τζινακο ο καμενος μου εγκεφαλος δεν με αφηνει να καταλαβω τι εννοειςQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κοίτα μόνο να κοιμηθείς το βράδυ και να μην διαβάσεις πάλι μέχρι το πρωί τα 12 Ευαγγέλια! :lol:
Printable View
τζινακο ο καμενος μου εγκεφαλος δεν με αφηνει να καταλαβω τι εννοειςQuote:
Κοίτα μόνο να κοιμηθείς το βράδυ και να μην διαβάσεις πάλι μέχρι το πρωί τα 12 Ευαγγέλια! :lol:
Wow έχει δίκιο η Λίλα, φάε όσο μπορέσεις και το υπόλοιπο να το φάει η παρέα σου. Ωραίο φαίνεται το θρίλερ που είδες, θα το δω κι εγώ, μεσημέρι εννοείται, στο laptop, με χαμηλωμένη την ένταση της φωνής και με την τηλεόραση να παίζει για αντιπερισπασμό! Μόνο έτσι δεν θα φοβηθώ πολύ!
εγω ναταλακι οταν βγαινω εξω και δεν γυρναω σπιτι για φαγητο παιρνω ενα καλαμακι κοτοπουλο που αν ειναι μικρο και δεν φαω κατι αλλο το τρωω ολο τωρα πια η αν φαω κανενα τοστακι τρωω οσο χωραει το στομαχι μου και το υπολοιπο το φορτωνω ειτε στη μανα μου ειτε στο αγορι αναλογα με ποιον ειμαι εξω
Λίλα θυμάμαι την προηγούμενη φορά ότι ενώ ο Γ. κοιμόταν εσύ δεν μπορούσες να κοιμηθείς και μάλιστα κανόνιζες την επόμενη φορά που θα κοιμηθείτε μαζί να έχεις και κάρτα στο κινητό σου για να μπορείς να μας βλέπεις εδώ σε περίπτωση που δεν σε έπαιρνε πάλι ο ύπνος. Αυτό εννοώ τσουρουφλισμένο μου χιχι.
κοπελια βαψε βαψε το μαλλι εχει ποτισει ο εγκεφαλος μου οξυζενε:P:P:P:P
δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχω μαζι μου την κινητοφορουμοπαρεα μου.
καλησπερες!!
παλι εξαφανισμενα τα κοριτσια μου??
εγω εχω πελαγωσει με τις δουλιες
πλενω παπλωματα μαζευω φλοκατες χαλια φτιαχνω ντουλαπες !
ευτυχως τα κουβαλαει ο αντρουλης μου ( :duh::duh:εγω δε κανει να σηκωνω βαρη :spin::spin:)
εφτιαξα και το συκαλακι το γεμισα και με αμυγδαλο τελειο εγινε !
δε δοκιμασα αλλα μου το ειπανε!
ελπιζω να ειστς ολες καλα
φιλακια!
να σας γλυκανω και λιγο!!!!:smirk:
Καλησπέρα Καλλιοπίτσα. Καλά κάνεις και δε σηκώνεις βάρη. Καλή συνέχεια στο συμμάζεμα και ευχαρίστούμε για το κέρασμα, αν υποψιαστώ ότι είναι φράουλες γεμισμένες με σοκολάτα, θα πεθάνω! :lol: Και τώρα που το θυμήθηκα την Τρίτη έχει νέο επεισόδιο του Λαζόπουλου και το περιμένω πως και πως!
Καλλιοπακι τι κανεις???
Τζινακο τωρα δειχνει τα best of του λαζοπουλου και σε θυμηθηκα.
:starhit::starhit::starhit::starhit:
τωρα ανοιξα το ντουλαπι του γιου μου και μου ηρθαν ολα καπελο!
και ειπα να μαζεψω και αυτο!
ναι τζινα γεματες σοκολατα ειναι οι φραουλες!
λιλακι καλα ειμαι σημερα εχει εξοδο η κορη και γλυτωσα τη χειρουργηκη
αλλα αυριο με βλεπω να διαβαζω παλι :P
τα αλλα τα κοριτσια μας?? βολταρουν?
Α ρε καλλιοπακι σε βλεπω να παιρνεις πτυχιο πριν την κορη ετσι που διαβαζεις!!!!!
