Τότε γιατί να πολιτευτείς για τα μιλφόνια, όπως αναφέρεις; Απλά για το οφθαλμόλουτρο;
Printable View
Τότε γιατί να πολιτευτείς για τα μιλφόνια, όπως αναφέρεις; Απλά για το οφθαλμόλουτρο;
απλα γιατι παρολη την ηλικια τους, τις θεωρω ομορφοτερες εν αντιθεση Παπαρηγας και Μπακογιαννης κλπ. υπαρχει και το σεξακι ξερεις εκτος απ'τη σχεσουλα. το να μου αρεσει καποια και να θελω να τη πηδηξω, δε σημαινει οτι θελω να τη παντρευτω κι ολας. εννοειται ετσι δεν ειναι ?
Ναι, σωστά, αυτό λέγαμε και προηγουμένως. Αλλά δεν ξέρω, να μπλέξεις με πολιτικές και Βουλές, για να πετύχεις τέτοιο σκοπό; Εκτός κι αν κάνεις πλάκα.
Μου άρεσε το Ηell-in που διάβασα προχτές, σκάω στα γέλια όποτε το θυμάμαι. Είμαι χέλλην. Αυτή η σημαία πίσω και το μελετημένο μαντηλάκι για να τονίζει το οξυζενέ και το ανοιχτόχρωμον του δέρματος, όλα τα μάνειιι, λΟΛ
Γιατί δεν πετυχαίνω την τιμωρία μου; Περίμενα ότι θα την είχα πετύχει τις προάλλες, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα...μάλλον ούτε αυτό είναι αρκετό, μάλλον ακόμα και σ' αυτό είμαι άχρηστη ή ακόμα χειρότερα δειλή κι όχι αρκετά δυναμική...μια ζωή άχρηστη ήμουν κι έτσι θα παραμείνω...
δε ξερω που κολλαει το χρωμα του δερματος, μα και μαυρουλα αν ηταν και βλεποτανε θα τη ποσταρα. τις αγαπαω πολυ τις μαυρουλες ειδικα οταν τα χουν μεγαλα, αλλα δυστυχως δε μου καθονται γιατι ειναι ρατσιστριες και τους κακοφαινομαι που ειμαι ασπρος, παρολο που ακουω κι εγω ραπ.
Κυκνε , αν πραγματικα άξιζες να τιμωρηθεις θα είχες πετύχει την τιμωρία σου .
Ίσως να κανεις λάθος , να κατηγορεις τον εαυτο σου χωρίς πραγματικό κατηγορητήριο , αλλα και πάλι κατι να είχες κάνει μην εισαι αυστηρός Κυκνε με τον εαυτο σου , συγουρα θα εχεις πολλα ελαφριντικα στοιχεία .
Σκέφτομαι ότι η παρέα με τους λάθος ανθρώπους είναι χειρότερη από τη μοναξιά.
Όχι , αν ηταν αυτο θα το είχες καταφέρει , έχει κάνει λάθος εκτίμηση στο .. με κατηγορώ ...
Και σε πληροφορώ δεν χρειάζεται να εισαι δυνατός ή χρήσιμος για να πετύχεις κατι τέτοιο .
Όπως είπα δεν μπορεσες γιατι ο κατηγορούμενος ... ηταν αθώος ... και ο αυστηρότερος δικαστής .... Ο εαυτός σου σε αθώωσε , αλλα δεν το άκουσες μέσα στις φωνές Κυκνε .
Ούτε και τώρα το ακούω...οι μόνες φωνές που ακούω είναι φωνές κατηγορίας όσο κι αν προσπαθούν να με πείσουν για το αντίθετο...απλά δεν γίνεται...προσπάθησαν και προσπάθησα...κάποτε είχα πει στον εαυτό μου "αθώα η κατηγορουμένη μια για πάντα"...προφανώς έτσι νόμιζα ή μάλλον έτσι θα ήθελα να είναι, δεν είναι όμως δυστυχώς...
Μονος είναι αυτός που δεν έχει συμφιλιωθεί με τον εαυτό του! Όταν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση μέσα του τότε θα είναι και με τους υπόλοιπους ανθρώπους (αξίζουν ή δεν αξίζουν). Αυτό τους κάνει να βλέπουν μονο τα αρνητικά στους ανθρώπους και το περιβάλλον τους και να παραμερίζουν τα όποια θετικά.
Ο αρνητικός δεν βλέπει τα θετικά.
Ο αρνητικός απαιτεί να του δώσουν μόνο χωρίς να δώσει (ούτως ή άλλως δεν μπορεί).
Ο αρνητικός θέλει να βλέπει τα αρνητικά για να επιβεβαιώνει τις σκέψεις του.
Ο αρνητικός είναι πάντα μόνος.
... σκέφτομαι πως υγιής άνθρωπος είναι αυτός που έχει σκύψει τόσο βαθιά στα όποια προβλήματά του που κάποια στιγμή, εκ των πραγμάτων, θα πάψει πια να ματώνει εύκολα... ο θυμός, η πίκρα, η οργή θα κατανέμονται πια επιλεκτικά. Η μοναξιά θα είναι το απαραίτητο βήμα για το παραπέρα. Η μοναχικότητα θα μοιάζει επιβλητική. Η ηρεμία θα γίνει η σημαντικότερη φιλοδοξία, ο νους χρειάζεται ελάχιστα, η μέρα δε θα έχει περισσεύματα.
Σκέφτομαι τον Βινς... τον απαλλαγμένο από χίλιες - δυο ανόητες μαλακίες όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του... τον παρεξηγημένο γιατί δύσκολα θα γίνει κατανοητός...
Δύσκολη και αυτή η μέρα σήμερα... Βινσάκο, παρόλες τις δυσκολίες, έφτιαξα αρκετά ποιήματα απ' τα γραπτά σου. Έχω συγκεντρώσει πολλά, είναι δικά σου. Αλλά αν είσαι καλύτερα μακριά από όλη αυτή τη φανφάρα εδώ, καλά κάνεις και έφυγες...:)...
Σε φιλώ,
Η φίλη σου Αλομπάρ.