Γεια σας κοριτσάρες μου!
Γεια σου Ναταλία μας!
Ξεκινώ από τη Ναταλία. Εύχομαι να είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με όλα όσα καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Ξέρω ότι με τη θεία ξαναζείς τα προηγούμενα, ξέρω επίσης ότι το συμβάν του Τήρη το βλέπεις σαν έναν ακόμη αποχωρισμό. Για τη θεία δεν είναι στο χέρι σου να κάνεις κάτι, παρά μόνο να ανακουφίσεις τους πιο άμεσα πληγέντες. Για τον Τήρη σκέψου τους βαθύτερους λόγους που σας οδηγούν ξανά και ξανά στην ίδια κατάληξη. Θα ήθελα να σου τονίσω τη ρομαντική πλευρά του πράγματος, αλλά μερικά πράγματα είναι τόσο πάρα πολύ ξεκάθαρα, ώστε μόνον ευχάριστα διαλλείμματα μας επιτρέπονται, δυστυχώς. Κουράγιο, γλυκειά μου Ναταλία.
Αλίνα μου, από τη στιγμή που ανησυχείς, επιβάλλεται να πας να σε δουν, έστω και για να σου φύγει η ιδέα.
Σήμερα είμαι για να με κλαίνε οι ρέγγες. Η αυπνία συνεχίζεται, όχι πλέον για ανύπαρκτους λόγους, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου. Σήμερα, με τρεις μόνον ώρες ύπνου, ζαλίζομαι κι εγώ και μετανιώνω εκατό φορές που βγήκα χθες για παγωτό και έχασα πολύτιμο χρόνο. Σηκώθηκα πάλι από τα χαράματα και έτρεχα να προλάβω. Παράλληλα χτυπούσαν τα κινητά, με ζάλιζαν και πιο ακατάλληλη στιγμή ίσως και να μην υπάρχει. Ας είναι καλά το παρεάκι, που φρόντισε να μου ψωνίσει στο μεταξύ τον κιμά για τα μαγειρέματα. Τηλεφώνησα στα γεροντάκια μου και αντιμετωπίζουν προβλήματα, που τους καταβάλλουν. Δεν είμαι και κοντά τους να τους μαζέψω, να τους βάλω ίσως καμια φωνή και το μόνο που συμβαίνει είναι να ανησυχώ και να αγχώνομαι από μακρυά.
Τελειώνω το ευχάριστο αυτό διάλειμμα και φεύγω σφαίρα για σπίτι. Πάω να κάνω μπιφτέκια. Σκέφτηκα ότι είναι κάτι στεγνό, που μεταφέρεται εύκολα. Μετά επιστροφή στο κλουβί μου για δουλειά και το βράδυ ίσως πάρω καμία ανάσα.
Για αύριο έχω να ετοιμάσω τα πράγματά μου και να κάνω τα γεμιστά. Θυμήθηκα και πήρα και καφέ, πρόλαβα και έφτιαξα και μαρμελάδα, ώστε να καλυφθεί πλήρως πρωινό και γεύμα. Για το βραδυνό ας τη βολέψουν με καμια σαλάτα. Σας φιλώ πολύ πολύ και θα τα πούμε μόλις μπουν τα μπιφτέκια για ψήσιμο. Μάκια!