Αυριο κλαψτε με.θα παθω τροφικη δηλητηριαση.αχ μωρε ο γλυκουλης μου.θα παω για ζουζουνιες και αγκαλιτσες αυριο και εχει σταματησει να γκρινιαζει απο το απογευμα και μετα.
καλησπερες από το πτώμα της οδου τερψιχόρης!
τελικά τα 3 βράδια στην σειρά δεν παλευονται!!! ελιωσα κοριτσαι μου πραγματικά!
Καλλιοπάκι αν και καθυστεριμενα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!
Ναταλάκι περασες σας συφουνας!!!
Τζινάκι μου είσαι καλα??? ξεπερνω βεβαια το θέμα του χεσε ψηλα και χοντρα και αγνάντεβε!!
Οι αφες είναι καλα???
Το ερωτευμένο μας????
Γλαυκη μου και εσυ guest κανεις αυτες τις μερες!! αντέ μπραβο για τα ομορφα νέα σου!!!! με το κάλο η αρχή της κατηφόρας!
Τα υπόλοιπα κορίτσια μας????
Τα νεα μου πολυ επιγραμματικα: ο παπούς μου εσπασε το χερι του το οποίο όπως φανταζεστε μόνο ευχαριστο δεν είναι! η μανα μου εχει γεμίσει μπιμπικια από αλεργια και περιμένουμε απαντήσεις από βιοψία γιατι δεν βρίσκουν από τι είναι, ο αντρας μου στον κόσμο του στην Χαλκιδικη, και ο μπαμπας μου γενικότερα στον δικό του κόσμο!
με την μανα μου σήμερα πήγαμε και είδαμε 2 οίκουε ευγηρίας για τον παπού και με πήρε από κάτω πραγματικα! ψαχνουμε να βρούμε γυναίκα για τον παπου για να μην τον στήλουμε σε τέτοιο ίδρυμα αλλά δεν μας κάθετε. έχω στεναχωρηθεί παρα πολύ και δεν μπορώ να το εξωτερικευσω πραγματικα...
τεσπα... θα περασει και αυτό!!!
Καλλιόπη φαντάζομαι το ντουλάπι του γιου σου να σε ραίνει με μπλούζες και σορτσάκια! :lol:
αγγελικη μου σε ευχαριστω και υπομονη με το παππου!
ειναι δυσκολο ξερω
οι ξαδερφες μου που θελανε γυναικα για τον μπαμπα τους πηγαν σε γραφειο
γυρισαν 2-3 αλλα τελικα ειναι πολυ ευχαριστημενες με αυτη που βρηκαν
ρωσιδα βεβαια αλλα ξερει ελληνικα !
ψαξτε το λιγο και μην απογοητευεσε
Κουρασμενο μου που εισαι???λυπαμαι πολυ για τον παππου.ευχομαι συντομα να βρειτε λυση και να μην χρειαστει να τον πατε σε οικο ευγηριας.οσο για τη μανουλα σου να δεις ολα καλα θα πανε δεν θα ειναι τιποτα.εσυ προσπαθησε να εισαι ηρεμη οσο μπορεις.
Καλησπέρα Αγγελικούλα. Εύχομαι περαστικά στη μαμά σου και στον παππού σου. Ελπίζω να καταφέρετε να βρείτε την καλύτερη λύση στο θέμα του παππού σου έτσι ώστε να είστε όλοι ευχαριστημένοι, όσο γίνεται βέβαια. Θα ξεκουραστείς αύριο ή δουλεύεις;
οχι τζινα μου cd παιχνιδια και βιβλια και φυσικα ολα τα χαζα που μαζευουν απο διαφορα kinder και ταπες και γκορμιτι ενα χαμος εγινε ηρθε και εβαζε τα χερια του να μη πεσουν χαμω και τωρα που πεταω διαφορα φωναζει οτι τα θελει!
Σας ευχαριστω όλες σας! μακάρι για τον παπού μου γιατι σε οίκο ευγηρίας δεν θα αντέξει... το ξέρω!
Η μαμά μου θα συνέλθει σε κάποια στιγμή που θα παει! απλά ταλαιπωρείται και στεναχωριέμαι γιατί της φορτώνω και τον μικρό....
