Τζινα πολυ ομορφα ολα!Εμεις εχουμε ενα ελληνικο ποιμενικο λευκο που ειναι τεραστιος γι'αυτο κ εξω.Υποτιθεται οτι ειναι φυλακας αλλα ειναι μαλλον χαζουλης!Κ καμμια 20ρια γατες που εχουν μαζευτει εδω απο τη γειτονια.
Printable View
Τζινα πολυ ομορφα ολα!Εμεις εχουμε ενα ελληνικο ποιμενικο λευκο που ειναι τεραστιος γι'αυτο κ εξω.Υποτιθεται οτι ειναι φυλακας αλλα ειναι μαλλον χαζουλης!Κ καμμια 20ρια γατες που εχουν μαζευτει εδω απο τη γειτονια.
Παιδια σημερα πηγα στα χιονια κ κοντεψα να πεθανω απο το κρυο.πανεμορφα το δασος χιονισμενο αλλα οπου φυγει φυγει!πηγαμε σε μαγαζι κοντα εκει με τζακι για τσαι του βουνου με μελι.Πως ζειτε οι Βορειοελλαδιτες με αυτο το κρυο συνεχεια?Μου ελεγε η Αβα οτι προχτες εκει κοντα που μενει στις 7 η ωρα το απογευμα ειχε -11 κ τη νυχτα θα εφτανε μαλλον -20.ουτε στο πιο κακο μου ονειρο ετσι κρυουλιαρα που ειμαι!Εδω ζουμε στη γη της επαγγελιας!
Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου,Τζινάκι μου!Φοβερό όνομα το ψιτ!Εγγυημένη στροφή κεφαλής!
Γλαυκόνι,μπορεί η χαρά σου να ζει μέσα στον καταψύκτη της,εμείς πάντως δεν αγγίζουμε τέτοιες θερμοκρασίες!
Και ποιός σου είπε πως τις γουστάρουμε και τις αντέχουμε;Εγώ κρυώνω πάρα πολύ από εξ'απανέκαθεν,Γιώτα!
ʼμα δεν έχεις λίπος πάνω σου λίγο να ζεστάνει το κοκκαλάκι,τι να κάνεις;Όπου λεπτός κι η μοίρα του!
Και μόλις τελείωσα την τελευταία μπουκιά του μεσημεριανού μου φαγητού!(Από το πρωινό πριν μιάμισυ ώρα έπιασα το πιάτο μου).
Ανάμεσα στα άλλα είχαμε κι επίσκεψη στο νοσοκομείο Κατερίνης το απόγευμα,καθώς έπεσε η μαμά κι έσκισε το φρύδι της βαθειά πολύ.
Ευτυχώς ήταν τέρας ψυχραιμίας και δεν έπαθε καμιά κρίση πανικού να μην ήξερα τι να την κάνω.Εγώ τσαμπουκαλεύτηκα σθεναρά
κι έμεινα μέσα στο χειρουργικό για τα ράμματα,παρά την επιμονή τους να περάσω έξω.Σε κάποια φάση βέβαια ανακατώθηκα πολύ(κάτι η αφαγία,
κάτι οι ενέσεις στη ματωμένη σχισμή)ζαλίστηκα,πήγα και κάθησα σε μια καρέκλα που βρήκα,την πήρα μετά δίπλα στο κρεβάτι που την έραβαν...
Ευτυχώς δε με πήρε πρέφα κανείς!Τώρα είναι με γάζα,πρησμένο κούτελο και μάτι μπορντομπλέ η καημενούλα,λες και δεν της έφταναν όλα τ'άλλα...
Ευτυχώς δε σπάσαμε τίποτα...Τέλος πάντων...Κλείνω σιγά σιγά...Καλό μας ξημέρωμα!Τα λέμε αύριο και πάλι!Όνειρα γλυκά,φεγγαρολουσμένες μου!
Κι εγώ κορίτσια είμαι κρυουλιάρα. Και τώρα με το sleeve έχει παραγίνει. Είχα αρχίσει να ανησυχώ μέχρι που διάβασα εδώ σε σας ότι είναι φυσιολογικό στους σλιβάτους λόγω απώλειας λίπους και ηρέμησα. Ο πρώην άντρας μου που ήμασταν 10,5 χρόνια μαζί είχε σπίτι στη Βιέννη κι επειδή υπήρχε πρόβλημα στέγασης στο κέντρο για τους Αυστριακούς κι αυτός ήταν Έλληνας έπρεπε τους 6 μήνες να μένει κάποιος στο σπίτι γιατί αλλιώς θα τον υποχρέωναν να το πουλήσει. Έτσι πηγαίναμε 4-5 φορές το χρόνο και πήγαινε και η αδερφή του κάποιες φορές. Όταν ήταν χειμώνας πήγαινα πάντα με γκρίνια. Το κρύο ήταν απίστευτο και όπως λέει η Γλαύκη όπου φύγει φύγει. Δεν μπορούσες να χαρείς τίποτα από το κρύο και βράδιαζε από τις 3 το μεσημέρι. Το καλοκαίρι το άντεχα καλύτερα αν και είχε πολύ υγρασία. Και η αδερφή μου σπούδασε 7 χρόνια στο Μόναχο και πήγαινα κι εκεί και πάλι τα ίδια με το κρύο. Όντως ζούμε στη γη της επαγγελίας.
