βρε βρε καλώς την ξανθιά μοιραία ύπαρξη! Με γεια σου Γιωτάκι μου ανυπομονώ να δω το νέο look!
Printable View
βρε βρε καλώς την ξανθιά μοιραία ύπαρξη! Με γεια σου Γιωτάκι μου ανυπομονώ να δω το νέο look!
μανταρινι! αρα χαλκινα ετσι? μια κουκλα θα εισαι, ισως καλυτερα κ απο ξανθα! μεγεια το νεο λουκ! κ γρηγορα να φτασεις στο στοχο των 70 :)
Γιωτουλινι με γεια σου!!!Αντε να καψεις καρδιες!!Κ εκεινες ακομη που δε σε χαλαλιζουμε γι'αυτες!
Καλώς το ξανθό μανούλι!!!!!!!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy:
NADINE εύχομαι να πάνε όλα καλά! :love:
Καλησπέρα Ντεζιρένιες !!! Επιτέλους κατάφερα να σας διαβάσω για να μην μείνω πίσω. Βεβαίως η αφή Ελι φρόντιζε να μου λέει τα Highlights. Τι να πρωτοσχολιάσω γίνανε τόσα πολλά... Τα λαλλάγια , οι γλυκές ευχές σας και οι όμορφες φωτο της Γλαύκης, τα θεσπέσια χουχουλιάρικα ζωάκια της κοκκινοκοιλίτσας, η νέα κουπ της αγαπημένης μου Γιώτας ( ξανθό μου αιθέριο κορίτσι σου έρχομαιιιιι !!!), μου λείψατε πολύ. όσο για τον καθρέφτη της ψυχής μου επιφυλάσσομαι , θα σας πω.
Χρόνια Πολλά σε όλες τις κούκλες λοιπόν και σε κάθε μια ξεχωριστά , να έχετε υγεία εσείς και οι αγαπημένοι σας, οι μονοί διπλοί , οι διπλοί τριπλοί και ούτω καθεξής και δεν εννοώ σε βάρος (χιχι) αλλά αυτές που δεν έχουν να βρουν το πολυπόθητο έτερον ήμισυ, οι ζευγαρωμένοι να αποκτήσουν παιδάκι, όσοι έχουν ένα να αποκτήσουν και άλλο ένα ( παιδί , σκυλί οτιδήποτε τεσπα) , για την Γλαύκη μου ένα εγγονάκι και το πολυπόθητο τηλέφωνο από το Ριο πολύ σύντομα εύχομαι και επιπλέον για τις αδυναμίες μου πέραν από το έτερον ήμισυ, η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει ένα θαύμα στην οικογένειά τους , να μην πονάνε οι αγαπημένες τους , να χαμογελάνε και να είναι δίπλα τους για πολλά χρόνια ακόμη.
Φεύγει το 2011 και αναπολώ και κάνω απολογισμό, μου χάρισε πολλά αυτός ο χρόνος, ευτυχώς περισσότερα καλά από κακά. Σίγουρα την υγεία μου αλλά και πολύτιμες φίλες που όσο μεγαλώνεις πιστεύεις ότι είναι αδύνατο να κάνεις αγνές και ανιδιοτελείς φιλίες και εγώ γνώρισα εσάς!!! Νιώθω πολύ τυχερή και σας αγαπώ όλες πολύ πολύ.
:starhit::starhit::starhit:
προσπάθησα και να επικολήσω φωτογραφιούλα αλλά δεν τα κατάφερα , θα βάλω την αδελφή μου να μου μάθει. εγώ δεν το έχω το άθλημα και πολύ
Tι όμορφες ευχές Κατερινάκι!!! Με συγκίνησες :starhit::starhit:
Καλημέρα και από εμένα Ντεζιρένιες :)
Χτες ήταν μία δύσκολη νύχτα, τελικά η ίωση της γαστρεντερίτιδας ήταν κολλητική και από το απόγευμα και μετά αρρώστησα και εγώ. Δεν θα περιγράψω την κατάσταση, ήταν άκρως σιχαμερή και πάαααρα πολύ επώδυνη! Στο τέλος από την εξάντληση και από τον πόνο έμεινα στα χέρια του άντρα μου στην κυριολεξία λιπόθυμη. Ευτυχώς σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα αν και έχω λίγο πυρετούλι από την ταλαιπωρία και πονάει το κεφάλι μου. Περαστικά μας να είναι λοιπόν, είναι στην μοίρα μας λίγο πριν την αυγή του νέου χρόνου να την βγάζουμε στην τουαλέτα τι να πω;;; :bigsmile:
Καλημέρα. Έλι περαστικά σου εύχομαι, καλά που πρόλαβες να γυρίσεις στην Αθήνα πριν αρχίσουν τα συμπτώματα ιης γαστρεντερίτιδας. Δες το όμως από τη θετική του πλευρά. Με τόση αφυδάτωση δε μπορεί όλο και κάποιο κιλάκι θα χάσεις. χιχιχιχιχι
Σ'ευχαριστώ Κατερίνα για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένειά σου.Quote:
Originally posted by *Katie
Τι να πρωτοσχολιάσω γίνανε τόσα πολλά... Τα λαλλάγια , οι γλυκές ευχές σας και οι όμορφες φωτο της Γλαύκης, τα θεσπέσια χουχουλιάρικα ζωάκια της κοκκινοκοιλίτσας,
Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Ναταλία, ακούς Ναταλία; Κοκκινοκοιλίτσα, Ναταλία............:lol::lol::lol:
Γιώτα μου έτσι που μας ταλαιπωρούνε και μας μπαινοβγάζουνε στα χειρουργεία θα έπρεπε να λες "Εδώ νοσοκομείο, εδώ νοσοκομείο"... χιχιχι Καλορίζικα τα ξανθομυαλά σου, συγνώμη ξανθομαλλιά σου εννοούσα. Είσαι πολύ κοντά στο στόχο σου οπότε θα τον φτάσεις γρήγορα κι έτσι μην ανησυχείς θα σταματήσει σταδιακά κι η τριχόπτωση στα βαμμένα μανταρινιά μαλλιά.Quote:
Originally posted by monahoiot
Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο, σας μιλάει ο ελεύθερος ραδιοφωνικός σταθμός των ελεύθερων. αγωνιζόμενων ξανθών γυναικών! Δεν είπαμε Τζίνα ότι θα γίνω ξανθιά και θα μου δικαιολογείται κάθε μαμακία που θα πετάω? Εεε ελπίζω να αρχίσετε να με συγχωρείτε! Οι μαμακίες άρχισαν από την πρώτη φράση αυτού του ποστ!
