-
Nekky,άρτι αφιχθέν κυστοκόριτσο,καλώς ήρθες στην παρέα!
Πού να τις διαβάσεις,μάτια μου,τόσες σελίδες!Ούτε εγώ τις διάβασα τις πρώτες
κι ακόμα μου τη λέει η τυρόπιτα!(Γλωσσάρι:Γκουρού-->κουρού-->τυρόπιτα=Πέννυ)
Βλέπω μόλις άρχισε η διακριτική πίεση της συζύγου,όλες σπεύδετε ν'απολογηθείτε!
(Βοήθημα για Nekky:Κατά BARB "κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι",
όπου "τέντζερης" εγώ και "καπάκι" ή "κυρία τέντζερη" ή "σύζυγος" η Πέννυ πάλι.
Επίσης αναφέρεται και ως"Αχάριστο Πεννόπλασμα"και ως "ζυμαρικό" ή "μακαρονάδα"
από το "Πέννες αλ γκρίνια",το οποίο φαντάζομαι δε χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις!
Και "αρχηγό"τη λένε...Κι άλλα θα'χει,αλλά εν καιρώ...Καθότι αρκετά ασχολήθηκα πάλι μαζί της)
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Ελλάκι μας,που καμαρώνει το διψήφιο του κι εμείς το νέο του τικεράκι!Όλε!Όλε!
Φιλάκια και στην Ευγενία,το ζεναρνί(η esceden,Nekky),την Τετούλα,το Σοφάκι,τη dream,την Ονειρένια,
τη γλυκούλα(μα πού είσαι,επιτέλους;)αρχηγούς,γ κεστς,ηδονοβλεψίες κι όλο το συναπάντημα!
-
Αχ βρε κοριτσια τι καλες που ειστε!
σας ευχαριστω για το καλωσορισμα! :) Χαιρομαι πολυ που βρισκομαι στην παρεα σας!
Eugenia ζητας περισσοτερες πληροφοριες για μενα και θα τις εχεις!
Ετοιμες να διαβασετε ενα μεγαλο ποστ? χαχαχα
Ειμαι 34 χρονων, παντρεμενη (11 χρονια) με εναν πολυ καλο ανθρωπο και με δυο γλυκιες κορουλες. Γενικα ειμαι πολυ ευτυχισμενη με την οικογενεια μου! (το γραφω γιατι παιζει μεγαλο ρολο στην ψυχολογια σε σχεση με μια διαιτα.....)
Το παρακατω θα σας φανει παραξενο αλλα ειναι αληθεια. Οταν ημουν Γυμνασιο-Λυκειο ημουν ανορεξικη!!! με 1:66 υψος ημουν 40 με 45 κιλα! και αυτα με το ζορι.... Βρηκα ισορροπια και συνηλθα και ημουν μια χαρα για χρονια. Παντρευτηκα (55 κιλα), γεννησα την πρωτη μου κορη(60κατι κιλα) και εκει αρχισαν ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ (κοιμομουν 3 με 4 ωρες το 24ωρο) και κακη διατροφη ...αποκτησα θυροειδη, ορθοστατικη υποταση (η μεγαλη 7) και αυρα (δεν μπορουσα να δω καθαρα σαν μεσα απο κρυσταλλο) και πολλα αλλα.... Σ αυτο το σημειο αλλαξε τελειως ο μεταβολισμος μου και αρχισα να περνω κιλα. Πριν μεινω εγγυος στην δευτερη κορη μου ανακαλυψα οτι ειχα πολυκυστικες ωοθηκες... (Εμεινα εγγυος στα 85 κιλα) Μετα που γεννησα για 3 χρονια ο κυκλος μου εγινε ξανα φυσιολογικος. Μου ειπε η γυναικολογος οτι η εγγυμοσυνη ειναι φυσικη θεραπεια για τις πολυκυστικες αλλα κραταει λιγο. Αν μενω εγγυος καθε 3 χρονια θα εχω φυσιλογικο κυκλο!!! χαχαχαχαχαχα βεβαια θα κανω καμια 10ρια παιδια!!! χαχαχα
Αny way δεν θελω να σας κουρασω. Μετα απο εξετασεις εφτασα στο σημειο να ξερω οτι εχω και υπερινσουλιναιμια. Οποτε πολυ δυσκολος ο συνδιασμος πολυκυστικες-υπερινσουλιναιμια-υποθυροειδισμος. Απελπιστικα και με παρατησα....:((
Εχθες ζυγιστικα και ειμαι 98 κιλα! (δε θελω να μου ευχηθητε να τα κατοστησω!!! δε θελω!! χα χα χα)
Με ενθαρρυναν παρα πολυ αυτα που διαβασα στα δικα σας νεα και αποφασισα να αρχισω και εγω μαζι σας την διαιτα της Πεννυ. Ζυγιστικα μετρηθηκα με την μεζουρα και ξεκινησα!
