Φανταζομαι θα ηταν πολυ ωραιο να την ειχεσ στη ζωη σου παλι σασ δενουν τοσο ομορφεσ αναμνησεισ πραγματικα ολοι θα θελαμε μια τετοια φιλια μπραβο χαρλευ
Printable View
Φανταζομαι θα ηταν πολυ ωραιο να την ειχεσ στη ζωη σου παλι σασ δενουν τοσο ομορφεσ αναμνησεισ πραγματικα ολοι θα θελαμε μια τετοια φιλια μπραβο χαρλευ
Αισθάνομαι πως μπορώ να κάνω ότι θέλω. Σήμερα έκλεψα ένα περίπτερο 2 μπύρες και η βοηθός ήταν ακριβώς στο διπλανό ψυγείο και δεν με πήρε χαμπάρι. Ζήτησα το πρωί να φύγω νωρίτερα από την δουλειά και με άφησε η υπεύθυνη. Κάνω ότι θέλω! Περνάω τέλεια!
Μηπωσ τα παιρνουν τα λεφτα απο τον πατερα σου εδω στο χωριο ετσι κανουν
Ηρθε η περίοδος που δεν αντέχεις λεπτό χωρίς αιρκοντίσιον...Οτι δουλειά και να κάνεις,ιδρώνεις...Αντε,δυο μήνες είναι, να φύγουν ,να μπει ο Σεπτέμβριος...Τι να το κάνω το καλοκαίρι αν δεν είμαι δίπλα στην θάλασσα?
εγώ θέλω να πω πως, είναι πολύ συγκινητικό! και είναι κρίμα που δεν μπορούμε να έχουμε σχέσεις με άλλους όπως είχαμε κάποτε. -εντάξει, μόνο εγώ.
όντως είναι αντικοινωνική συμπεριφορά η κλοπή. εγώ θα έκλεβα φαγητό αν είχα ανάγκη πάντως. δεν θα κόλωνα. καλό είναι να μην κλέβει κάποιος, όμως ποιός θα κρίνει ποιόν;
Καλα εδω που τα λεμε ειστε λιγο χαζοι