Quote:
Originally posted by Ava
Κοριτσάκι μου, η πείρα μου και μόνο μου λέει ότι δεν θα περάσεις καλά με το φίλο σου.. Κάποτε είχα κι εγώ με ένα συμφοιτητή μου τα ίδια. Ότι δήθεν είμαι ελαφριά, ότι με ενδιαφέρουν μόνο τα χαμηλού επιπέδου, κλπ, κλπ. Τον χώρισα δίχως δισταγμό. Στην πορεία των είκοσι χρόνων που ακολούθησαν από τότε, εγώ έγινα κάτι αξιοπρεπές στη ζωή μου, εκείνος έγινε αλκοολικός, παράτησε τη σχολή, όπου ήταν αιώνιος φοιτητής και έμεινε αγκαλιά με την κουλτούρα του. Τον λυπάμαι αφάνταστα, αλλά δε μπορώ να τον πλησιάσω πια, γιατί είναι αδύνατο να τον βρω ξεμέθυστο, πρωί ή βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι παραιτήθηκα πια, γιατί έχω δικά μου προβλήματα και μάλιστα πολλά.
Αγάπα τον εαυτό σου, πίστεψε σε αυτόν και άσε τους κουλτουριάρηδες να λένε τα δικά τους. Ο καθένας για τον εαυτό του και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε αυτό, τόσο το καλύτερο.
Επίσης, θέλω να σου ζητήσω συγνώμη που δεν είδα το θέμα σου πριν.. Ήμουν εξαθλιωμένη, κουρασμένη και ήθελα να πω τον πόνο μου. Τώρα το είδα και κατάλαβα τι τραβάς, κοριτσάκι μου...
1) τι συγνωμη αβα μου???ισα ισα εγω οταν ειδα το ποστ σου ενιωσα ποσο ηλιθια ειμαι που σας απασχολω με βλακειες και οι περισσοτερες εχετε πολυ πιο σοβαρα θεματα να ταλαιπωρουν και το μυαλο και το σωμα σας...πολλα μπραβο σου αξιζουν που βοηθησες και συμπαρασταθηκες ετσι στους γονεις σου!!