Θα σας κραταω ενημερες! Ειμαι πολυ χαρουμενη που σας βρηκα! Ααα να μην ξεχασω...σημερα πηγα και γραφτηκα και στο γυμναστηριο! Απο Δευτερα αρχιζω!!! Δεν μπορω να αφησω ετσι τετοια κορμαρα! χα χα χα
Αυτα για μενα, οτι αλλο θελετε με ρωτατε.
Φιλια
-
Nadine σ ευχαριστω για τις διευκρινισεις! :))
-
Και ναι! Ειναι αλήθεια!! Το ζεν αρνι ειναι και πάλι κοντά σας!!
Τσουπρες, οτι κ αν πειτε, ενα δικιο το εχετε.. Αλλα σας προφυλασσω με την απουσία μου, καθώς όταν έχω νευρα (αγχος, αγχος, πολυ αγχος) απομακρύνομαι διακριτικα για να μην βιώσουν οι αθώοι την οργή του βελάσματός μου!! Καλημερούδια σε όλες.. Ποσο χαίρομαι που βλέπω ξανά κίνηση εδω μεσα.. Κατάθλιψη θα με έπιανε!
Για αρχή, καλωσορίζω την Νεκκυ μας (από το Νεκταρία υποθέτω?). ʼλλη μια Σαλονικιά στην ομάδα και ξέρετε πόσο καπάτσες είναι αυτές.. απαπαπαπα! Χαιρότερες και από το τσαουσοπατρινάκι μας! (*ευγενια) Καλή αρχή, Νέκκυ μου και καλή δύναμη! Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο :) Πιστη στον εαυτό σου και υποστήριξη από εδώ και από το σπιτι!!
Μιας που είπα για πατρινάκια, ευγενίτσα μου καλη σου μερα και από εδω. Προσπάθησε να βρίσκεις τις ισορροπίες σου, όσο αφόρητο και αν φαντάζει. Συγνώμη αν θα ακουστώ λιγο.. μπρουταλ, αλλά πρεπει να πεισεις τον εαυτο σου, πως όσα ζόρια και αν εχεις, προτεραιότητά σου είσαι εσυ. Μην κανεις το συχνό λάθος μας.. Με το που δουμε αλλα ζορια εγκαταλειπουμε. Όχι. Εισαι ότι πιο σημαντικο συμβαινει στη ζωή σου. Πάντα θα υπάρχουν λόγοι να εχουμε στρες, αλλά η μαγκια ειναι να μην τους αφήνουμε να κυριευουν τη ζωή μας και να χαλάνε τους διατροφικους κόπους μας. Βρε, μετά με το πιτσιρικι, ευκολα νομιζεις θα ναι? Για να δω σουπερ πεισματάρα Τζεναρα!!
Τετάκι μου γλυκό, ήρθες και άλλαξες την ενέργεια του φορουμ! Α, ρε φωνουλα! (μ αρεσε, το κλεβω!) Πως πανε τα κεφια? Μη μασας με τη δουλεια, ο καπιταλισμος φταιει για ολα, τα αφεντικα που μας ρουφανε το αιμα αλλα δικιο ειναι το δικιο τοθ εργατη.. ουπς.. σορρυ, το πολυτεχνειο φταιει, δε φταιω εγώ για το παραλήρημμα!!
Σοοοοοοοοοοοοοφη!! Για εμφανίσου!! Περιμένω σπουδαία πράγματα από σένα! Με το εργαστήρι τι κάναμε?
Ελλάκι μου γλυκό πολλά πολλά συγχαρητήρια για το διψήφιο! Αχ, μου θύμισες τη δική μου χαρά όταν το πρωτοείδα το Μάρτιο.. Και χωρίς υπερβολικά ζορίσματα κοντεύουμε σιγά σιγα να δουμε το 7 μπροστα.. Αφου μπορώ εγω, μπορεις και εσυ! :) Υπομονή με τα άλλα, φοκους στον εαυτο σου!!
Βασια και μπαρμπουνομπαρμπουνο, σας ευχαριστουμε που μας κανατε τεχνητη αναπνοή και κρατήσατε το φορουμ ζωντανό λίγο ακομα!! Σας χρωστάααααμε!!
Πενουλα μου, πηνελοπιπιτσα.. γκουρου απο τις λίγες, καλη δυναμη. Είναι ενας αλλιώτικος χειμώνας, κοιταξε να ευχαριστηθείς τα αποτελέσματα των κόπων σου!!
