Μαλιστα , καταλαβα .....
Printable View
Το γράφω εδώ μιας κι είναι το δικό μου θέμα αντί να συνεχίσω στο "τι σκέφτεστε;"...
Το απόγευμα θα φύγω εκτός πόλης για μια δυο μέρες και μ' έχει πιάσει άγχος ότι δεν θα προλάβω να ετοιμάσω τα πράγματα μου και να κάνω μπάνιο, άγχος που ξέρω ότι είναι υπερβολικό γιατί έχω πολλές ώρες μπροστά μου αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να σταματήσω να το νιώθω... Το γράφω εδώ μήπως με τη συζήτηση το εκλογικεύσουμε...
Μου συμβαίνει και εμένα αυτό με το άγχος του "δεν θα προλάβω" ..Αλλά τελικά προλαβαίνω :)
Και φυσικά τα μισά πράγματα τα ξεχνάω :D
Αν αρχίσεις από τώρα να ετοιμαστείς,θα προλάβεις σίγουρα..Εγώ πιστεύω είναι καλύτερα να ετοιμάσεις πρώτα τα πράγματα σου και μετά να κάνεις μπάνιο κτλ...
Εντάξει δεν λέω ότι δεν βαφομαι καθόλου.. Απλά η δουλειά μου ήταν τέτοια που έπρεπε να είμαι πάντα βαμμένη..Και πλέον έχω βαρεθεί την όλη διαδικασία..Σκέφτομαι όμως αυτό που λες..Το πώς θα κυκλοφορησω χαχα..Και βαφομαι στις περιπτώσεις που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και σκέφτομαι "Πώς είσαι έτσι" :D
Καλημέραααα!
Καλησπέρα βασικά [emoji14]
Αμα θέλεις κυκνε ετοιμάζουμε και μαζι την λθστα, εχω ταξιδέψει τοοοοσες φορες που εχω πάντα λίστα στο πορτοφόλι μου..
Εγω το κολπο που κάνω είναι να εχω ήδη έτοιμα σύνολα στον μυαλό μου , για να μην παίρνω περιττά πράγματα.π.χ. Ένα συγκεκριμένο παντελόνι, με την μπλούζα, σακάκι, παλτο, παπούτσια που θα βάλω.
Πως καταλήγω πάντα να παίρνω 2 βαλίτσες ρούχα, ειναι αλλο θέμα χαχαχα
Χρόνια πολλά ντιντιιιιιιιιιι... Να ζήσεις να γερασεις.. Σαν τον μαππουρο να σπάσεις.
Θα σου στείλω και φαξ.
Είναι κανείς από όσους με συμπαθούν εδώ τώρα;