Quote:
Originally posted by mitsokolo
Natalaki & Constance σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια μου να ειστε καλα!
μια μεγαλη καλημερα σε ολους! πηγα γιατρο σημερα ειδαμε ενα μικουυυυτσικο σακο, ενα μπιζελακι δηλαδη! πρωτη φωτο εχω στα χερια μου, ειμαι 4 εβδομαδων -1 μηνας δηλαδη ολα καλα τα ειδε , θα πηγαινω πιο συχνα να παρακολουθουμε το ινομυωμα, αισιοδοξος ειναι, την τεταρτη εχω τον 2ο υπερηχο και αν ολα πανε καλα σε 2 εβδομαδες θα ακουσουμε καρδουλα! απιστευτο ... κοριτσια ειμαστε πολυ τυχερες που ζουμε αυτο το θαυμα μεσα μας απεριγραπτο.
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbu p::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup::thumbup::tumble::tumble::tumble::tumble::tu mble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumb le::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble: Τι διαβαζω θεε μου???????????????????????????????????????????? ????????? ΘΕΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?!?!?!?!?!?!?!?!!??! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕ ΑΣΤΕΡΙ...................................... ..