τζικάκι μου είχα ρεπό σήμερα. αύριο δουλεια πάλι, δεν ε΄χω επιλογή αυτή τη στιγμή!Quote:
Θα ξεκουραστείς αύριο ή δουλεύεις;
γυρισα απο τη δουλεια κ ετρεξα να σας γραψω :) δεν εχω προλαβει να σας διαβασω ακομα αλλα ειπα να σας πω τα νεα.
μαλλον πηρα δυναμη που σας γκρινιαξα κ κρατηθηκα στο υψος μου. :) εμαθα οτι σχολιαστηκε το χτεσινο απο ολους του παλιους αρνητικα για μενα κ πιο πολυ για τη μιση ωρα νωριτερα που εφυγα χωρις να ξερουν βεβαια οτι η προισταμενη μου το ειπε να φυγω. τελος παντων της ξαναμιλησα σημερα κ της ειπα οτι ισωςοι υπερωριες που κανω κ οι κυριακες που δουλευω που ειναι εκτος προγραμματος, να τους εξοργιζει περισσοτερο κ αν πρεπει να της αφησουμε για λιγο καιρο.συνεχησε με το ιδιο ρυθμο οτι δεν υπαρχει λογος να επιρεαζομαι κ να συνεχισω κανονικα τη δουλεια μου. ετσι αν κ σημερα πηγαν αρκετες φορες να μουτην πουν τις σταματαγα με το τροπο μου κ κυλισε ομορφα η βαρδια. το πιο καλο ζυγιστηκα κ ειμαι 71.900!!!! δε πιστευα στα ματια μου.
Καλησπέρα Αλίνα. Μη στενοχωριέσαι, εφόσον υπάρχει συνεννόηση με την προϊσταμένη σου, άσε τους άλλους να σχολιάζουν ότι θέλουν! Υπάρχουν παντού κακοπροαίρετοι που πάντα βρίσκουν κάτι να πουν. Πολύ χαίρομαι για τα κιλάκια σου, θυμάμαι που ήσουνα στο 9 και περίμενες να δεις το 8 και τώρα σε λίγο θα δεις το 6! Γιούπι!!!! Να υποθέσω ότι περιμένεις την Πωλίνα να σου φτιάξει το τικεράκι σου;
:) τζινα μου προσπαθησα χτες κ τα εκανα μπαχαλο με το τικερακι :P πριν λιγο καιρο μου το ειχε φτιαξει η κατερινα κ μαλλον πρεπει να την ξαναενοχλησω γιατι μονη μου παλι χαλια θα τα κανω χιχι. πραγματικα σαν χτες μου φαινεται που οχι το 90 το 99 που περιμενα να δω! κ ετσι οπως παει σε λιγο θα δω το 6! ειναι σαν ονειρο. ιδιαιτερα τωρα που οι ποσσοτητες που τρωω ειναι καπως μεγαλυτερες κ οχι μονο απολαμβανω ξανα το φαι χωρις εμετους κ χορταινω πια κ εγω το ματι μου με τη ποσσοτητα.
Τζινακο ειδες καμια καλη ταινια τελευταια???λεω να κατεβασω αυριο καμια για να παρω μαζι μου να δουμε με το αγορι.
ΧΕλι μου ακομα σουλτουκευεις???
Κι εγώ Αλίνα μου το ίδιο νοιώθω όπως κι εσύ. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτεεεε!!! :lol:
:thumbup:
χιχιχι εεεετσι ακριβως! εχεις φτασει στο στοχο σου!!!! αυτο ειναι πραγματικα ονειρο!!!!!! σου ευχομαι να το χαρεις οσο μπορεις , να συνηδητοποιησεις πραγματικα το κατορθωμα σου κ να πραγματοποιηθουν κ ολα τα υπολοιπα ονειρα σου για το μελλον :)
Λιλάκο έχω δει διάφορες και με γνωστούς ηθοποιούς αλλά βρε παιδί μου έχουν στερέψει από ιστορίες και είναι όλες μία από τα ίδια. Αν δεν το έχεις δει κατέβασε το This means war, είναι καλή και βλέπεται ευχάριστα.
http://www.youtube.com/watch?v=FsAqVvlR5DQ
Σ'ευχαριστώ Αλινάκι μου.:starhit:
Δεν την εχω δει.θα την κατεβασω και βλεπουμε.λεω να παω για νανακια!!!!!καληνυχτουδια!!!!! !!
