Τι να πω,μπορεί να ισχύει.
Printable View
Νεφέλη έχεις προσωπικό μήνυμα.
Οταν ειχα την ψυχικη (καπου γυρω στα 25) δεν ειχα 100% τη σωματική.
Οταν ειχα τη σωματικη (2-3 χρονια πριν), διαλυθηκε η ψυχική.
Καμιά απο αυτες τις φορες δεν ημουν καλα. Προσπαθω να θυμηθω αν υπηρξα καποια στιγμη και τα δυο....ναι νομιζω πως οταν ηταν και τα δυο σχετικα καλα, ημουν και στα καλυτερα μου.
Προσωπικα αυτη την εποχη προσπαθω να ξαναβρω την ψυχικη.Ελπιζω να μπορεσω...
Ισως. Θελει δουλεια και προσπαθεια να επιδιορθωσεις πράγματα, αλλα δεν εχεις και αλλη επιλογη. Αλλιως καθεσαι στη μιζερια και την καταντια...
Τι είναι αυτό το "Με καφέ και με Συμπάθεια"? Ποιος είχε τη φαεινή ιδέα του τιτλου?
Λες και όσα συζητούμε/σαμε στην ενότητα αυτή αρμόζουν σε ένα καφενείο και χωρίς τη σοβαρότητα και το κίνητρο/ύφος συζητησης που χαρακτηρίζει όλες τις υπόλοιπες ενότητες του φορουμ.
μετα την καταιγιδα βγαινει μερικες φορες ουρανιο τοξο αλλα κραταει τοσο λιγο..
Ρε παιδιά,τι διάβασα?
Η βασίλισσα Ελισάβετ άρρωστη?
Άρα όπως δείχνουν τα πράγματα,ο Μ........ς θα την βγάλει και αυτήν από την μέση!
Διαπίστωσα όμως πως όποτε κάνω ένα βήμα προς τα μπρος (όσο μικρό κι αν είναι) - κι όταν λέω βημα εννοώ για κάτι που πραγματικά θέλω πηγαίνοντας κόντρα στις δυνάμεις της σκέψης /υποσυνειδητου μου που με ωθουν στο αντιθετο - είναι σαν να φεύγει ένα αναλόγου μεγέθους κομμάτι της χάλια ψυχολογίας. Το ζητημα ειναι αυτα τ αβηματα να γινονται συνέχεια! Τοτε μπορω να τρεφω περισσότερες ελπίδες που θα δω καποια καλή αλλαγή.
Δυστυχώς όμως όσο περνάνε τα χρονια παγιωνεται όλο και περισσότερο ο τρόπος, η μορφή δράσης και σκέψης, για το κάθε τι που κάνουμε στη ζωη μας. Μάλλον μιλάω περί χαρακτήρα! Μαθαμε να διαβαζουμε, να γραφουμε, να εκτελούμε μια δουλειά, ακόμα και να επικοινωνουμε, όλα αυτα με ενα συγκεκριμενο τροπο. Ακόμα κι αν τα αποτελεσματα της πράξης /δράσης αυτης με τον εν λόγω τροπο είναι πενιχρά δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτο τον λάθος τρόπο. Το αποτελεσμα ειναι πχ, κάνω όλα αυτα τα χρονια τα ίδια καθηκοντα στη δουλεια και δεν αναβαθμίζομαι ως προς το επίπεδο τους, δεν εχω μπει σε κύκλους φιλίας αλλά ακόμα κάνω παρεα με τα μεμονωμένα άτομα, δεν έχω κανει σχεση που να με γεμίζει, το τηλέφωνο μου σπάνια κτυπα ιδίως απ αυτους που πιστευω πως ειναι φιλοι κλπ.
οτι δεν χαρακτηριζει την πλειοψηφια το ονομαζουν διαταραχη