Πλέον ξέρω πόσα βήματα χρειάζομαι απο το δωμάτιο μου στην κουζίνα.. Πριν δεν το ήξερα. Αύριο έχω γεμάτη μέρα αλλά θα μελετήσω καλύτερα το σπίτι και τα βήματα.. Μέχρι την αυλή πόσα βήματα κάνω?
Printable View
Δεν το έχω νιώσει ακόμη. Η αυλή μου είναι τεράστια και κάνω πράγματα συνεχεια. Αύριο πχ θα βγω και εκτός σπιτιού για δουλειές.. Νομίζω ακόμη είμαι οκ.
Εσύ μένεις σε πολυκατοικία?
Πας στις ρυθμισεις, περισσοτερα, ενεργοποιεις την προσδεση usb. Αφου εχεις συνδεσει το κινητο στο κομπιουτερ. Μετα το κομπιουτερ χρησιμοποιει τη συνδεση του κινητου αντι να συνδεεται μονο του. Το προτεινα γιατι εγραψες οτι το κινητο συνδεεται μια χαρα. Αν γενικα εχει προβλημα ταχυτητας το λαπτοπ, θα σου προτεινα, αφου κανεις μπακαπ τα αρχεια σου, να κανεις format και εγκατασταση των windows 10, εκ νεου.
Eιμαι δουλεια,διαθεση μηδεν,ακεφιες...θελω να σχολασω.
Καλημέρα παιδάκια μου !!!!
Εγώ πάλι σήμερα βγήκα για δουλειά σε ένα μέρος 10 χιλιόμετρα μακρυά και νομίζω ότι πηγαίνω εκδρομή ....χαζεύω από το παράθυρο σαν να ήμουν φυλακισμένη .....
Τι έπαθες κόρη μου?
Εγώ καλά..Έχω διαβάσει παραμύθια και έχω παίξει επιτραπέζια όσο ποτέ στην ζωή μου χαχαχα.
Το γόνατο δεν με πονάει πολύ τώρα..Απλά όσες φορές το λυγιζω κάνει αυτό το ανατριχιαστικό κρακ... Και μετά θέλει υπομονή για να το ισιωσω..
Μίλησα με τον γιατρό αλλά μου είπε να κάνω υπομονή γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε νοσοκομείο τώρα...Αφού έφυγε ο μεγάλος πόνος όλα καλά..
Καλημέρα αααα