Αρχίζω και συνηθίζω πάλι την καθημερινότητα μου..
1 ώρα διάδομο σήμερα και ασκήσεις για πόδια..
αύριο το κόβω για ρεπό και πέμπτη-παρασκευή πάλι γυμναστική..
Printable View
Αρχίζω και συνηθίζω πάλι την καθημερινότητα μου..
1 ώρα διάδομο σήμερα και ασκήσεις για πόδια..
αύριο το κόβω για ρεπό και πέμπτη-παρασκευή πάλι γυμναστική..
παιδια λεω να αρχισω παραδοσιακους χορους και ποντιακα σε 2 διαφορετικους συλλογους 2 φορες τη βδομαδα. επειδη το κανω κυριως για γυμναστικη (μου αρεσει βεβαια ο χορος), πιστευεται πως ειναι καλη γυμναστικη? θα με βοηθησει να χασω κιλα και να γυμναστω? η ειναι μονο διασκεδαση?
κανεις καμια γνωμη για το χορο??????????
Quote:
Originally posted by filipparas
Έτρεξα λοιπόν σήμερα στον 1ο αγώνα δρόμου της ζωής μου και οφείλω να ομολογήσω οτι το διασκέδασα. Έκανα τα 4χλμ σε 23' περίπου που είναι κάτω από το στόχο που είχα βάλει και τα έβγαλα σχετικά άνετα αν και έκανα ένα κομμάτι 100-200μ. περπατητό λίγο πριν το τέλος.
Αυτό ου με ευχαρίστησε ιδιαίτερα είναι οτι ενώ προφανώς δεν είχα καμία επαφή με τους αθλητές ή τους προπονημένους ανθρώπους οι άνθρωποι γύρω μου, που τερματίσαμε περίπου μαζί, ήταν άνθρωποι που πίστευα οτι θα είχαν πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση από μένα.
Επόμενος αγώνας 30/10 στο Χαλάνδρι, VAMOS λέμε!!!
http://img854.imageshack.us/img854/3...6359419820.jpg
Παρατηρούμε τη γραφικότητα του ανάποδου καπέλου και το σορτσάκι που μάλλον είναι λίγο μεγάλο τώρα που το βλέπω....
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Εντάξει τι να λέμε τώρα!!!!!!!!!!!
Με συγκίνησες πολύ κ ξέρεις γιατί? Γιατί βλέπω ανθρώπους να επιτυγχάνουν τους στόχους τους!!!
και πάλι μπράβο παλικάρι μου!!!!!!!!
Γλυκιά μου, αν πω οτι δεν είναι είδος γυμναστικής, θα είμαι ψεύτρα. ΟΜΩΣ δεν θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με άλλου είδους γυμναστικής, πιο κουραστικό. Και σίγουρα για μεγαλύτερα αποτελέσματα μπορείς περισσότερο απο 2 φορές την εβδομάδα, βέβαια ανάλογα τι θες και κατα πόσο καλές είναι η αντοχές σου στη γυμναστική. Πάντως, οι παραδοσιακοί χοροί είναι μια πολυ καλή αρχή και αφου θα το διασκεδάζεις, κανένα πρόβλημα.Quote:
Originally posted by koritsaki
κανεις καμια γνωμη για το χορο??????????
Σήμερα
1 ώρα χορό
Ασκήσεις για κοιλιακούς, πόδια και λίγα βάρη.
Κοριτσάκι κάνω κι εγώ εδώ και δυο εβδομάδες παραδοσιακούς χορούς 2 φορές την εβδομάδα και βλεπω πως είναι μια χαρά γυμναστική και είναι και διασκεδαστικό! Κατα τη γνώμη μου να το κάνεις!!!:)
Αthena να μου επιτράψεις να διαφωνήσω. Αναλογα βέβαια το είδος του χορού και την προπόνηση που κάνεις. Στον χορό καις πολλές θερμίδες και γυμνάζεις όλο το σώμα. Και το γυμναστήριο αν κάνεις μόνο βάρη δε σου προσφέρει κάτι. Πρέπει να κανεις αερόβιο πρόγραμμα είτε σε ομαδικο είτε σε διαδρομο ποδήλατο κλπ κλπ.
