Kαι σε λιγους μήνες θα γίνεις σαν τη Barbie!Στυλάκι!:thumbup:
Printable View
Kαι σε λιγους μήνες θα γίνεις σαν τη Barbie!Στυλάκι!:thumbup:
Καλημέρα!!!! Χριστός Ανέστη!!!!
Αγγελική μου, σαν Barbie δεν θέλω να γίνω, δεν μου αρέσουν οι αναλογίες της, και αν την μετρίσεις θα δείς ότι δεν είναι σωστές!!!!!!!!
Αλλα στυλάκι πάντα ήμουν, είμαι θα είμαι :P:P:P:P:P ( Ψωνάρα σε όλο το μεγαλείο λέει ε? !!!)
Λοιπόν!!!! Ηρθε η ώρα να σας δείξω τις φλαούνες μου!!!!
Εδώ είναι έτοιμες να μπούνε στον φούρνο!!! (αυτό ήταν ένα από τα ταψάκια που έφτιαξα)
Εδώ είναι οι πρώτες που είχαν ψυθεί. Αυτές είναι οι κανονικές με το τυρί και το χαλούμι.
Ολες μαζί (αυτές είναι με το τυρί και το χαλούμι)
χρονια πολλα! με υγεια! αν και εχω φαει τον αμπακα μου ξανανοιξες την ορεξη!!!
πωπω... τελεια φαινοντε...!!
εχει μεσα σταφιδες? κ κατι πρασινο?
κριμα εμεις δεν εχουμε χαλουμι, κ δεν εχω δοκιμασει κ ποτε..
Και εδώ είναι αυτές με την φρέσκια αναρί (μυζήθρα). Αυτές δεν φουσκώνουν ούτε κοκκινήζουν τόσο όσο οι κανωνικές με το τυρί. Αυτές συνήθως τις κάνουν για κάπιους που κάνουν δίαιτα, ή έχουν πρόβλημα χοληστερόλης, γιατί είναι πολύ πιο ελαφριες.
Χρονια πολλά Λόρα μου!!!!Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
χρονια πολλα! με υγεια! αν και εχω φαει τον αμπακα μου ξανανοιξες την ορεξη!!!
Και χαλούμι να είχες Σισι μου, το τυρί που μπαίνει είναι ειδικό για φλαούνες, δεν θα το έβρισκες στην Ελλαδα.Quote:
Originally posted by Ciciliana
πωπω... τελεια φαινοντε...!!
εχει μεσα σταφιδες? κ κατι πρασινο?
κριμα εμεις δεν εχουμε χαλουμι, κ δεν εχω δοκιμασει κ ποτε..
Εχει μέσα το ειδικό τυρί για τις φλαούνες, λίγο χαλούμι, σταφύδες, φρέσκο δυόσμο, προζύμι, μέχλεπι, μαστίχα, αυγά και ελάχιστη ζάχαρι.
Η διαδικασία να γίνουν επίσεις είναι πολύ διαφορετική από απλή τυρόπιττα.
Την γέμιση την φτιάχνεις από ώρες πριν, ίσως και προηγούμενο βράδυ για καλύτερο αποτέλεσμα.
θα μου κανεις το τραπεζιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι;;;;;;;;;;;; =(((( πλιζζζζζζζ!!!!!!
Xριστός Ανέστη!
Γιατί μας τυραννάς βρε Πωλίνα μας, μου τρέχουν τα σάλια έτσι που τις βλέπω λαχταριστές φρεσκοψημένες σε μεγάααλη φωτογραφία! Και δεν μπορώ να δοκιμάσω ούτε μία!!!!!:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
Αλλά η αχλάδα έχει πίσω την ουρά....όταν έρθω στην Κύπρο μια μέρα των ημερών...θα μου χρωστάς κέρασμα με φλαούνες, ως αποζημίωση για τη σημερινή σαδιστική σου στάση ''βλέπετε αλλά δεν τρώτε!''χαχαχαχα...Αλλά αν έχω κάνει μέχρι τότε σλιβ, με βλέπω να καταπίνω μόνο δυο μπουκίτσες...και μετά από ώρα άλλες δυο...και τέλος!
Είσαι πάντως πρώτη στην κουζίνα, μεγαλουργείς!Μπράβο σου! και είσαι τόσο νέα ακόμη!Πολλές δεν ξέρουν ούτε μια ομελέτα να κάνουν στα 27 τους.
Τελικά έφαγε σήμερα το μωρό που είναι 10 μηνών περισσότερο από σένα;:smilegrin:
Κόπιασε όποτε θες, αλλά πίστεψέ με, δεν θα θες να φύγεις!!!!!! Α και κάτι άλλο, αν έρθεις, ξέχνα θερμιδομετρητές, δίαιτες κτλ!!!!Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
θα μου κανεις το τραπεζιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι;;;;;;;;;;;; =(((( πλιζζζζζζζ!!!!!!
Αληθώς ανέστη ο κύριος αγγελική μου!!!!!!Quote:
Originally posted by angela-miss piggy
Xριστός Ανέστη!
Γιατί μας τυραννάς βρε Πωλίνα μας, μου τρέχουν τα σάλια έτσι που τις βλέπω λαχταριστές φρεσκοψημένες σε μεγάααλη φωτογραφία! Και δεν μπορώ να δοκιμάσω ούτε μία!!!!!:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
Αλλά η αχλάδα έχει πίσω την ουρά....όταν έρθω στην Κύπρο μια μέρα των ημερών...θα μου χρωστάς κέρασμα με φλαούνες, ως αποζημίωση για τη σημερινή σαδιστική σου στάση ''βλέπετε αλλά δεν τρώτε!''χαχαχαχα...Αλλά αν έχω κάνει μέχρι τότε σλιβ, με βλέπω να καταπίνω μόνο δυο μπουκίτσες...και μετά από ώρα άλλες δυο...και τέλος!
Είσαι πάντως πρώτη στην κουζίνα, μεγαλουργείς!Μπράβο σου! και είσαι τόσο νέα ακόμη!Πολλές δεν ξέρουν ούτε μια ομελέτα να κάνουν στα 27 τους.
Τελικά έφαγε σήμερα το μωρό που είναι 10 μηνών περισσότερο από σένα;:smilegrin:
Εσύ κόπιασε, και ακόμα και σληβάτη να είσαι, πίστεψέ με θα βρούμε τρόπο να απολάυσουμε το φαγητό μας!!! Οσο για φλαούνες δεν στο εγκυόμαι ότι θα βρεις, αλλά θα σου φτιάξω άλλα υπέροχα καλούδια που δεν θα θυμάσε καν τις φλαούνες!!!!!
Ναι έφαγε 10-12 πατάτες και γιαούρτι το μπεμπε!!! χαχαχα
Θα φτιάξω για πρώτη φορά την τούρτα μου με ζαχαρόπαστα για τα γενέθλιά μου, και προσπαθώ να φτιάξω την διακόσμηση από τώρα. Να σας ανεβάσω μια φώτο να μου πείτε πως σας φαίνετε για πρώτη προσπάθεια που κάνω?
Λοιπόν, έχω φτιάξει αυτή την κοπέλλα από ζαχαρόπαστα (πρώτη φορά ασχολούμε με ζαχαρόπαστα) και την έφτιαξα χωρίς να έχω τα κατάλληλα εργαλεία. Μόνο οδοντογλυφίδα και ξυλάκι για σουβλάκια.
Πώς σας φαίνετε για πρώτη προσπάθεια?
Θέλω ηληκρινά σχόλια, έτσι?