Oντως ωραιο αρθρο.Νομιζω αυτο που λεει στο τελος ειναι ιδανικο.Να φας ενα φρουτακι ή κατι λιγο και ελαφρυ και να ξεκινησεις.Προσωπικα οποτε γυμναζομουν νηστική ημουν εξαντλημενη για ωρες μετα.Θελει μετρο.Ουτε να εχουμε φαει πολυ ουτε και τιποτα.
Printable View
Oντως ωραιο αρθρο.Νομιζω αυτο που λεει στο τελος ειναι ιδανικο.Να φας ενα φρουτακι ή κατι λιγο και ελαφρυ και να ξεκινησεις.Προσωπικα οποτε γυμναζομουν νηστική ημουν εξαντλημενη για ωρες μετα.Θελει μετρο.Ουτε να εχουμε φαει πολυ ουτε και τιποτα.
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=4253Quote:
Originally posted by semie
σ ευχαριστουμε πολύ!ειδα παρακατω κ ενα τίτλο που λεει αν παχαινουμε αν τρωμε αργα το βραδυ,μπορεις να το βαλεις κ αυτο?γιατι δε μπορεσα να το βρω!
Ευχαριστούμε , ωραία αρθράκια. Τι να πείς άλλος λέει έτσι και άλλος αλιώς...
Εγώ δεν μπορώ να γυμναστώ πολύ πρωί, οπότε κρατάω 3 ώρες απόσταση από το φαγητό μου κι έτσι
δεν το εχω το πρόβλημα του πρωινού φαγητού. Τις περισσότερες φορες γυμνάζομαι απόγευμα
σ ευχαριστωωωωωωω!!!!!!Quote:
Originally posted by maraua
http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=4253Quote:
Originally posted by semie
σ ευχαριστουμε πολύ!ειδα παρακατω κ ενα τίτλο που λεει αν παχαινουμε αν τρωμε αργα το βραδυ,μπορεις να το βαλεις κ αυτο?γιατι δε μπορεσα να το βρω!
+300 σήμερα και αδιαθετησα πάω πακετο με την dew στην περίοδο :P Πάντως κοριτσια βλεπω πολλες απώλειες μπραβο
καραμελάκι με αγνοείς ή κάνω λάθος ?? :P για ποιές απώλειες μιλάς?
καλε δεν σε αγνοω :P η πλειοψηφια ομως ειναι απωλεια κιλων γι'αυτο,Quote:
Originally posted by BettyG
καραμελάκι με αγνοείς ή κάνω λάθος ?? :P για ποιές απώλειες μιλάς?
και εγω σε αυτες που δεν εχασαν ειμαι οποτε μην μου στεναχωριεσαι;)
-400 γρ σημερα... ξυπνησα δηλαδη 82,9!! Super χαρουμενη και συνεχιζω ακαθεκτη!!
Αλλα -400γρ σημερα!!! Τελεια!! 82,5 αισιως και η εβδομαδα αρχιζει με αλλη διαθεση!
Καλημέρα :)
+-0 Σήμερα στα 112,3..
στα σημερινα μου 81,7... καλα ειναι!!! κραταμε το 82 στο τικερακι μεχρι την Κυριακη που θα μας ερθει!!! ακομα και αυτο ειναι τοοοοοοσο ομορφο να το βλεπω!!!!! :)
ο πιο μεγαλος στοχος την αλλη Δευτερα που εχω διαιτολογο, να δειχνει η δικη μου ζυγαρια τα 80 κιλα!!!!!!!!!! :)
Σου το ευχομαι!!!
Quote:
Originally posted by mtsek85
ο πιο μεγαλος στοχος την αλλη Δευτερα που εχω διαιτολογο, να δειχνει η δικη μου ζυγαρια τα 80 κιλα!!!!!!!!!! :)
ax μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
προχωραμε προσεκτικα και ολα καλα!!!
+500 γρ φυσικα σημερα μετα το cheesecake στα starbucks!
61.8
Μπραβο κοριτσια