Εγώ σήμερα δοκιμασα πρώτη φορά to bodycombact και επαθα πλάκα. Μιλάμε για πολύ ιδρώτα...!!!!!
χμμμ της είπα για περισσοτερα αποτελέσματα κάτι πιο έντονο, εξ άλλου το έθεσα στη κρίση της. εγω τωρα πια εκτος απο οργανα και διαδρομο κανω και ομαδικα οπως αερομπικ, λατιν και αλλα για συσφιξη του σωματος. Γυμναζομαι περισσοτερο απο 4 φορες την εβδομαδα γτ εχει αναιβει και η αντοχη μου και το σωμα μου αλλαξε πολυ σημαντικα μετα απο 4 εβδομαδες γυμναστικης! τέλος παντων! σήμερα μια ώρα ρουμπα!! (τη λάτρεψα...)Quote:
Originally posted by yannaki
Αthena να μου επιτράψεις να διαφωνήσω. Αναλογα βέβαια το είδος του χορού και την προπόνηση που κάνεις. Στον χορό καις πολλές θερμίδες και γυμνάζεις όλο το σώμα. Και το γυμναστήριο αν κάνεις μόνο βάρη δε σου προσφέρει κάτι. Πρέπει να κανεις αερόβιο πρόγραμμα είτε σε ομαδικο είτε σε διαδρομο ποδήλατο κλπ κλπ.
Εγώ σήμερα δοκιμασα πρώτη φορά to bodycombact και επαθα πλάκα. Μιλάμε για πολύ ιδρώτα...!!!!!
φιλιππαρα RESPECT λεμε!!
εγω γιακαποιον περιεργο λογο, ενω παλια ετρεχα, τωρα φοβαμαι..... (μη ρωτησετε τι φοβαμαι,δεν ξερω, δεν ξερωκαν αν πρεπει αν το πω φοβο η φοβια :S)!!
εγω τους παραδοσιακους μια χαρα γυμναστικη τους βλεπω κ η γνωμη μου ειναι να μην τους σταματησεις ακομη κ αν καποιαστιγμη αποφασισεις οτι θες κατι παραπανω κ γραφτεις και σε γυμναστηριο..
smart μελινα και αθηνα!! ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!
οι λογοι που επελεξα τους παραδοσιακους χορους ειναι 3 :
1) γιατι γενικα βαριεμαι τη γυμναστικη και ψαχνω να βρω κατι που θα με διασκεδαζει και θα το κανω για χρονια
2) γιατι ειμαι φοβερα αγυμναστη:thumbdown: ετσι λεω να ξεκινησω με μισαωρο γρηγορο περπατημα(απο και προς τη δουλεια μου) και χορο και οταν νιωσω καπως πιο γυμνασμενο το σωμα μου να παω γυμναστηριο. υπολογιζω αυτο να γινει σε 1,5-2 μηνες
3) γιατι οι παραδοσιακοι ειναι πολυυυυ πιο οικονομικοι απο το γυμναστηριο!
Την έκανα την επίσκεψη μου και σήμερα στο γυμναστήριο..
1 ώρα διάδρομο και ασκησεις πλάτη-δικέφαλους..
νιώθω και το σώμα μου να αλλάζει, άντε να δούμε! πάμε γερά!
Εγώ σήμερα τίποτα το σπουδαίο. 10 λεπτά διάδρομο και 15 λεπτά ποδήλατο. Από το να μην πήγαινα καθόλου καλό είναι και αυτό θέλω να πιστεύω
ωρα να ξεκινησω και εγω ξανα γυμανστικη ... σημερα θα παω να γραφτω οποτε τη δευτερα να παω κανονικα ..
διαδρομος, κωπηλατικο, ελλειπτικο, πιλατες ... και οτι αλλο προκυψει...!