Ναταλία εύχομαι γρήγορα περαστικά στη μανούλα σου χωρίς άλλη ταλαιπωρία. Καληνύχτα.
Ναταλακι μου τι σας βρηκε παλι...Περαστικα!Ευτυχως που δεν χτυπησε πιο σοβαρα.Παντως εσυ θηριο!καθησες μεσα στα ραμματα!Εγω μου ειπαν μια φορα να μεινω για να κραταω το Νικο που θα του εκαναν ραμματα κ σε λιγο με μαζευαν.Καληνυχτα γλυκια μου...Ονειρα μεταξενια....Τα γλυκα κ τα κουλουρια τοσο χαλια ηταν που δεν εχεις κανει σχολιο η ακομη φοβασαι να χαλασεις τη συσκευασια?:P
Καλησπέρα Desirenies!!!
Πω πω δεν σας προλαβαίνω. Είμαι στο χωριό μας ακόμη και δεν προλαβαίνω να γράψω τίποτα είμαι απασχολημένη με φίλους και οικογένεια, με ωραία πράγματα δηλαδή. Πόσο γέλασα με τα ποστ σας! Καλά Τζίνα τα λαλάγγια πως τα λένε τρελό γέλιο! Εύχομαι σε όλες τις λεύτερες να χαρούν σύντομα ένα νο4! Τα ζωάκια σου επίσης αξιολάτρευτα και πανέμορφα.
Ναταλάκι μου εύχομαι περαστικά στην μανούλα σου, ουφ τι να πω ευτυχώς δεν χτύπησε πολύ.
Τα νέα μου θα τα γράψω όταν γυρίσουμε με το καλό. Αύριο μαζεύουμε τα μπογαλάκια μας και πίσω στην Αθήνα :(. Περάσαμε τόσο όμορφα! Έχω να χαρώ λίγες ακόμη ώρες πριν την αναχώρηση ... σας φιλώ και θα τα πούμε από την Αθήνα!
Είναι ξημερώματα κι εγώ τρώω κουραμπιέ!! Πάλι ξύπνησα με (ευτυχώς ελαφριά) υπογλυκαιμία, την τύχη μου μέσα..... Μάλλον πρέπει να μειώσω ξανά τη βραδυνή ινσουλίνη. Από 26 μονάδες που έκανα πριν την επέμβαση την έχω κατεβάσει διαδοχικά σε 10 μονάδες. Έχω φάει πακέτο με τις υπογλυκαιμίες εδώ κι έξι μήνες κι αν δεν χρειαζόταν να τρώω άσχετα πράγματα σε άσχετες ώρες σίγουρα θα είχα χάσει ακόμα 3-4 κιλά. Είπα τον πόνο μου και ξαλάφρωσα.
Καλημέρα κοριτσάκια μου, άλλα ξενυχτισμένα με τις υπογλυκαιμίες τους, άλλα έτοιμα να νοτιοελλαδίσουν,άλλα κουρασμένα να σκαλίζουν το ονειρεμένο τους τζάκι, άλλα με τις περιπέτειες τους στο πρώτων βοηθειών, άλλα που θα μας πουν πως περνούν όταν ξαναμπούν στο φόρουμ...
Σήμερα έλεγα να τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες με το δάνειο μου, να το επιμηκύνω δλδ. γιατί ο μισθός μου είναι στο ναδίρ αλλά ξύπνησα με πονοκέφαλο και όρεξη για καφέ και πρωινό στο κρεβάτι, εεε στον καναπέ εννοούσα αφού ξαναφιλοξενώ τη μανούλα μέχρι να περάσει (;; )η έξαρση πόνων που έχει τις τελευταίες μέρες και ο καναπές μου έχει γίνει το κρεβάτι μου..Έφτιαξα λοιπόν το ζεστό μου καφεδάκι και παρατείνω το χρόνο μέχρι να βγω στο κρύο της πόλης και του τραπεζικού συστήματος....
Καλημέρα σε όλες και Χρόνια Πολλά!!!!!
Γυρίσαμε από το χωριό και σήμερα πίσω στο μαγκανοπήγαδο. Δεν σας έχω διαβάσει παρα μόνο τα τελεταία μερικα πόστ. ΘΑ το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.
