https://www.youtube.com/watch?v=eVlRQn6AMYs
Printable View
ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟhttps://www.youtube.com/watch?v=y3OPox7MBqs
ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗ ΦΑΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΤΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΤΕ
ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ
ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΟΦΗΘΕΙ ΑΟΠ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ
ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ
ΕΙΧΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΤ ΑΓΑΠΗΣΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΟΜΟΡΦΑ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΣΕΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΣΕΤΑ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ
ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΡΩΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΥ ΤΟ ΖΗΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΧΕΣΤΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ
ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΟΠ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΚΟΤΩΜΑ
ΑΦΟΥ ΔΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΙ
ΕΓΩ ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΝ ΔΕ Μ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ
ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΑ ΛΕΩ ΑΟΠ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΤ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΙΔΕΡ ΓΟΥΕΙ ΧΕΣΤΗΚΑ
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ ΠΡΙΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΕ ΓΤ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΚΑΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ
εχετε παρεκτραπει.
Που χαθηκε η Pillow? ειναι καλα?
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΓΤ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΝΕ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
ΚΥΚΝΕ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΔΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΤΟ
Θα βάλω ένα τραγούδι που εκφράζει μερικά απ' τα πράγματα που σκέφτομαι...ως αυτό το βαθμό μπορώ να χαλάσω την τάξη του μυαλού μου αλλά υποθέτω πως είναι καλύτερο απ΄το τίποτα... :)
https://www.youtube.com/watch?v=L7AeqPiwE5A
Ελπίζω να σου αρέσει...κι ελπίζω να μην αφήνουμε τη ζωή μας να περνάει και να χάνεται αλλά να της δίνουμε αξία όσο διαρκεί...
αν δεν υπηρχαν κ αυτοι που πηγεναν κοντρα σε οτι αξιζει δε θα ειχαμε την ευκαιρια να δουμε τον εαυτο μας σε ταινια οσο οι αλλοι τρωνε κ μερικα ποπ κορν.
'Επρεπε να υπήρχε ένα chat room για να μπορούμε να μιλάμε... είναι ψιλοκουραστικό το φόρουμ για συζήτηση!
δεν αλαζεις χαρακτηρα αλλαζεις το τροπο ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ.
πολες φορες αλλο θελεις κ αλλο σου ρχεται πχ εμενα αν με ρωταγες τι θα ηθελες να κανεις σε ενα φορουμ θα σου απανταγα να γινουμε ολοι μια ομαδα αλλα καπιες φορες επειδη καπιοι εχουν ως προτυπο τον εαυτο τους κ για αυτο το λογο δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι ολοι δεν ειναι κακοπροαιρετοι σαν αυτους καταληγεις να βρισκεις τακτικες στατηγικης αντι να σκεφτεσαι πως θα συνεργαστεις με τους αλλους.
Αυτός που ψιθυρίζει συνέχεια "τέλος χρόνου", μου θυμίζει την τσατσά στα μπουρδέλα που χτυπούσε την πόρτα και φώναζε "Μην αργείς την κοπέλα"!
#ertdebate2015