Δυστυχως, οπως λεει συνεχεια και ο Dr. Fauci αυτες τις μερες, "You don't make the calendar; the virus makes the calendar."
(...Παλι καλα δε φτιαχνει και το wallpaper.)
Printable View
Οχι μωρε απλα σκοπος ειναι να ελεγξουμε ο καθενας ο,τι στην σφαιρα επιρροης μας μπορουμε να ελεγξουμε, χωρις ν' αυτομαστιγωνομαστε για τα υπολοιπα. Οι παντες αυτο κανουν, απο αυτους που επιβαλλουν τα μετρα και τους γιατρους, μεχρι οσους αυτοαπομονωνονται και οσους πρεπει να δουλεψουν παρ' ολα αυτα. Ζουμε σ' ενα εκτεταμενο παρον.
Σκεφτειτε το κι αλλιως. Στο ερωτημα "ποσο θα κρατησει η καραντινα", σκοπος δεν ειναι να βρουμε την απαντηση, αλλα να τη δημιουργησουμε. Σε επιπεδο ευρωπης η ελλαδα ηδη θεωρειται χωρα υποδειγμα σχεδιασμου κι ανθεκτικοτητας.
Αντεχοντας, στο τελος θα γνωριζουμε.
Μπορεί να σου πηγαίνουν. Δες το θετικά :cool:
Εγώ πάντως αντέχω. Έχω περάσει μεγάλη περίοδο κλεισούρας λόγω κατάθλιψης. Βέβαια δεν είναι ωραίο αυτό. Όμως είμαι ταυτόχρονα και εσωστρεφής και γενικά σπιτόγατα. Αυτό που δεν θα άντεχα είναι να μου απαγόρευαν έστω μια ώρα την μέρα να βγω έξω από το σπίτι μου για γυμναστική. Όσο επιτρέπεται, μια χαρά. Απλά να μην το παρακάνουν κάποιοι. Εδώ ασπούμε δεν συμμορφώνονται, μετακινούνται άσκοπα. Έχουμε πάνω από 1000 προστίματα και θα αυξήσουν κι' άααλλο τα μέτρα. Τα θέλει ο κ...λος μας δηλαδή. Με το συμπάθιο.
Eχω αναποδυρισει τα ωραρια , και το βραδυ βαριεμαι τρομερα .....φρικαρω τα βραδυα , σαν αποτελεσμα ......παρεπομενο ειναι .........
Περπατησα ως την κουζινα και με πονανε τα πελματα. Δεν ειναι πολυ εντονος πονος, αλλα ειναι τοσο δυσατεστος που δεν υποφερεται.