Ναταλάκι μου γρήγορα περαστικά στην μανούλα σου άντε να αλλάξει ο χρόνος μπας και φύγει η γκαντεμιά λίγο γμτ.
Τα δικα μου θα σας τα πω όταν βρω λίγο χρόνο. Προς το παρόν ένα έχω να σας πω έσκασα στο φαι και έπινα αλκοολ κάθε μερα.
Καλημερούδια,Ντεζιρένιες μου!
Ευχαριστώ για τις περαστικές Ντουλευχές σας!
Γλαυκόνι μου,που με θαυμάζεις που μπήκα μέσα,κάποτε έτρωγα με εντατική και τόπο του εγκλήματος και τα συναφή και δε μασούσα.
Τελευταία τ'αποφεύγω στην tv καθώς μετά από τα πολλά δικά μου παρατήρησα να έχω μυρωδιά χειρουργείου και ν'ανακατώνομαι!
Απίστευτο το τραύμα που προκαλούμε στο σώμα μας κι ας μην είναι πάντα συνειδητό.Τέλος πάντων,φυσικά και μπήκα,δε θα τα καταφέρναμε
αλλιώς.Εγώ πάντως αν νιώθω καλά για κάτι είναι που τσαμπουκαλεύτηκα κι έμεινα!Δίπλα υπήρχε ένα παιδάκι 1,5 έτους
που έπεσε από το τζάκι κι έσκισε το στοματάκι του κι ο μπαμπάς συνοδός ήταν έξω κι αυτό το καημενούλικο τσίριζε.
Πάντα ήμουν θύμα και χαμηλών τόνων.Και σ'ό,τι με αφορά ίσως ακόμα να είμαι.Είναι εντυπωσιακό πόσο λύκαινα γίνομαι
όταν πρόκειται για κάποιον που αγαπώ,πόσο μάλλον το Ντουλί μου,το πιο αγαπημένο όλων!
Καλώς ήρθατε σπιτάκι σας μεγάλη Αφή!Καλή κατηφόρα και στη μικρή αφή όπου να'ναι...Πολύ σας χάρηκα τις προάλλες!
Ούτε κατάλαβα πότε πέρασαν 4,5 ώρες.Αν δεν είχαμε τα τηλέφωνα,ημερίσια θα την κάναμε,έτσι που μπουρουμπουριαζόμασταν!
Γιωτουλίνι μου,κοιμάσαι στον καναπέ μου χωρίς πρότερη άδεια;Αααα!Σαν πολύ θράσσος δεν έχεις,κοπελιά;Τον βρήκαμε άδειο κι ορμήξαμε;
Να μην επαναληφθεί,παρακαλώ!Να με ρωτάς!Ως γενναιόδωρο πλάσμα θεωρώ πως θα σου επιτρέπω,αλλά μην τα ισοπεδώσουμε όλα ε;
Το Πωλινάκι καλέ,πού χάθηκε;Ελπίζω όλα να του πηγαίνουν καλά και να μη μας είναι πεσμένο,γιορτινές μέρες που'ναι...
Τι να κάνει και το Αβουλίνι μας,που εμείς λαλαγγιαζόμαστε και λείπει η Σαμάνθα από το θέμα της!Ας περνά τουλάχιστον καλά και χορταστικά!
Όσο για τα καλούδια σου,Γλαυκόνι μου,χθες τα φωτογράφισα!Τα μόνα που δοκίμασα ήταν τα πλεξουδάκια κι αυτό επειδή είναι τα μόνα
που μπορώ να ψαρέψω με το δάχτυλο μέσα από την τρύπα του φιόγκου χωρίς να χαλάσω τη συσκευασία!Πόσο καλά με ξέρεις!Μα είναι αμαρτία
να τα χαλάσω τόσο όμορφα που μου έβαλαν τα γιορτινά τους!Κι επειδή σου είπα θα είμαι ειλικρινής(που δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς άλλωστε)
από γεύση σκίζουν,τα ήθελα ωστόσο λίγο πιο τραγανά,ξεροψημένα,κρατσαν ιστά,όχι τόσο μαλακά για κουλουράκι...έγινα κάπως σαφής;Όχι βέβαια
πως δε θα τα βάλω κάτω,απλά όταν είμαστε τελειομανείς,είμαστε,δεν παίζουμε!Δεδομένων όμως όλων εκείνων των γκαντεμιών που είχες με το φούρνο
το μίξερ και δε συμμαζεύεται,είσαι άξια,που έβγαλες τέτοιο αποτέλεσμα!Τα επόμενα σχόλια μόλις λυθούν οι φιόγκοι!Πώς θα το κάνω,Θέε μου!