καιρος ειναι να ξαναβρω τους ρυθμους μου!
Zωή σε ποιο θα πας? Εγώ είμαι εκεί στο στάδιο του Ολυμπιακού, ονόματα δε λέω :)
1 ωρα αερομπικ σημερα
45' διάδρομο. Έκανα 3,5 χλμ.
Χθες κλασσικά κοιλιακούς, ασκήσεις για πόδια και πλάτη, λίγα βάρη.
Σήμερα.... κουβάλησα σαράντα κλούβες με αμύγδαλα και τις ανέβασα και σε σκάλες μάλιστα (στο εξοχικό) για να μη τα πιάσει η βροχή...:lol: Γυμναστικούλα δεν είναι κι αυτό;;;
1 ωρα αερομπικ.... μιλαμε τα ειδα ολα σημερα
καλημέρα σε όλους!
Λοιπόν απευθύνομαι σε όσους πάν γυμναστήριο και έχουν τα προγραμματα les mills.
Eχω κάνει 2 φορές bodypump και 1 bodycombact και αν και δεν έχασα βαρος, εχασα πόντους. Από τον μηρό 4 πόντους,περιφερεια 4, κοιλιά 3 και περιφερεια στήθους 2. Θα σας πρότεινα να το δοΚιμάσετε!!!!
τέλειο!!!Quote:
Originally posted by yannaki
καλημέρα σε όλους!
Λοιπόν απευθύνομαι σε όσους πάν γυμναστήριο και έχουν τα προγραμματα les mills.
Eχω κάνει 2 φορές bodypump και 1 bodycombact και αν και δεν έχασα βαρος, εχασα πόντους. Από τον μηρό 4 πόντους,περιφερεια 4, κοιλιά 3 και περιφερεια στήθους 2. Θα σας πρότεινα να το δοΚιμάσετε!!!!
Σήμερα και χτες γυμναστηριάκι με ανεβασμένη την ψυχολογία λόγω του 99...
1 ώρα διάδρομο, πλάτη-τρικέφαλους χτες και πόδια σήμερα..
στόχος αυτήν την εβδομάδα να κάνω 5 προπονήσεις... για να δούμε!
Σήμερα 30' διάδρομο στο 6, 15' ποδήλατο στο 5 και όργανα για χέρια όμους και γενικά το πάνω μέρος
Πολύ κούραση σήμερα.. ασκήσεις στήθος και 1 ώρα διάδρομο.. έλα πάμε όμως..!!
1 ώρα αργεντίνικο τάγκο!
γεια σου ρε athena με τους χορούς σου, έχω δει εκδήλωση με αργεντίνικο τάνγκο και ομολογώ πως μου άρεσε!!
45 λεπτά διάδρομο σήμερα και ασκήσεις ώμους-δικέφαλους.. 4/4 προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα.. πολύ θερμά το πήρα νομίζω..χιχι!
Εχουμε να κανουμε γυμναστικη απο την προηγουμενη εβδομαδα:sniffle::sniffle:
Μια κατι υποχρεωσεις μια κατι αλλο σημερα θα παμε να περπατησουμε τουλαχιστον να ρθουμε στα ισια μας:starhit:
χαχα ναι είναι ωραίος ο άτιμος!! σήμερα 40' περπάτημα, 15 λεπτά ποδήλατο και όργανα για χέρια και πόδιαQuote:
Originally posted by karen1985
γεια σου ρε athena με τους χορούς σου, έχω δει εκδήλωση με αργεντίνικο τάνγκο και ομολογώ πως μου άρεσε!!
ξεκινησα χθες!!!!
παραδοσιακους χορους 2 ωρες!
Και μου αρεσε παρα παρα πολυ!!!!! περασα υπεροχα!!!
Και παιδια μιλαμε για πολυ ιδρωτα.....καλυτερα απο αερομπικ νομιζω!!!
