Originally Posted by
sheldon
Άσε ρε ΚΕΝΟ και θυμήθηκα τώρα την περσινή μαλάκω με την οποία είχα μπλέξει. Που είχαμε έρθει τόσο κοντά και τα κατέστρεψε όλα μία ερωτική εξομολόγηση, κι αυτό άμα ήτανε ποτέ γραφτό να γίνει. Που εκεί που περίμενα να αποκριθεί ότι τρέφει τα ίδια αισθήματα για μένα, να μου σκάσειτη βόμβα ότι δε με βλέπει ερωτικά, γιατί την πρωτοπλησίασα σα φίλη (!!!). Κατάλαβες δηλαδή, γι' αυτό μου μιλούσε επί ένα μήνα κάθε μέρα στο ίντερνετ! Και αφού λοιπόν το κατάπια αυτό και συνέχισα να τη συναντώ φιλικά, επειδή παρορμητικά την έψαξα στο σπίτι της, όταν με έστησε σε ένα ραντεβού, να της καρφωθεί στο μυαλό η ιδέα ότι πρέπει να ξεκόψουμε. Τη στιγμή ακριβώς που ήξερε καλά πόσο μόνος μου ένιωθα και τι προβλήματα αντιμετώπιζα! Και όποτε μετά βλεπόμασταν μέσω κοινής παρέας, να είναι κρυόκωλη σαν παγοκολώνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά μου οριστικοποιe;i την απόφασή της. Εντέλει, ύστερα από 2 μήνες, περνάει η περίοδος "καραντίνας" και επανασυνδεόμαστε. Και η λύση του δράματος έρχεται με μια παρεξήγηση σχετικά με ένα μήνυμα, όπου της επανέρχεται η ιδεοληψία ότι είμαι κτητικός, και επειδή με έναν τόνο οξύτητας της εξήγησα να μη συγχέει την κτητικότητα με την αξίωση σεβασμού, να με σβήσει αμέσως από το φβ! Αυτά είναι τα σημερινά κοριτσάκια, κύριοι! Επιπόλαια, κωλοτούμπικα, σκατόψυχα και να μην ξέρουν τι θέλουν! Μετά απ' αυτό, μη με αδικείτε αν σκέφτομαι ότι χίλιες φορές προτιμότερο να ικανοποιώ τις ανάγκες μου σε επαγγελματίες ή στο χέρι...