otiosa εχεις κανενα αντιοξινο η καποιο αλλο φαρμακο για το στομαχι λαπραζολ ζαντακ λοσεκ???αν οχι δοκιμασε να πιεις σοδα.
Printable View
otiosa εχεις κανενα αντιοξινο η καποιο αλλο φαρμακο για το στομαχι λαπραζολ ζαντακ λοσεκ???αν οχι δοκιμασε να πιεις σοδα.
:thumbup: θα μαζέψω τα κομμάτια μου και θα πάω να πάρω ζαντάκQuote:
Originally posted by lila198621
κοιμήθηκα ελάχιστα χθες από την καούρα
αν εχεις στο σπιτι σοδα πιες μεχρι να πας στο φαρμακειο.συνηθως ανακουφιζει.οχι μαγειρικη σοδα εεε.το αναψυκτικο εννοω
Καλά είμαι Ναταλάκι μου εσύ? Συγχαριτήρια για την απώλεια!!!!!Quote:
Originally posted by -wow-
Πωλινα τι κανεις; Η μπεμπα πως ειναι; Ευχομαι μερα με την μερα να γινεται ολο και πιο δυνατη!!!!
Η μικρούλα μου καλά είναι, μόλις ανεύασα φώτο της στο φατσοβιβλίο!
Πιές γάλα...είναι ότι καλύτερο για καούρες!!!Quote:
Originally posted by otiosa
Ακόμα πονάει το στομάχι μου από αυτό που έφαγα χθες βράδυ, μια συνταγή για κοτόπουλο που βρήκα στο υιουτιουμπ :no: συμβουλή: δεν μαρινάρουμε το κρέας σε ξύδι :thumbdown:
Καμιά ιδέα για καταπράυνση της καούρας? κλείνω 12 ώρες
Ναταλία μου 28 αυτού του μήνα έχει προγραμματιστεί η επέμβαση (δλδ προεγχειρητικός έλεγχος άρα η επέμβαση 2-3 μέρες μετά ώστε να παραγγείλουν τα υλικά) αλλά όλα κρίνονται από την εξέταση που θα κάνω για να δω αν μ έχει φύγει το μικρόβιο!!!!!θα πάω την Δευτέρα να την κάνω κ ο ΘΕΟΣ βοηθός....κ με έχει πιάσει πολύ άγχος....για τα αποτελέσματα κ στ'ότι πλησιάζει η επέμβαση!!!!μέχρι τώρα είχα άλλα στο κεφάλι.!!!!!
Ξάπλωσα προηγουμένως για να συνέλθω από την υπογλυκαιμία που είχα και με πήρε ο ύπνος! Δεν έχω παράπονο έχω αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με το μαξιλάρι μου. Αν όντως έφτιαχνα επιδερμίδα κάθε φορά που κοιμόμουνα θα έπρεπε να είμαι τσίτα σαν 20 χρονών!
Πωλίνα την είδα τη μικρή στις φωτογραφίες, είναι κουκλίτσα και με τα μάτια ορθάνοιχτα παρακαλώ. Εύχομαι κάθε μέρα που περνάει να δυναμώνει κι άλλο και να την πάρετε το συντομότερο δυνατό στο σπίτι σας.
Otiosa περαστικά σου, κάνε ότι σου είπανε τα κορίτσια για να νοιώσεις καλύτερα.
Ada καλή επιτυχία στην εξέταση τη Δευτέρα, εύχομαι το μικρόβιο να πήγε στον αγύριστο και να συνεχίσεις τα σχέδιά σου για τις 28 κανονικά. Ελα να βλέπω τα τικεράκια να κατεβαίνουνε!!
μονο 20??????
18 δειχνεις! και αν συνεχισεις ετσι (να κοιμασε και να μη τρως) θα θελουμε μικροσκοποιο για να σε δουμε!
:lol::lol::lol:
μονο το δικο μου εχει κολησει και δε λεει να κουνηθει:thumbdown:Quote:
Ελα να βλέπω τα τικεράκια να κατεβαίνουνε!!
Να'σαι καλά Τζινακι το εύχομαι κ εγώ γιατί δεν με βλέπω καλά αλλιώς!!!!θέλω να βάλω κ εγώ ένα χρωματιστό τινκεράκι βρε αδελφέ!!!!:yes:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ada καλή επιτυχία στην εξέταση τη Δευτέρα, εύχομαι το μικρόβιο να πήγε στον αγύριστο και να συνεχίσεις τα σχέδιά σου για τις 28 κανονικά. Ελα να βλέπω τα τικεράκια να κατεβαίνουνε!!
