Τζινα πρεπει να το κοιταξεις!Εχεις εθιστει στους κουραμπιεδες!
Printable View
Τζινα πρεπει να το κοιταξεις!Εχεις εθιστει στους κουραμπιεδες!
Τζινάκι όντως έχουμε θεματάκι!Και να πω πως ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται;
Από τη μία ένα λαλαγγόργανο τη μέρα,από την άλλη μεταμεσονύκτια μελομακάρονα...
Δεν είναι χιόνι,Το χρώμα της άμμου είναι.Ορίστε κι η θέα από την άλλη μεριά...Χαίρομαι που σας αρέσει...
http://img703.imageshack.us/img703/7278/p1190711.jpg
ΑΑΑΑΑ!ʼμα είναι να μουχλιάσουν,Γλαύκη,θα τα λύσω τα κορδελάκια!Αυτό ούτε που μου πέρασε από το μυαλό!Μα πόσο άσχετη μπορεί να είμαι;
A xa xa Νασαι καλα μεκανες κ γελασα!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σας παρουσιάζω τα λαλαγγοόργανα, όπως βλέπετε τη φωτογραφία ξεκινώντας από αριστερά:
1ο λαλάγγι: Δεν θέλω να το συναντήσω ποτέ
2ο >> : Μικρό αλλά χορταστικό
3ο >> : Αξιοπρεπές (άρπαξε στο τηγάνισμα άρα νέγρου)
4ο >> : Ευσεβής πόθος!
Τζινα τα ζωακια σου τελεια κ τα σκυλακια κ το γατακι υπεροχα!Να σου ζησουν!
Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Quote:
Originally posted by lessing
Τζινα τα ζωακια σου τελεια κ τα σκυλακια κ το γατακι υπεροχα!Να σου ζησουν!
Υ π έ ρ ο χ ε ς φωτό! Έχω γίνει ΚΑΙ φωτογραφική σου φαν κυρία μου!
Έχω μια ανακοίνωση να κάνω, βαρυσήμαντη και βαρύγδουπη. Από αύριο το κεφάλι μου θα συνάδει με το περιεχόμενο του, θα γίνω ξανθιά (ξανά!) ...Κόψιμο και βάψιμο και ο θεός βοηθός για το αποτέλεσμα!
Λουκ ελα στην παρεα μας κ θα κανεις καινουριο σηκωτι που λενε!Φυσικα προσεχε γιατι με Ναταλια Αβα κ Τζινα δεν ξερεις τι να περιμενεις.....
Ελι ειπαμε να μεινεις λιγο παραπανω με τη μαμα κ το μπαμπα αλλα οχι κ να τον ξεκανεις τον ανθρωπο!Κακο δικο σου αν δεν μπορει να παρει τα ποδια του!Περαστικα σας κ καλο σας ταξιδι!
Εγω δεν κοιταζομαι στον καθρεφτη γιατι δεν μου λεει οτι ειμαι η πιο ομορφη του κοσμου......μετα την επεμβαση.....Ευχομαι ομως σε ολες σας Ναταλια,Γιαννακι,Ελι,Γιωτα, Τζινα,να εχετε οχι μονο οσα σκεπτεστε αλλα κ ολα οσα εχετε ονειρευτει.....
Έλα πες την αλήθεια Γιώτα, θες να γίνεις ξανθιά για να μπορείς τον καινούριο χρόνο να παίρνεις άφεση αμαρτιών σε ότι λες και ότι κάνεις.
Tζίνα, θέλω να γίνω ξανθιά για να φαίνεται λιγότερη η αραίωση και γιατί μου πάει (κρίνοντας από παλιότερα) αλλά μου βάζεις ιδέες! Λες να παίρνω συγχωροχάρτι για ό,τι μαμακία κάνω? Ενδιαφέρον ακούγεται.... Μπορούν οι μαμακίες να αρχίσουν από απόψε που είμαι ακόμη καστανή? Έκανα μία, έφαγα πολλά lays δημητριακών και έχω ταχυκαρδία...
Γιατί έχεις ταχυκαρδία; Τα lays φταίνε; Έχει να κάνει με τη χολή;
δεν ξέρω, μάλλον έφαγα περισσότερο από όσο αντέχω... το πάθαινα αυτό και παλιότερα με τα υπερφαγικά, μπορεί να μην τα έβγαζα αλλά με τάραζε η ταχυκαρδία. Γι'αυτό έχω κάνει τριπλεξ καρδιάς προληπτικα τώρα που πρέπει να χειρουργήσω τη χολή, για να είμαι σίγουρη ότι είναι οκ (και είναι).
Ελπίζω να σου περάσει γρήγορα η ταχυκαρδία και την επόμενη φορά, αν και ξανθιά, να φας λίγο λιγότερα παλιοlays.
monahoit αύριο θέλουμε φωτο με το ξανθό μαλλί!!!!!!!!!!!
έλενα μου, δεν θέλω να σε απογοητέυσω αλλά παρόλο που απολαμβάνω να μοιράζομαι μαζί σας την απώλεια των κιλών, δεν απολαμβάνω καθόλου να μοιράζομαι την απώλεια των μαλλιών! Και εσύ άλλωστε δεν θα ήθελες να δεις το θέαμα! χαχα