Originally Posted by
WildHoney
Δε μου κάνει εντύπωση, αφού έχεις στο παρελθόν ζητήσει να μπει η αστυνομία στα σχολεία. Αφού αυτό νομίζεις ότι θα προστατέψει, κι όχι να επιτεθείς στους θεσμούς που έχουν λάβει μέρος στο γεγονός της καταπίεσής σου. Δε φταίω εγώ για τη δική σου στάση, ούτε ότι επιζητάς την αγάπη της Εκκλησίας. Το σώμα μου και τα αισθήματά μου αντιδρούν μια χαρά στο τι έχω βιώσει και δε θα πάω να φιλήσω το χέρι κανενός παπά, που συμμετέχει στην κοινωνική μου καταπίεση.
Εκφράσου, και θα εκφράζομαι κι εγώ. Καμιά αστυνομία δε θα σε προστατέψει ικανοποιητικά σε ένα σύστημα που είναι ποτισμένο πατριαρχία και μισογυνισμό. Όλες οι θεσμικές εξουσίες συνεργάζονται σε αυτό.
Ποτέ δεν υποσχέθηκα να είμαι ένα καλό, τρυφερό και ενσυναισθητικό πλάσμα, εξάλλου, ως γυναίκα στο φάσμα του αυτισμού, απλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, τουλάχιστον όχι όπως θα με ήθελαν, χα χα There you go. Και είναι πιο σημαντικό για μένα να είμαι κοντά στη δική μου αλήθεια, παρά του κάθε τυχαίου σε ένα φόρουμ. Αλήθεια για μένα σημαίνει δεν καταπίνω τι μου έχει γεννήσει ένα σύστημα που με πατάει κάτω από την ώρα που γεννήθηκα και μου λέει ότι είμαι κατώτερη από τον άντρα και πρέπει να σιωπώ (εκκλησία ΑΕ τα λέει αυτά, δεν τα λέω εγώ), ότι είμαι βρώμικη, ξελογιάστρα και μιαρή και αν με έχουνε κοντά τους εκτός από παρθένα και μητέρα και καλούλα, δε με θένε κι ότι τους βάζω σε πειρασμό. Επίσης ότι τα φύλα είναι δύο και μην τολμήσω να πω ότι εεε, χμμ, ΔΕΝ είναι, γιατί εγώ νιώθω να είμαι κάτι διαφορετικό με χτυπάνε με τα ραβδιά του συνετισμού τους και εγώ με τη σειρά μου δεν έχω το δικαίωμα να με αντεπιτίθεμαι; Έχω και παραέχω! Δε θα σκεπάζομαι εγώ που είμαι ο άνθρωπος που καταπιέζεται, να σκεπαστούν αυτοί, που θα έπρεπε να ντρέπονται. Εγώ δε ντρέπομαι, ΟΥΤΕ για τις αντιδράσεις μου. Όσο για τις δικές σου, επεξεργάσου το γιατί είναι ευκολότερο να βλέπεις εμένα ως τον εχθρό, κι όχι την Εκκλησία.
Μη σώσουν και με θένε. Ούτε εγώ τους θέλω. Reality.