οκ...............
Σημερα θα πας γυμναστηριο????
Printable View
οκ...............
Σημερα θα πας γυμναστηριο????
Εσύ Μάρα με λες κακό χαρακτήρα επειδή έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου??? Γιατί ουσιαστικά μόνο αυτό έχω κάνει στην ζωή μου που μου ελέγχει κάπως την συνείδηση μου!!!
Δελφινι ειμαστε στην 71η σελιδα, δηλαδη το θεμα το λιωσαμε!
αφου ειπαμε, δεν ηταν παντρεμενος, με παιδια, να σε πουμε αντροχωριστρα. Μια ξεπετα ηταν, ΑΥΤΟΣ σου τα εριξε, τελος!
Για μενα, πιο σημαντικο ειναι οτι δεν το χειριστηκες σωστα στην πορεια γιατι τους εβρισες ολους. Σκοπιμο ηταν να φερθεις πιο πονηρα, να κρατησεις αποστασεις και οχι να εκτεθεις τοσο αρνητικα.
Και το αλλο επισης που κλειστηκες σπιτι και στον εαυτο σου εικοσι χρονια!
Το συμπερασμα μου ειναι οτι δεν αγαπας τον εαυτο σου. Αγαπας τη γνωμη που νομιζεις οτι εχουν οι αλλοι για σενα, για αυτη τη γνωμη ζεις και υπαρχεις.
Μάρα,έχεις απαντήσεις στο ''τι σκέφτεστε''.:Ρ
Βρε δελφίνι μου, φάσκεις και αντιφάσκεις. Απο τη μια μου λές ότι «Όχι βρε οι γονείς μου με αγαπάνε , είμαι ευχαριστημένη!!!!» κι ακριβώς απο κάτω ακριβώς γράφεις στη Μάρα αυτό. Τελικά τι ισχύει;; Και πως είναι δυνατόν να είσαι ευχαριστημένη απο μια μάνα που σε απορρίπτει;; Πως είναι δυνατόν να σε αγαπάει και να σε ταπεινώνει;; Και πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν σ' αγαπάει, σ' αγαπάει με τον εντελώς λάθος τρόπο.
Ναι σωστά δεν αγαπάω τον εαυτό μου καθόλου!!! Θέλω να τον αγαπήσω και να τον προστατέψω και να τον περιποιηθώ και από εδώ και στο εξής αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Εγώ, και η μαμά - όταν είναι στις καλές της- πιστεύουμε ότι είμαι ένα μέτριο πλάσμα (σε καλοσύνη)!!! Η γνώμη των άλλων νομίζω ότι δεν με ενδιέφερε και τόσο πολύ, αν με ενδιέφερε δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, γιατί μετά όμως άρχισα να ενδιαφέρομαι???
Η μαμά μου δεν είναι τέλεια!!! Πολλές φορές μου λέει πολύ σκληρά πράγματα που μέχρι και οι φίλες μου απορούνε γιατί την ξέρουνε και ξέρουνε ότι είναι καλή κατά τα άλλα!!! Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Ίσως έτσι να είναι όλες οι μαμάδες!!! Άλλωστε τι να περιμένεις από τους γονείς σε αυτήν την ηλικία??
Mara.Z πραγματικα σε παραδεχομαι που καθεσε να ακουσεις και να δινεις συμβουλες σε αυτο το θεμα , δειχνει οτι εχεις πολλη υπομονη.
Ελπιζω ολη αυτη η προσπαθεια σου να μη πεσει στο κενο.
Το ότι είναι καλή για τον εαυτό της ή είναι καλή ως άνθρωπος γενικότερα δεν σημαίνει πως είναι και καλή μαζί σου, ούτε πως σου φέρεται σωστά. Κανένας δεν είναι τέλειος για να είναι και η μαμά σου αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Δεν φταίει η ηλικία τους για τον χαρακτήρα και τις συμπεριφορές τους, ο παράγοντας ηλικία έχει σχέση μόνο ως προς το ότι πλέον είναι αυτοί που είναι και δεν μπορούν ν' αλλάξουν. Το ότι εσύ τους αγαπάς, τους έχεις δεχθεί όπως είναι, τους έχεις δικαιολογήσει και συγχωρέσει μέσα σου δεν σημαίνει ότι δεν σου έχουν κάνει κακό.
Κι εγώ έχω μια μάνα που μας φρόντιζε, μας πήγαινε στους γιατρούς όταν ήμασταν μικρά, μας μαγείρευε τα ωραιότερα φαγητά κτλ κτλ όμως το εξαργύρωνε με το να μας εξουσιάζει, να μας επιβάλλεται, να μας χειραγωγεί και να μας επικρίνει. Όταν δεν της κάναμε τα κέφια και δεν περνούσε το δικό της μούτρωνε και δεν μας μιλούσε για μέρες. Ακόμη και μέχρι σήμερα μας χτυπάει πράγματα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ;; Κάποια στιγμή που της επιτέθηκα μάλίστα γύρισε και μου έφερε όσα έγραψα παραπάνω ως επιχειρήματα που αποδεικνύουν την αγάπη της. Όμως εγώ δεν ήθελε μαγείρισσα, ούτε πλύστρα, ούτε δεν ξέρω εγώ τι. Μάνα ήθελα. Και μάνα σημαίνει επικοινωνία. Και επικοινωνία δεν είχα. Και φταίει εκείνη γι' αυτό. Δεν μπορούσαμε να κάτσουμε να κάνουμε μια κουβέντα δίχως να τσακωθούμε. Κι έτσι αναγκαζόμουν να τα συζητάω με άσχετους που δεν ήξερα και πόσο τους ενδιέφεραν όλα όσα λέω ή πόσο ήθελαν το καλό μου.
Δελφινι,να φανταστω η μανα σου ειναι της αποψης να μην πηγαινεις στον ψυχιατρο και να μην παιρνεις χαπια?
Γιατι δεν μπορω να φανταστω για ποιο λογο εισαι τοσα χρονια χωρις αγωγη απο τη στιγμη που εχεις διαγνωστει με ψυχωση.