Αντα και εγω 28 εκανα εισαγωγη (πηγα σπιτι μου ομως!) και 29 την επεμβαση!!! Μαλλον θα εχουμε μαζι γεννεθλια!!! XD
Πωλινα μου δεν σε εχω στο facebook! Θα ψαξω να σε βρω απο της Τζινας αλλιως κανε με εσυ απο τα κοριτσια, Jackie Daniels!
Χαιρομαι πολυ που ειναι καλα το μωρο σου και συντομα ευχομαι να βγεια πο το νοσοκομειο και να ερθει σπιτακι σας!! Δωστης πολλα πολλα φιλακια απο εμενα!! Χχχχχ
Καλλιόπη μην απελπίζεσαι, ένα διάλειμμα κάνει ο οργανισμός σου για να συνέλθει (20 κιλά δεν είναι και λίγα) και θα αρχίσεις πάλι να χάνεις κανονικά, δεν γίνεται κι αλλιώς. Κάνε λίγο υπομονή.
Ada όχι μόνο θα βάλεις χρωματιστό τικεράκι αλλά θα μπαίνεις και κάθε τόσο να του αλλάζεις τα κιλά προς τα κάτω! Θα δεις που όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα έχουμε άλλη μία κούκλα στη σλιβοπαρέα μας, τα καλύτερα έρχονται.
Είδες Τζίνα μου ματάρες η κορούλλα μου? Οχι παίζουμε!!!!
Ναταλάκι μου θα με βρεις σαν Polin Nicol στο facebook.
[quote]Originally posted by -wow-
Αντα και εγω 28 εκανα εισαγωγη (πηγα σπιτι μου ομως!) και 29 την επεμβαση!!! Μαλλον θα εχουμε μαζι γεννεθλια!!! XD
Μακάρι να τα γιορτάζουμε κ μαζί ν μας πέσει πιο οικονομικά!!!!χαχαχαχα .....έχω πίστη μακάρι να γίνουν όπως τα έχω κανονίσει!!!
Ada όχι μόνο θα βάλεις χρωματιστό τικεράκι αλλά θα μπαίνεις και κάθε τόσο να του αλλάζεις τα κιλά προς τα κάτω! Θα δεις που όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα έχουμε άλλη μία κούκλα στη σλιβοπαρέα μας, τα καλύτερα έρχονται. [/quote]
Από το στόμα σου κ στου ΘΕΟΥ τ'αυτί!!!!γιατί θα απογοητευτώ πολύ αν μου ακυρωθεί κ τώρα!!!!είναι λες κ έχω βάλει έναν στόχο κ όλο κάτι γίνεται κ αναβάλετε!!!!! η Δευτέρα δεν αργεί!!!!!
Πάω μαμαδοβόλτα να πάρω τα ψώνια κι επανέρχομαι. Φιλάκια.
ada και εγω απο αναβολη σε αναβολη πηγαινε μεχρι που σκεφτομουν να το παρατισω αλλα στο τελος πεισμωσα και λεω εγω θα την κανω οσο και να μου το αναβαλουν!
αουτς αουτς αουτς.λιαζομουν απο τις 5 μεχρι τις 8 και νομιζω αρπαξα λιγακι.ξεχασα να παρω μαζι μου το αντιληακο μου και εβαλα απο του γιωργου που ηταν με δεικτη 8 εγω φοραω 30.τσουζει λιγο παστωθηκα με μπεπανθολ και τωρα γκρινιαζω στη μανα μου τη δολια.
ααααααα θα τον μαλωσουμε δε σε προσεχει οσο πρεπει !
τουλαχιστον σε γυρισε καθολου η αρπαξες μονο απο τη μια μερια! :P
στην πλατη την εχω παθει κυριως καλλιοπακι.λεπια εβγαλα οση ωρα ημασταν στη θαλασσα μεσα ημουν.ειχα γυρισει μην με περνει στο προσωπο και την επαθα στην πλατη
δειτε και αυτο πριν πατε να ψηφισετε!
ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BILD ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
«Χωρίς τα λεφτά μας, ας εκλέγατε όποιο καραγκιόζη θέλατε»
«Αγαπητοί Έλληνες, είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές. Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι. Η BILD σας λέει: Είναι στο χέρι σας. Έχει διαφορά.»