Ναταλάκι.. τελευταίο και πολύτιμο.. Είσαι το κέντρο του συμπαντος μας εδω μεσα.. και μην ακουσω βλακειες περι μαζας ογκου και τα συναφή, γιατι θα δειρω κοσμο λεμε!! μια τεραστια αγκαλια στην πιο ευγενική ψυχή που εχω γνωρίσει!! (Ναι, οι αλλες είστε σκατοχαρακτήρες!!χεχεεχε)
Το γραψαμε το μυθιστόρημα! Εγώ είμαι καλά, θαυμάσαμε και το 83 κ λίγο στη ζυγαριά και ανυπομονούμε αν γίνεται να είμαστε έστω 79,9 με τη νέα χρονιά.. Θα ναι προσωπικός θρίαμβος, αλλά.. όποτε είναι να έρθει θε να ρθεί! Αγχος και γι αυτό δε θα αποκτήσω.. αρκετά εχει το μεγάλο κεφαλάκι μου να το ανησυχουν.. Ψυχοφθορα η διπλωματική παιδιά! Πολυ ψυχοφθόρο και το γεγονός οτι πρακτικα εχω σταματησει τη δουλεια αρα ειμαι ταψι και ψυχραιμη.. Αντε να ζηταω χαρτζιλικωμα κοτζαμ γαιδάρα!! Με το ουγκ καλα, θα βγαλει φωτοστεφανο με την κυκοθυμικοτητα μου, το νιώθω!
Και ενα ευχαριστο για το τελος.. Χθες συνειδητοποιησα ότι όταν φτάσω τα 81 κιλά, θα έχω χάσει το 1/3 του εαυτού μου!!! Αφού τα χειρότερά μου ήταν τα 123, θα είμαι 33,33333% λιγότερο.. άννα! Δεν με πειράζει καθόοοοοοολου!!:)
Φιλιά και χαιρετισματα! Αγάπες και λουλούδια!
-
καλημέρεεεεεεεεεςςςςςςςςς ςς στα όμορφα κορίτσια μου!!!!!!!!!!
ααααααααααααααχ πόσο μα πόσο πολύ μου λείπετε........ιδέα δεν έχετε!!!!!! κάθε μέρα σας διαβάζω, άσχετα που δεν εμφανίζομαι..............
-
πεννούλα μαςςςς, η πίεση, ο εκφοβισμός και τα μαστίγια όπως βλέπεις πιάνουνε!!! κοίτα πως εμφανιζόμαστε μία μία!!!!! να 'μαι κι εγώ με τη σειρά μου λοιπόν.
διάβασα το ταξιδιάρικο σου πόστ για γιάννενα, ζαγοροχώρια, βίκο κλπ κλπ...... βρέ γιατί δεν έβαλες το παιδί να κάνει ράφτινγκ????????????????? έστω και στην εύκολη πίστα????? μα τι φοβιτσιάρες είσαστε εσείς οι μαμάδες ώρες ώρες...........
όσο για τις πίττες της κυρά καλλιόπης...... μέχρι την αθήνα μύρισαν νομίζω!!!!! ααααααααααχχχ..................
να ξαναπάς σύντομα κοριτσάκι μου..........να μας περιγράφεις τέτοια ωραία πράγματα συχνότερα! και να σέρνεις τον σύζυγο σε αρχαιολογικά κι ας γκρινιάζει!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαα (έεεερμε σύζυγε που σε τρέχουνε!!!!)
-
ελλάκι shopping therapy και άγιος ο θεός εεεε?????? τι ψώνισες τελικά????? δώσε μας μια γεύση να ζηλέψουμε!!!!!
-
nekky, εγώ ακόμα δε σε καλωσόρισα στην όμορφη και θεότρελλη παρεούλα μας........... διάβασα την ιστορία σου και έχω να πώ ότι έπεσες διάνα στο θέμα!!!!! όλοι μας εδώ από αυτά τα ωραία που περιγράφεις βασανιζόμαστε!!!!!! καλή αρχή λοιπόν, γερά με τσαμπουκά, θετική σκέψη και πάνω απ όλα με σεβασμό και αγάπη στον εαυτό σου (τα πρώτα λόγια που μου είπανε κι εμένα τα κορίτσια όταν πρωτοξεκίνησα......). οτι θές, όποτε το θές, εδώ στη διάθεση σου!!!!!!!!
-
τετάκι μου ελπίζω τα πράγματα να έχουν φτιάξει πιά............περιμένω νεάκια σου!!!!!
-
βασούλα, μπαρμπουνάκι, ναταλάκι...... τι κάνετε κοριτσάκια μου????? κρατήσατε το τόπικ τόοοοσο ζεστό όλες αυτές τις μέρες........... θα μπώ δίπλα να διαβάσω νέα και κουτσομπολιά!!!!!! όλα καλά???????
barb μου, αγόρασα τις ρημαδιασμένες μαργαρίτες που μου είπες!!!!!! δυστυχώς όμως δεν είμαι σε φάση.... πειθαρχίας, αντιμετωπίζω διάφορα, έχω βρεί το τέλειο άλλοθι στην κυκλοθυμία, τα ψυχολογικά μου και την κούραση και ποτέ δε μένω στη μία!!!!! άστα......... απαράδεκτη όμως!!!!!! από σήμερα κάνω για μιά ακόμα φορά νέα αρχή...... για να δούμε για πόσο θα κρατήσει.........
