κάθε φορά που πήγαινα στην κουζίνα έκλαιγε και στο τέλος γαύγιζε και έγλυφε το μπωλ της! Κάποια στιγμή που κοιμόταν έβαλα στα κρυφά και έφαγε η Σάνυ. Πριν λίγο της έβαλα και έφαγε λίγο ρύζι, αφού της έχω δώσει ήδη 2 φορές σιρόπι για τη διάρροια και τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει.
Wow συγχαρητήρια για τα χαμένα κιλάκια σου και καλή διασκέδαση στην έξοδό σου. Όσο για τους εξωγήϊνους που λες, μην είσαι και τόσο σίγουρη γιατί κυκλοφορούν ανάμεσά μας! :lol:
τζινακο!!!!
Λίλα καλά έκανες και κανόνισες να πάτε τη Δευτέρα βόλτα γιατί έχει κι αυτός τα δίκια του, θέλει φροντίδα και προδέρμ χιχιχι. Να έχεις νερό μαζί σου και ένα σνακ και ή να περπατάτε στη σκιά ή να φοράς καπέλο.
ειπα να γκρινιαξω και εγω λιγο στο αγορι μου ετσι για αλλαγη και υπαρχει περιπτωση να τη γλυτωσω την πατρα τη δευτερα φτανει να μεινω σπιτι του αυριο ακομα και εχοντας ακομα ρωσους μουσαφιρεους μιας και αυτος οπως λεει δεν με θελει για το σεξ αλλα γιατι με αγαπαει και δεν τον νοιαζει η ολιγοημερη απραξια μας φτανει να μεινω εκει.
Τωρα ετοιμαζομαι κοριτσια για την βραδυνη μιμου εξωδο!
Ηθελα να σας ρωτησω.. Δευτερα παω Μαντσεστερ για ολη την ημερα και δεν θελω να φαω εξω.. Τι να παρω μαζι μου; Θα αγορασω και απο εκει ενα μικρο γαλατακι για να πιω αλλα τι να φαω για μεσημεριανο; Θα παμε σε εστιατοριο, να παρω καμια σαλατα;
Λίλα έχει δίκιο γιατί υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να περάσετε όμορφα και μόνο ότι θα είστε παρεούλα αρκεί. Κοίτα μόνο να κοιμηθείς το βράδυ και να μην διαβάσεις πάλι μέχρι το πρωί τα 12 Ευαγγέλια! :lol:
ναταλια πρωτεινη οεοοοοοο οχι βοσκη.κρεατακι ψαρακι τυρακι γιαουρτακι γαλατακι οχι πρασιναδα