Με αυτά τα λόγια ξεκινά η επιστολή της Bild στους Έλληνες ψηφοφόρους, η οποία είπε να μιμηθεί προς το χειρότερο την γερμανική έκδοση των Financial Times και να συστήσει στη χώρα μας να... ψηφίσει με σύνεση.
Η επιστολή που δημοσιεύεται και στα Γερμανικά και τα Ελληνικά έχει ως εξής:
«Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε. Αλλά εδώ και πάνω από δυο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί, και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ.
Ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων. Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις παραβιάζοντας κάθε συμφωνία ? θα σταματήσουμε να πληρώνουμε.
Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε. Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ δεν το θέλουμε. Είναι στο χέρι σας. Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής. Και πολύ φοβόμαστε: δεν τόχετε καταλάβει ακόμα.
Φιλικά
Η BILD σας»
Δημοσίευση: 16/06/12, 17:56
κανει βαρεμαρα αποψε
εχει αγωνες στη τβ
Ναι Καλλίοπη τα θυμάμαι τα δικά σου....κ εγώ έχω πεισμώσει κ δεν τα παρατάω απλά δεν παλεύεται άλλη ταλαιπωρία...άσε που μέχρι να την κάνω θα έχω πάρει άλλα 100 κιλά έτσι όπως πάω!!!!Quote:
Originally posted by mermaid
ada και εγω απο αναβολη σε αναβολη πηγαινε μεχρι που σκεφτομουν να το παρατισω αλλα στο τελος πεισμωσα και λεω εγω θα την κανω οσο και να μου το αναβαλουν!
με το συμπαθειο ρε κορίτσια αλλά fuck you Bild!Quote:
Originally posted by mermaid
δειτε και αυτο πριν πατε να ψηφισετε!
ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BILD ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
«Χωρίς τα λεφτά μας, ας εκλέγατε όποιο καραγκιόζη θέλατε»
«Αγαπητοί Έλληνες, είστε περήφανος λαός, περήφανη χώρα. Αύριο έχετε για πολλοστή φορά εκλογές. Εσείς λέτε: Είμαστε ελεύθεροι. Η BILD σας λέει: Είναι στο χέρι σας. Έχει διαφορά.»
Με αυτά τα λόγια ξεκινά η επιστολή της Bild στους Έλληνες ψηφοφόρους, η οποία είπε να μιμηθεί προς το χειρότερο την γερμανική έκδοση των Financial Times και να συστήσει στη χώρα μας να... ψηφίσει με σύνεση.
Η επιστολή που δημοσιεύεται και στα Γερμανικά και τα Ελληνικά έχει ως εξής:
«Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε. Αλλά εδώ και πάνω από δυο χρόνια η κατάσταση έχει ως εξής: Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς, οι Γερμανοί, και τα υπόλοιπα κράτη που έχουν το ευρώ.
Ότι παρόλα αυτά στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί, δεν το βρίσκουμε αστείο. Τέλος πάντων. Για να καταλαβαινόμαστε όμως: Εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις παραβιάζοντας κάθε συμφωνία ? θα σταματήσουμε να πληρώνουμε.
Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε. Εάν ΕΣΕΙΣ αυτό δεν το θέλετε πια, ούτε ΕΜΕΙΣ δεν το θέλουμε. Είναι στο χέρι σας. Αύριο έχετε εκλογές. Επιλογές όμως δεν έχετε. Θα επιλέξετε μεταξύ επίπονης σύνεσης και ολοκληρωτικής καταστροφής. Και πολύ φοβόμαστε: δεν τόχετε καταλάβει ακόμα.
Φιλικά
Η BILD σας»
Δημοσίευση: 16/06/12, 17:56
Καλε μονο να παει να fuck η bild???λιγα λες Μακ μου.δεν εχει τιποτα η tv και το λαπιτοπιο δεν αντεχετε με τη ζεστη.
Γυρισα απο το εμπορικο τσουπρες! Σε λιγο ετοιμαζομαι για να βγουμε εξω για βραδυ!!! Εσεις τι κανετε;;
Και εχασα αλλα 3 κιλακια!! :D
Καλησπέρα, πριν λίγο μαμαδογύρισα και τώρα τρώω μαμαδομπριάμ. Η Bild που μας απευθύνεται και στα ελληνικά μήπως και δεν καταλάβουμε τη διαταγή της, ξέρει τι πάει να πει Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ή να της το μεταφράσουμε;
Μπράβο Wow, είδες; Μία μετακόμιση την ημέρα 3 κιλάκια τα κάνει πέρα! :lol:
Τζινακο μαμαδομπριαμ βλεπω!!!!!
