Μπήκα για να δω τι κάνετε, μιας και είχα μία μίνι μυρμηγκο-περιπέτεια, που με σήκωσε από το κρεβάτι!
Που λέτε, αφού τα κανόνισα όλα και χαλάρωσα, καμάρωσα καλά καλά το στρωμένο μου μούτρο.. Σήμερα έπρεπε να με δει ο χθεσινός, πιστεύω ότι θα είχα μεγαλύτερη απήχηση.. Έπειτα, στολίστηκα και φρέσκια όπως ήμουν βγήκα έξω. Κάθισα στη δροσιά, ήπια ένα μοχίτο και έφαγα μισό κλαμπ σάντουιτς (ξέρετε, από αυτά τα μικρά, που σερβίρουν στα μπαρ).. :lol:
Ούπς, ένα μυρμηγκάκι περπατούσε στο λαιμό μου και μόλις το εξολόθρευσα!
Στο δρόμο βρήκα μία φλαμουριά, όπου και προχθές είχα μαζέψει φλαμούρι. Με την ένταση που είχα τις τελευταίες μέρες, το είχα βάλει σε ένα δισκάκι στο κομοδίνο μου, για να το μυρίζω και να νανουρίζομαι. Το ξέρετε, φαντάζομαι, πως είναι φυτικό και ισχυρό ηρεμιστικό. Γύρισα όλο χαρά και πρόσθεσα και τη νέα σοδειά και σχημάτισα στο κομοδίνο μου ένα βουνό από φλαμούρι.
Εκεί, που χαλάρωνα διαβάζοντας, άρχισα να ξύνομαι. Είπα μέσα μου, όχι πάλι! Όχι πάνω που πίστευα ότι έδιωξα την υπερένταση. Γυρίζω και τι να δω! Μυρμηγκο-χαμός! Μαζί με τα φλαμούρια, κουβάλησα και μυρμήγια! Η αλήθεια είναι ότι τα πρόσεξα σήμερα στο μπάνιο, αλλά δεν έδωσα σημασία. Σκέφτηκα μόνο να ψεκάσω και δεν αναρωτήθηκα από πού μπήκαν.. Τα φλαμούρια μαζί με το δισκάκι τους μετακόμισαν στη βεράντα για να ξεραθούν. Κρίμα, γιατί το άρωμά τους είναι υπέροχο..