Τώρα χωρίς πλάκα, πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω, ο τρόπος που τα λες, που γράφεις, ο τρόπος σου γενικά.....πρέπει να είσαι πολύ ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα και δυνατή γυναίκα...
Printable View
Τώρα χωρίς πλάκα, πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω, ο τρόπος που τα λες, που γράφεις, ο τρόπος σου γενικά.....πρέπει να είσαι πολύ ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα και δυνατή γυναίκα...
Ώστε τα κατάφερα να σε κοροϊδέψω κι εσένα!
Ωραία!Ακόμα μία στη λίστα μου,λοιπόν!Χεχεχεχε!
σου το ελεγα και δεν με πιστευες nadine. Μονο εσυ αρχηγος. ειδες ποσα μελη εστω και περιστασιακα τραβηξες αμεσως?
βιαζομαι αλλιως θα σχολιαζα και κατι γουρλωτα ματια. επιφυλασσομαι ομως...
Μα είναι απίθανη ρε γμτ, πως να το κάνουμε? Απατεώνισσα!
Τι ζώδιο είσαι αγγελούδι μου αθώο?
Αθώο,εγώ!Με προσβάλλεις!
Καλά θα μας τρελάνεις???????????????Πότε μεταμορφώθηκες!!!!!!!!!
χαχαχαχχα! Δε με λένε τυχαία μαγισσάκι οι παλιές εδώ μέσα! Χεχεχεχε!
Σαν Σκορπίνα μου μοιάζεις...Κάτι με νερό σίγουρα!
Αλλά για να μην υπεκφεύγω της ερώτησης σου ...
Νερό έχουμε και μπόλικο μάλιστα!
Αλλά μη με ρωτάς και πολλά γιατί είμαι άλλης μαγικής σχολής...
Υδροχοάκι......Λατρεμένο, τρελό, αλοπαρμένο, περήφανο! Αέρας.........(πάντως και για το νερό είδες δεν έπεσα έξω!)
Να μη σε αδικήσω!Μέσα έπεσες!Εσύ σε ποιά συνομοταξία ανήκεις;
Πες όμως και τι σας χαρακτηρίζει γιατί όπως προείπα,δεν το κατέχω το άθλημα...
Παλιόπαιδο,έπαιζα σε πολλά ταμπλώ το μεσημέρι και μόλις πρόσεξα την ερώτηση σου...Με συγχωρείς...Quote:
Originally posted by paliopaido
Τι προόδο είχες με το φάρμακο nadine? και σε πόσο χρόνο?
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω με ακρίβεια γιατί δε θυμάμαι και πολλά από τη ζωή μου...
Μάλλον κανα 15κιλο σε δύο μήνες...Ναι,μόλις έτρεξα πίσω τις σελίδες και το επιβεβαίωσα.
Αλλά δε θα έπρεπε να σ'αφορά η απώλεια του άλλου καθώς δεν είμαστε ίδιες περιπτώσεις...
Κάποιος που έχει πολλά περισσότερα από το φυσιολογικό κιλά τα χάνει γρηγορότερα
από κάποιον άλλον που είναι πιο κοντά,επίσης αν πρόκειται για κιλά πρόσφατα παρμένα...
ʼλλες καύσεις,άλλος μεταβολισμός,άλλη άσκηση,άλλη διατροφή...τζάμπα παρασύρεσαι σε συγκρίσεις
λες και το χάπι είναι μαγικό και έχει στάνταρ αποτελέσματα σε δεδομένο χρονικό διάστημα για όλους ανεξάρτητα.
Κάπου εδώ θυμάμαι την αγαπημένη ατάκα του μπαμπά μου"καλημέρα λέμε-το μπελά μας βρίσκουμε!"και το βουλώνω!
Πάντως χαίρομαι που έχεις ακολουθήσει τον σωστό δρόμο πριν τα ξεκινήσεις κι ελπίζω να βρεις τον γιατρό
που θα σου τα γράφει κιόλας στο εξής,μπας και γλυτώσουμε τίποτα...Καλή δύναμη!Σε φιλώ!