Εγώ πάντως βρε why μου και επέτρεψε μου να εκφερω γνώμη πάνω σε αυτό, μια φορά δεν σε έχω δει στο φόρουμ να κάνεις χιούμορ ουτε να το αντιλαμβανεσαι. Έχει τύχει μάλιστα αρκετές φορές να αστειεύεται κάποιος και εσύ να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου ακόμα και αν είναι καλοπροαιρετο. Επίσης κατανόηση δεν σημαίνει δεν είμαι αδιάφορος. Σημαίνει ότι μπορώ να βάλω λίγο τον εαυτο μου στην θέση του αλλου και να τον σεβαστω, και οι χαρακτηρισμοί που πετάς κατά καιρούς προς κάποιους ανθρώπους δείχνουν ότι ούτε αυτό έχεις εξασκησει. Θα νοιαζοσουν να μην πληγωσεις καποιον και όμως τα λόγια σου μπορούν να πληγώσουν πολλούς. Για το μυαλό δεν αντιλεγω απλά η εμμονή σου σε κάνει να μην βλέπεις καθαρά. Ίσως αν την καταπολεμουσες θα εκφραζόταν και αυτό το θετικό σου στοιχείο πιο ξεκάθαρα. Συγχώρεσέ με που παίρνω το θάρρος και στα λέω όπως τα βλέπω. Μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα εκτός φόρουμ αλλά συχνάζεις αρκετά εδώ και πιστεύω είναι μία σχετικά ακριβής εικόνα σου. Θέλεις να μιλήσουμε για αυτά τα χαρακτηριστικά ενα ενα; Να πιάσουμε πχ το χιούμορ πρώτα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να το αναπτύξεις και ούτω καθεξής με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μετά. Θες;