σημερα εκανα γρηγορο περπατημα αλλα δεν μετρησα ωρα, νομιζω γυρω στα 40 λεπτα
καλημεραααα!!!!!συγχαρητηρι� � σε οσους εχουν βαλει την ασκηση στην ζωη τους.....εγω ειμαι απο εκεινους που ακουν ασκηση και βγαζουν καντιλες...και στο περιπτερο με το αυτοκινητο παω και ασ ειναι 2 στενα απο το σπιτι μου!!!!ειμαι τραγικη το ξερω.....ειμαι ομως σε φαση που το σκεφτομαι εντονα και ελπιζω να με πεισω και να ξεκουνησω εστω για περπατημα!!!!!!!!!!!!!!!:blush:
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
χθές 30' διάδρομο στο 6,5 μέσο όρο, ποδήλατο 10' στο 5 μεσος όρος 120 βατ, και όργανα για χέρια πόδια όμους όλαααα. προχθές αερόμπικ μια ώρα.
Γεια σας!!! Είδα ότι κάποιες από εσάς πάτε στο curves... Το είδα στο ίντερνετ και μου φαίνεται αρκετά καλό... Μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο περίπου κοστίζει ο μήνας;
χμμμ, χθες ένα ξεθεωτικό αερόμπικ...
καθολου γυμναστηριο αυτη τη βδομαδα-καταραμενο συναχι
Αυτην την εβδομάδα 3 φορές γυμναστήριο από τις 4-5 που έχω στόχο..
έπεσε λίγο βαρεμάρα κ λίγες υποχρεώσεις..
Είχα διαβάσει απο ένα site αν θυμάμαι καλά πως η κοιλιά φεύγει με τρέξιμο και όχι με απλό περπάτημα και εδώ και ένα μήνα που χω πάρει διάδρομο προσπαθώ να το τηρώ όμως αδιαθέτησα και εδώ και 2 μέρες δν μπόρεσα να τρέξω αλλά έκανα 75' στο 5,5 ταχύτητα. πιστεύετε πως έκανα τσάμπα τόση ώρα; ήταν ανώφελο;
Οποιαδηποτε ασκηση και να κανεις ειναι ωφελιμη για τον οργανισμο και τιποτα δε παει στραφι.Quote:
Originally posted by lenaki__
Είχα διαβάσει απο ένα site αν θυμάμαι καλά πως η κοιλιά φεύγει με τρέξιμο και όχι με απλό περπάτημα και εδώ και ένα μήνα που χω πάρει διάδρομο προσπαθώ να το τηρώ όμως αδιαθέτησα και εδώ και 2 μέρες δν μπόρεσα να τρέξω αλλά έκανα 75' στο 5,5 ταχύτητα. πιστεύετε πως έκανα τσάμπα τόση ώρα; ήταν ανώφελο;
Εχω και γω καποιους παραπανισιους ποντους στη κοιλια και λεω να τους ξεφορτωθω ,προσθετοντας ασκηση και ειδικα το περπατημα.
Δεν εχω διαδρομο - δυστυχως - και βολευομαι με το γρηγορο περπατημα στην εξοχη.
Χτες και σημερα εκανα ασταματητα γρηγορο περπατημα και λιγακι τζοκιν , περιπου μια ωρα τη φορα και περιπου 4 χιλιομετρα - ελπιζω να μπορω σχεδον καθημερινα να το κανω ,ειναι δυσκολο με καποιες υποχρεωσεις αλλα θα προσπαθησω.
χθες 50 λεπτά γρήγορο περπάτημα και σημερα ευελπιστώ στο γυμναστήριο για 20 min διάδρομο και 30 min rotex
Πεθαίνω για το τικεράκι σου!!!:starhit::thumbup:Quote:
Originally posted by connie
καθολου γυμναστηριο αυτη τη βδομαδα-καταραμενο συναχι
Αλήθεια, τι έιναι το rotex??Quote:
Originally posted by pagratios2
χθες 50 λεπτά γρήγορο περπάτημα και σημερα ευελπιστώ στο γυμναστήριο για 20 min διάδρομο και 30 min rotex