Ναι, κουρεύτηκα αρκετά κοντά αυτή τη φορά, ναι έγινα ξανθιά που κατά την αδερφή μου δεν είναι ξανθιά αλλά μανταρινιά, δεν πτοούμαι, έτσι κι αλλιώς οι επιλογές ήταν προς καλυτέρευση της αραιωμένης μου κόμης, μαλλιά είναι, σήμερα μανταρινιά αύριο κερασιά κτλ.
Όταν με το καλό πιάσω το στόχο των 70 και ποστάρω φωτό πριν και μετά, θα με δείτε, ελπίζοντας να μην έχει περάσει τόοοοοοοοοοοσος πολύς καιρός που θα έχουν ξεβάψει ή μακρύνει!
Υδροχόος με ωροσκόπο Τοξότη.Θα ζήσω,γιατρέ μου;Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αλήθεια, τι ζώδιο είσαι Ναταλία που είναι και σταθερό;
Εγώ είμαι Κριός με ωροσκόπο Κριό, εξού και τα κέρατα...
Καλό απόγευμα,Ναταλοντεζιρένιε� �!
Περαστικά στο Ελάκι μας!Ελπίζω ήδη να νιώθεις καλύτερα και να σταματήσει εδώ η κολλητική επιδημία.Καλώς και το Κατερινάκι μας στη γλυκειά του ρουτίνα...
Το Πωλινάκι δεν μπήκε να μας πει τα νέα από το γιατρό ή ό,τι να'ναι λέω;Δεν είχαμε επίσκεψη να επίκειται;
Είμαι πολύ ζαλισμένη...Δύο μέρες τρέχω για ένα φάρμακο χημειοθεραπείας από τον ʼννα στον Καϊάφα...
Τέλος πάντων,χάσαμε τη σημερινή θεραπεία,μετατέθηκε για αύριο αφού επιτέλους το πολύτιμο βρίσκεται στο ψυγείο μας.
Ξανθοκοντοκουρεμένη μας μανταρινιά,το συνήθισες το νέο σου λουκ;Πώς είναι τα πρώτα σχόλια μέχρι στιγμής;Σε είδε και κανένας;
Break μου,σ'ευχαριστώ για τη γλυκειά σου σκέψη!Τρέχουμε και δε φτάνουμε,μανάρι...Και να είχαμε και κανένα χαΐρι...Τέλος πάντων...
Κατερινάκι,υπέροχες οι ευχούλες σου!Μακάρι να εισακουστούν,να μας συμβούν!Δυό μέρες και το φάγαμε το 2011.
Ο απολογισμός βαρύς στη δική μου οικογένεια...Κι όσο σκέφτομαι αυτήν που έρχεται τι θα μας φέρει,τρέμω στη σκέψη!
ʼραγε εκτός από τα παιδιά,που περιμένουν με λαχτάρα τα δώρα τους από τον ʼγιο Βασίλη υπάρχουν άλλοι που χαίρονται
τις μέρες αυτές;Και γενικότερα ασφαλώς...Δυσκόλεψε τόσο πολύ η ζωή για όλους ή εγώ τα βλέπω πλέον όλα υπό γκρι πρίσμα;
Μια βιαστική χθεσινή φωτογραφία.Το καρουζέλ στο Cosmos(αντίστοιχο Mall).Σας φιλώ και τα λέμε ενδεχομένως αργότερα...Φιλάκια πολλά!
http://img689.imageshack.us/img689/6891/p1190735.jpg
Δεν ξέρω ακόμα, θα ρωτήσω την αδερφή μου που ασχολείται με ζώδια και θα σου πω......Quote:
Originally posted by NADINE
Ένας άνθρωπος ψυχορραγεί,χωρίς να ξέρει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του κι η ειδήμων ποιός ξέρει πού χασομερεί!Quote:
Δεν ξέρω ακόμα, θα ρωτήσω την αδερφή μου που ασχολείται με ζώδια και θα σου πω......Quote:
Originally posted by NADINE
Εσύ έμαθες καλά καλά για την κατάσταση σου Κερατίνα.Εμείς,στα σκοτάδια της αγωνίας!Χωρίς μέσο,τίποτα τελικά!