Μα πείτε μου κι εσείς,θα έλυναν τα χέρια σας τις κορδέλες,θα ξεστόλιζαν τις πρασινάδες;Με τι καρδιά;Δεν είναι τέλεια;
Και τώρα τρέχω οδοντίατρο!Φιλάκιαααααα!!!!! !!!
http://img4.imageshack.us/img4/9785/dsc0053ta.jpg
Καλημέρα. Τα κουλουρομελομακαρονοκουρα μπιεδάκια είναι τέλεια. Ναταλία αν ήμουν στη θέση σου θα άνοιγα προσεκτικά με ένα ψαλιδάκι τη συσκευασία από κάτω, θα έπαιρνα τόσα κουλουράκια ή μελομακάρονα όσο να μη φαίνεται πολύ και μετά θα ξανάκλεινα με σελοτέϊπ τη συσκευασία και δε θα φαινόταν γιατί θα ήταν από κάτω που θα ακουμπούσαν στο τραπέζι.
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Βλέπω ότι το Νο4 έχει κάνει θραύση. Μόλις το μέτρησα και είναι 19 πόντους!Quote:
Originally posted by Eli
Καλά Τζίνα τα λαλάγγια πως τα λένε τρελό γέλιο! Εύχομαι σε όλες τις λεύτερες να χαρούν σύντομα ένα νο4! Τα ζωάκια σου επίσης αξιολάτρευτα και πανέμορφα.
nadine!!!!
Ναταλένιες!!
χρόνια σας πολλά!!!
Κάθε φορά που σας διαβάζω! ευχαριστιέμαι ροή, χροιά, χρώμα!!!
Σκέφτομαι πως τελικά τα χρόνια με αποστείρωσαν και με χρέωσαν με πολλές δόσεις ηθικοπρεπισμού....
Χρόνια πολλά σε όλες σας.....με όλα τα παράθυρα ανοιχτά!!!!
Να τολμήσω να το πω???
Σας αγαπώ όλες σας ...!
Μα ναι! και μένα η μαγισσοναντινένια μου έχει ζεστάνει μια γωνίτσα της ψυχής μου!!!
Nadine!
Μια ευχή όλα αυτά που τόσο απλόχερα μοιράζεις σε μας.... τύλιξε και χάρισε μια γενναία δόση και για σένα!!!
Είναι ευτυχία να δίνεις να δίνεσαι ....η ολοκλήρωση έρχεται όταν μαθαίνεις και να δέχεσαι και στην πορεία να παίρνεις!!!
σαγαπώ!
Κοριτσάκια μου ντεζιρένια και γιορτινά καλημέρα σας!
Μάλλον μας μάτιασαν...περάσαμε τόσο όμορφα και χαρήκαμε τόσο πολύ σαν μικρά παιδάκια και σήμερα το πρωί ξυπνήσαμε και ο Γιώργος, ο άντρας μου, κάνει εμετούς και διάρροιες, έχει μία ξεγυρισμένη γαστρεντερίτιδα και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του :(. Δεν ξέρω καν αν θα καταφέρουμε να ταξιδέψουμε για Αθήνα. Προς το παρόν τον έχω με μία κουβέρτα στον καναπέ και λαγοκοιμάται εξαντλημένος :barfy:
Κρίμα να καταλήξει έτσι η γιορτινή μας ατμόσφαιρα... ελπίζω να συνέλθει σύντομα. Η πλάκα είναι ότι και πέρυσι τα ίδια σχεδόν είχαμε παθει. Λίγο πριν την πρωτοχρονιά τρέχαμε και οι δύο στις τουαλέτες. Τι να πω μας το φιλάει κάθε χρόνο λίγο πριν το κλείσιμο της αυλαίας να είμαστε αγκαλιά με μία τουαλέτα :puzzled:
Γλαύκη υπέροχα τα καλούδια σου, δεν σε αδικώ Ναταλία μου και εγώ θα έβρισκα τρόπους να γλυκαθώ χωρίς να χαλάσω το ντεκόρ που φτιάχθηκε με τόση φροντίδα και αγάπη! Όσο για την Χριστουγεννιάτικη συνάντηση μας ήταν όντως τόσο όμορφη που και άλλες 4 ώρες να καθόμασταν δεν νομίζω να παραπονιόταν καμιά μας εκτός από τον μαγαζάτορα που θα ήθελε να κλείσει :bigsmile:, ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά :), η συντροφιά σου είναι πολύ γλυκιά :)
Γιωτάκι μου εύχομαι μέχρι την Πρωτοχρονιά να είστε καλά και να απολαύσετε όμορφες, ζεστές οικογενειακές στιγμές. Εύχομαι οι πόνοι της μανούλας σου να φύγουν πολύ σύντομα! Είναι απαίσιο ένας αγαπημένος σου να πονάει και να μην μπορείς να πάρεις μακριά τον πόνο του, αλλά η αγάπη είναι το μεγαλύτερο γιατρικό :love: