Quote:
Originally posted by sweetOctober
Στελλου δε συμφωνω με την αποφαση σου...αλλα αφου το αποφασισες...κανε το σωστα. 1500 με τοσα που κανεις, τοσο νεα που εισαι, και τοσα κιλα, ειναι πολυ λιγες. Εγω δεν κανω τιποτα απο γυμναστικη, σου ριχνω 10 χρονια και παιρνω 1600-1800.....Καλυτερα να αυξησεις τη δραστηριοτητα παρα να μειωσεις τις θερμιδες. Επισης πιστευω η θερμιδομετρηση δεν σου παει, αλλωστε ειναι κριμα να φας τη ζωη σου με θερμιδες. Γιατι αν ειναι να τις μετρησεις θα πρεπει να το κανεις σωστα, αλλιως εγγυμονουν κινδυνοι. Να πω ενα που μου ερχεται αμεσως αμεσως, εκει που δεν εχεις διατροφικη διαταραχη να αποκτησεις. Μη το θεωρεις απιθανο, καπως ετσι αρχισαμε ολες... Αν θελεις τη γνωμη μου κανε μια επισκεψη στο διαιτολογο (τοσο καιρο απο τα διαιτολογια δε παιρνεις ιδεες η ειναι...ιδεα μου?) αφου αλλαξες δεκαδα κιλων, και κανε αλλη μια οταν ξαναλλαξεις...
Επίσκεψη στο διαιτολόγο θα κάνω περίπου στα μέσα Ιουλιου . Κατεβαίνω σε 10 μέρες Αθήνα μεν αλλά πέφτει ακριβώς στις μέρες που θα μαι αδιαθετη (μάλλον) και αμέσως μετά φεύγω με τ' αγόρι μου τριήμερο Κρήτη οπότε η διαιτολόγος πάει πίσω . Μπορώ βέβαια να την βάλω και σφήνα μόλις τελειώσω από περίοδο τέσπα . Δεν μου δίνει διατροφή παρ όλα αυτά όταν πάω . Η διατροφή που κάνω είναι καθαρά απ όσα έχω "μάθει" από παλιότερα , ούτε καν κοιτάω διαιτολόγια και τέτοια . Αυτό που λέω για τις θερμίδες ουσιαστικά το κάνω γιατί βλέπω οτι σιγά σιγά μειώνεται ο ρυθμός της απώλειας (εντάξει λογικό βέβαια , θα συνέβαινε κάποια στιγμή) αλλά και βλέπω σιγά σιγά λιγότερες αλλαγές στο σώμα μου . Εκτός αυτού δεν έχω πλέον τοοοοοοσα πολλά κιλά να χάσω (σε σχέση με την αρχή τουλάχιστον) οπότε νομίζω οτι καλό είναι και τώρα που είναι και καλοκαίρι και έτσι κι αλλιώς δεν θα έχω ιδιαίτερη όρεξη να φάω πολύ , να δοκιμάσω να μειώσω λίγο ακόμη αυτά που τρώω . Στο μεταξύ θα μεσολαβίσει και μια περίοδος (κανα 10ημερο υποθέτω) που δεν θα κάνω μάλλον τακτικά γυμναστήριο (αφού θα φύγω απο δω για καλοκαίρι). Παρ όλα αυτά μόλις γυρίσω απ το τριήμερο θα ψαχτώ να ξεκινήσω κολυμβητήριο και θα χω και το ποδήλατό μου που θα το παίρνω κάθε μέρα όπως πάντα + διάδρομο στο σπίτι για όποτε μου τη βαράει . Γενικότερα θέλω λίγο να μειώσω τις ποσότητες που τρώω και πιστεύω οτι θα γίνει πιο εύκολα αν έχω το νου μου τις θερμίδες . Αν το αντέξω αυτό ετσί ... μπορεί να το κάνω για καμια βδομάδα να μου σπάσει τα νεύρα και να το κόψω , να βρω άλλον τρόπο ξέρω γω ...