Ειδες ναταλακι νερο φευγουν τα κιλακια!!!
Ναι ναι!!! Δωστε μου μετακομισεις!!!! Χαχεχαχαχαχα !!
Βλεπω και ποδοσφαιρο παρακαλω! Μονο με την εθνικη βλεπω!!! Go go GREECE!!!!
Τα εχω βαλει με τον εαυτο μου σημερα ολη μερα.ειμαι τρισαθλιος ανθρωπος.ολο σκεφτομαι την αμερικη.καθε μερα και πιο πολυ θελω να δεχτω τη θεση στο πανεπιστημιο.γιατι δεν μπορω να ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω με το γιωργο και να θελω να μετακομισω σε αλλη ηπειρο???
έχω το ίδιο πρόβλημα, να τα ξαναβρούμε, αφού και οι δύο το θέλουμε ή άστο καλύτερα γιατί θα φύγω? να φύγω ή να μην φύγω? έκανα χρόνια να βρω τέτοιον αξιόλογο άτομο αλλά δεν έχω το όνειρο της οικογένειας ακόμα, πιο πολύ επενδύω την ενέργεια μου στην καριέρα μουQuote:
Τα εχω βαλει με τον εαυτο μου σημερα ολη μερα.ειμαι τρισαθλιος ανθρωπος.ολο σκεφτομαι την αμερικη.καθε μερα και πιο πολυ θελω να δεχτω τη θεση στο πανεπιστημιο.γιατι δεν μπορω να ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω με το γιωργο και να θελω να μετακομισω σε αλλη ηπειρο???
βέβαια έχω ήδη αποφασίσει, θα φύγω αλλά με πονάει που θα μετακομίσω για μια ακόμα φορά και θα αφήσω πίσω ανθρώπους με τους οποίους έχω δεθεί για μία ακόμα φορά, καταντάει κουραστικό
πριν από ένα χρόνο όταν υπήρχε η πιθανότητα να φύγει εκείνος μου πρότεινε να πάω μαζί του, τώρα του έκανα κι εγώ αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, περισσότερες υποχρεώσεις για εκείνον τώρα
α λίλα, κάτι που θυμήθηκα τώρα, όταν ήταν να πρωτοφύγω από Ελλάδα για το μάστερ, ήμουν χάλια γιατί είχα φάει πολύ επώδυνη χυλόπιτα, έφυγα κλαίγοντας σκεπτόμενη ότι εάν έμενα μπορεί να τα ξαναβρίσκαμε και οι φίλες μου μου έλεγαν να φύγω, να δω άλλο κόσμο, να γνωρίσω κόσμο και θα χαίρομαι που με έφτυσε γιατί θα βγω κερδισμένη στην τελικήQuote:
Είχαν 100% δίκιο :starhit:
και το πρικρόγλυκο, προ λίγων μηνών προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου, το έμαθα προχθες... πόσα θα είχα χάσει εάν είχα μείνει
Δεν θέλω να σε μπερδέψω στις αποφάσεις σου αλλά ξέρεις, είναι πολύ παράγοντες, αυτός εσύ το μελλον όπως το θέλει εκείνος, το μέλλον όπως το θέλεις εσύ, η τύχη ίσως αλλάξει το μέλλον όπως θα το ήθελες ή το μέλλον όπως θα το ήθελε
άστα, η ζωή δεν έχει MANUAL
Λίλα σημασία δεν έχει για ποιό λόγο θέλεις κάτι αλλά αν το θέλεις πραγματικά. Αν εσύ πιστεύεις ότι θέλεις να πας στην Αμερική για το μεταπτυχιακό σου τότε πήγαινε και δεν υπάρχει λόγος να αναλύσεις το τι και πως. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λάθος και σωστό αλλά τι εσύ θέλεις να κάνεις και τι όχι.
Κορίτσια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ, φιλάκια.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑ!!! Εγω σε λιγο παω για νανι, γυρισαμε πριν λιγο και ειμαστε ψιλοπτωμα αλλα τωρα συζηταμε... Καληνυχτα/καλημερα!! :)
Ρε παιδια καποια Ελλαδα Αλεξιου ειναι καμια κοπελα απο εδω; Γιατι μου εκανε friend request στο facebook μετα τις Πωληνας το request και δεν την ξερω την κοπελα...