Για τις αδελφουλες αυτη που ειναι στα πατρια εδαφη κ βολταρουν στα χιονισμενα κ εμεις οι νοτιοι εδω ζηλευουμε....Να περασετε υπεροχα!Φιλακια!
Printable View
Για τις αδελφουλες αυτη που ειναι στα πατρια εδαφη κ βολταρουν στα χιονισμενα κ εμεις οι νοτιοι εδω ζηλευουμε....Να περασετε υπεροχα!Φιλακια!
Για την αγαπημενη μου κ ας με ξεχασε σημερα......Να περασετε ομορφα,ησυχα κ ζεστα τα χριστουγεννα αυτα κ του χρονου καλυτερα!Φιλακια γλυκα!
--->Δεν ξεχνιέσαι το ξέρω,δεν ξεχνιέσαι εσύ, όσο ο ήλιος θα βγαίνει και γυρίζει η γη...Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Για την αγαπημενη μου κ ας με ξεχασε σημερα......
Αχαααα ώστε εδώ είναι οι Ναταλένιες και τις έψαχνα για να τις ευχηθώ!
Καλά Χρισούγεννα και ευτυχισμένα Ναταλένιες!!!! :starhit::starhit::starhit::starhit:
Υ.Γ. Ναι ναι τα κατάφερα έβαλα εικόναααααα, τα ιδιαίτερα πιάσανε τόπο! ;)
Ευχαριστούμε αγαπημένη μας Γλαύλη! Εύχομαι να περάσετε πολύ γλυκά και όμορφα την μέρα αυτή μαζί με όλη την οικογένεια με πολλά γέλια και αγάπη!Quote:
Η Κατερίνα κοιμάται επιτέλους μέχρι αυτή την ώρα που μιλάμε, δύο μέρες είχε ξεπατωθεί με την κοράκλα της και με βόλτες και ξενύχτια και σήμερα της δώσαμε ρεπό χεχεχεχε. Εγώ πίνω το ελληνικό καφεδάκι μου δίπλα στο τζάκι και αγναντεύω τον χιονισμένο Όλυμπο από το παράθυρο και χαλαρώνω. Είναι όμορφα, γλυκά, οικογενειακά, ζεστά :starhit::starhit::starhit:
Χθες είχαμε μία τόσο υπέροχη μέρα και μία βραδιά ακόμα πιο υπέροχη! Νιώθω τόσο χαρούμενη και τυχερή που ζω τόσο όμορφες στιγμές, νόμιζα ότι φέτος δεν θα νιώσω καθόλου Χριστούγεννα, αλλά τσουπ τελευταία στιγμή ξύπνησε το πνεύμα ;).
Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!
Χρονια πολλά και καλή χρονιά να φτάσουμε!!!!!!!!!!!!
Γλαύκη σε όλες, παλιές και νέες της παρέας χάρησες μία εικόνα και μία ευχή, εκτός από μένα, και αυτό το παίρνω πολύ προσωπικά.
Επομένως λοιπόν η πιο πάνω μου ευχή πάει σε όλες εκτός από της Γλαύκης ......
Και αυτή είναι για την Γλαύκη, με την ελπίδα πως δεν θα με ξεχάσει στις ευχές της πρωτοχρονιάς της :P:P:P:P:P
HO HO HO HO HO
Στην αγαπημένη μου μη θνητή παρουσία, αποκλειστικά και μόνο για αυτήν, χαρίζω την πιο κάτω καρτούλα και εύχομαι η γέννηση του Θεανθρώπου, μαζί με τον νέο χρόνο που θα φέρει ο Αγιος Βασίλειος μαζί του, να της φέρουν μία όμορφη και ήρεμη χρονιά, στην οποία δεν θα υπάρχει χόρος ούτε για στεναχώριες, ούτε για δάκρυα, ούτε για λύπες, παρά μόνο για αγάπη και χαρές!!! (και κάπου ανάμεσα στις αγάπες και τις χαρές, να υπάρχει και ένα ταξιδάκι προς την κύπρο!!!!)
Σαγαπάω κουκλίτσα μου
Τελευταία μέρα Ναταλένιες,από αύριο Ντεζιρένιες!Quote:
Originally posted by Eli
Αχαααα ώστε εδώ είναι οι Ναταλένιες και τις έψαχνα για να τις ευχηθώ!
Ναι!Από καιρό ήθελα να τις απαλλάξω από την παχυσαρκία...
και σήμερα το αποφάσισα!Είναι γεγονός!Έχουμε πλέον όλες αδυνατίσει!
Παρεξηγησιαρικο Πωλινακι μου Χρονια πολλα!να εισαιστε ολοι καλα κ ευτυχεις!Αν κοιταξεις καλυτερα θα δεις οτι εστειλα σε αυτους που ειχαν γραψει στην σελιδα την τελευταια της ημερας κ δεν εκανα καμμια διακριση!καταλαβες τωρα παραπονενια Ναταλενια?φιλακια!
Αφού με ξέρεις τώρα!!!!!!!!! Μου αρέσουν τα χαδάκια, τα παραπονιάρικα ματάκια κτλ κτλ!!!! Χαδιάρα τίγρης με λίγα λόγια :P:P:PQuote:
Παρεξηγησιαρικο Πωλινακι μου Χρονια πολλα!να εισαιστε ολοι καλα κ ευτυχεις!Αν κοιταξεις καλυτερα θα δεις οτι εστειλα σε αυτους που ειχαν γραψει στην σελιδα την τελευταια της ημερας κ δεν εκανα καμμια διακριση!καταλαβες τωρα παραπονενια Ναταλενια?φιλακια!
Φιλάκια πολλά πολλά κούκλα μου!!!!!
[quote]Originally posted by NADINE
>Δεν ξεχνιέσαι το ξέρω,δεν ξεχνιέσαι εσύ, όσο ο ήλιος θα βγαίνει και γυρίζει η γη...[/url] [/quote
Ναι το ειδα.....μια φορα το χρονο γιορταζει καποιος κ η αγαπημενη μου που εχω δηλωσει οτι εχω καλο σκοπο γι'αυτη οχι μονο δεν εστειλε ενα μηνυμα με χρονια πολλα αλλα ουτε αναπαντητη να την παρω εγω δεν εκανε.....τι να κανω που εχω πεσει στον ερωτα σου....
Κ οχι Ντεζιρενιες παρακαλω απο αυριο.μετα των Φωτων τελειωνουν τα Χριστουγεννα!
Επιτέλους ΑΔΥΝΑΤΕΣ!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιι :spin::spin::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by NADINE
Τελευταία μέρα Ναταλένιες,από αύριο Ντεζιρένιες!
Ναι!Από καιρό ήθελα να τις απαλλάξω από την παχυσαρκία...
και σήμερα το αποφάσισα!Είναι γεγονός!Έχουμε πλέον όλες αδυνατίσει!
Χρόνια μας πολλά,υγιή,ευλογημένα!
Ν'απολαύσουμε τη μέρα αυτή όσο πιο αγαπησιάρικα κι ευχάριστα μπορούμε!
Πάω μέσα να ετοιμάσω...μη σας πω θα στολίσω ΤΩΡΑ Χριστουγεννιάτικα!Ή δε λέει;
Πωλινάκι μου κι εγώ σ'έχω στην καρδιά μου!Καλημερούδια Γλαυκoβάσανο!Καλημέρα μικρή αφή!
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!Φιλάκια ζουμερά σε κάθε αγαπημένο ζευγάρι ροδαλά μαγουλάκια!Τρέχωωωω