Λίλα θα την βρεις την ταινία στο extratorrent.com σε απόδοση dvd και έχει ελληνικούς υπότιτλους αν θέλεις στο subs4free.com Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
:) κ εγω σας ευχαριστω για τη δυναμη που μου δινετε ολο αυτο το καιρο.
καληνυχτα σας αυριο ειμαι πρωινη κ πρεπει να με ζορισω να κοιμηθω γιατι δε θα ξυπναω το πρωι :p
λιλα παλια εβλεπα πολυ ταινες που ειχα χρονο κ ειχα κανει κ μια σελιδα στο faceboo, τωρα βεβαια ειναι σχεδον στο ελεος της για πανω απο ενα χρονο.αν θες ομως δες ισως βρεις καμια καλη ταινια εκει. ο τιτλος της σελιδας ειναι ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ 'ΣΥ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΛΗ!!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ,ΜΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΚΡΥΦΗ!!!! αν θες μπες να δεις.
Καληνύχτα Αλίνα, καλή ξεκούραση και καλή δουλίτσα αύριο.
Κοριτσάκια σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ. Φιλάκια.
καληνυχτα και απο μενα!
:starhit:
Μαλλον πηγατε ολες για υπνο,ας το κλεισω εγω λοιπον το μαγαζι που σουρτουκευα παλι.Πηγαμ επαλι σινεμα κ ειδαμε "Η Χιονατη κ ο κυνηγος"Ωραια ταινιουλα!Εχουν ριξει πολλα λεφτα στην παραγωγη,κουστουμια κλπ.Καλο υπνο λοιπον κ καλο ξημερωμα Κυριακης.
Κοριτσια εγω τωρα γυρισα, ωραια περασαμεεε!!
Γλαυκη μου αυτη με την Τζουλια Ρομπερτς ειδες η με την Κριστεν Στιουαρτ; Εγω ειδα με την 2η και ηταν οντως ωραια η ταινια, μονο η πρωταγονιστρια ηταν αταλαντη!! Τζιαμ δες "The Pact" ειναι ωραια ταινια αν και οχι τοσο φοβηστικη.. Τουλαχιστον για εμενα που αχω παθει ανοσια στα θριλλερς!! :) καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες σας!
Καλημέρα και καλή Κυριακή.
καλημερα!Για να σηκωνομαστε υπναρουδες!!10 παει η ωρα!Αντε να σας φερω τον πρωτο καφε στο κρεββατι!
Καλημερα Τζινακι!Πως τοσο πρωινη εσυ?Η κοκερινα πως παει?
Καλημέρα Φτουτάτη. Κι εγώ απορώ για το πρωϊνό μου ξύπνημα! Να φταίει η σπιρουλίνα που άρχισα να παίρνω εδώ και 2 μέρες, να φταίει η κοκερίνα; Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ! :lol: Η κοκερίνα με το σιρόπι που της δίνω δεν τρέχει πια όλη την ώρα στο μπαλκόνι αλλά όταν πάει συνεχίζει να έχει διάρροια, οπότε της ξεκίνησα από χθες το βράδυ αντιβίωση για να αποκλείσω κάποιο μικρόβιο ή γαστρεντερίτιδα. Βλέποντας και κάνοντας.
καλημέραααα!
Φτουτάτη μου, ευχαριστούμε για το πρωϊνό που μας ετοίμασες, γιάμι!
Αγγελικούλα, θέλει κουράγιο και αντοχές η καθημερινότητα σου, ελπίζω να συνεχίσεις να τις διαθέτεις!
Λιλάκο, ο έρωτας περνάει από το στομάχι...
Τζινάκος, πωπω, πόσο πρέπει να αγαπάς τα ζώα σου! Δεν θέλω να σκέφτομαι πόσα σιχτίρια θα είχα εξαπολύσει εγώ αν ήμουν στη θέση σου με τόσο χέ$#@μο τριγύρω!
wow, αχ εσείς οι νέοι, δεν πτοείστε με τίποτα, δώσε θρίλερ στη νέα γενιά και πάρε της την ψυχή, εγώ η γριέτζω πάλι, όπου φύγει φύγει από τρόμο! Τα κάνω πάνω μου!
Έχω και εγώ ένα νεάκι, απροσδόκητο, αλλά κρατιέμαι και θα σας το πω σε μερικές μέρες αφού δω πως θα πάει..