-
ευγενάκι μου.....εσύ είσαι μεγάλο κεφάλαιο από μόνη σου!!!!!!! γράφω λοιπόν πολλά και μικρά πόστ για να μην καταλήξω να γράψω ένα μόνο πόστ, τετραπλάσιο από το δικό σου!!!!!
πως είσαι ρε κορίτσι???? τι έγινε πάλι και σε τρέχουν έτσι???? και αναζήτηση νέου σπιτιού διαβάζω.......ριζικές αλλαγές δηλαδή!!!!!!! λογικό να σε έχει πάρει η μπάλα.... μη σε παίρνει απο κάτω όμως..........δεν υπήρξες ποτέ αδύναμη. τώρα θα το κάνεις???? βάλε τάξη και προτεραιότητες και με ψυχραιμία θα γίνουν όλα! και αν κάτι πάει στραβά ή και αν ακόμα εσύ δεν έκανες σωστά κάτι.... την επόμενη μέρα το πάμε πάλι από την αρχή!!!! δεν γίνεται διαφορετικά!!!! και δε σε έχω καθόλου για μιζέρια και ηττοπάθεια....... για την τρελλοπατρινιά μιλάμε τώρα!!!!!!! α! και μπαίνουμε και msn που και που.......
-
επανέρχομαι εντός ολίγου........δεν το ξέχασα το αρνί μας!!!!!!
-
Μάλιστα!Ωραία!Μπράβο σου,Σοφάκι!
Η Πεννούλα σου ολόδικο της ποστ!Το Ελλάκι σου το ίδιο!Το Τετάκι σου επίσης!
Και το Ευγενάκι σου άλλο ποστ και το ζεναρνί ένα για ορεκτικό κι επιφυλασσόμαστε για το κυρίως!
Ως και η nekky-χθεσινό σκατό εδώ μέσα(σόρυ Νέκυ,δεν είναι προσωπικό το θέμα) ολόδικο της!
Αλλά ποιά nekky; Εδώ η καλημέρα είχε την αποκλειστικότητα στο εναρκτήριο σημερινό σου ποστ!
Και μετά μπουρδουκλώνεις το μπαρμπούνι,τη Βάσια και την αφεντιά μου σ'ένα ψωροπόστ
για να βγεις από την υποχρέωση και μ'εμάς(κι ας σας έδωσαν τα κορίτσια μου το φιλί της ζωής)
και μας στριμώχνεις τόσα κιλά άνθρωποι;Κι ούτε ένα άσμα,έστω για στάχτη στα μάτια;
Απαιτώ ίση αντιμετώπιση!Απαιτώ στο εξής να μας βάζεις όλους στο ίδιο καζανοπόστ σου
εκτός αν θέλεις να δημιουργήσεις αντιδικίες και προβλήματα στη μεταξύ μας σχέση!Ντροπή σου!
-
χαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ αχαχαα...............κορίτσι μου κορίτσι μου κορίτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!! έχεις όοοοοοοοοοοοοολο το δίκιο του κόσμου με το μέρος σου!!!!!!!!!!!! έσενα και άν σου αξίζει ειδική μνεία με λόγια - ύμνους, τραγούδια, φωτάκια, καραγκιοζάκια και πυροτεχνήματα!!!!!!!!!!!!! απο δώ και πέρα λοιπόν θα υπάρχει πάντα ένα ναντινοπόστ στα γραφόμενα μου..... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!!!!!!! βέβαια οι αντιδικίες και το πάθος στις σχέσεις μου αρέσουν πάρα πολύ ομολογώ (και προάγουν τη δημιουργία και την εξέλιξη ως πρός το καλύτερο........λέμε τώρα.....) αλλά για χάρη σου θα καταπιέσω την λαμπίρη που κρύβω μέσα μου και σπεύδω να σου αφιερώσω το παρακάτω....πρόσεξε τι λέει...... για σένα γράφτηκε το κομμάτι λέμε!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=nS8xiUlYNO0
ξεθύμωσες μήπως τώρα???? εεεε?????? φανταστική ναταλίτσα μαςςςςς????????
και για να μην αφήσω κανένα περιθώριο, πάρε και κάτι ελληνικό
http://www.youtube.com/watch?v=3sd0KXvseJI
και να ξέρεις...........τέτοιο πόστ δεν έχω φτιάξει ποτέ για καμία (ούτε καν για άντρα!!!!)
-
Σήμερα μου φαίνεται την έχει πιάσει το παράπονό της.....