Δεν ξέρω, είμαι ο μόνος που λατρεύει αυτό το κλίμα ερημιάς; Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα θύματα της ασθένειας και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, δε θα με ενοχλούσε η κατάσταση αυτή να συνεχιζόταν στο διηνεκές.
Printable View
Ξυμαστε στο blade runner το συναγερμο τοξικης βροχης;
Το usb tethering τι είναι; Πάντως χθες ήμουν δίπλα στο ρούτερ. Σε μια φάση μηδενίστηκε το install. Ξαναδοκίμασα και μετά από μια ώρα πήγε ΣΤΟ 20%. Και εκεί ξαναμάγκωσε. Πάλι 0. Σήμερα μίλησα με ένα συμφοιτητή και μου είπε πως επειδή είναι μεγάλο πρόγραμμα και μπαίνουν πάρα πολλοί, κολλάει τρομερά. Και δεν έχω και κανένα καλό λάπτοπ για να μην αντιμετωπίζω πρόβλημα. Anyway θα δω τι θα κάνω, ευχαριστώ.
Αμα ειναι server-side το προβλημα λογω υπερφορτωσης των ημερων... Υπομονη , κουραγιο, zen διαλογισμο κλπ
Τι μοντελο ειναι πια/τι επεξεργαστη εχει και ειναι τοσο κακο το λαπτοπακι; :(
Θελω να πω, install ειναι... Δε θελει 16 πυρηνες και GPU-τερας :p
Ναι το ξέρω αλλά γράφω τι ακριβώς έγινε. Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα υπερφόρτωσης γιατί γενικά είναι πάρα πολύ αργό.
hp είναι, δεν ξέρω για επεξεργαστή γιατί δεν το έχω μπροστά μου. Γενικά το έχω μόνο για εργασίες (γι' αυτό το πήρα) και ακόμα και εκεί μου σπάει τα νεύρα. Των συμφοιτήτριων είναι 10 χρονών και είναι πιο γρήγορο από το δικό μου. Πρέπει να το πάω να το δουν μετά την καραντίνα γιατί του χρόνου δεν θα την βγάλω έτσι.
Α εννοουσες παιζει να εχει βλαβη δηλαδη... Ατυχια μεσα σε αυτη την περιοδο οπωσδηποτε. :(
Nυσταγμένος
Είμαι ο μόνος που του την δίνει λίγο η καραντίνα?