Οτι πρεπει ν'ανασυγκροτηθω γιατι εχω αρκετες υποχρεωσεις που με περιμενουν!
Printable View
Οτι πρεπει ν'ανασυγκροτηθω γιατι εχω αρκετες υποχρεωσεις που με περιμενουν!
σκεφτομαι οτι''καποτε ειχαμε ονειρα''..
Ξερει κανεισ γιατι τα χρυσοψαρα μου δεν ειναι ζωηρα και πανε και καθονται στον πατο της γυαλας??
Παρατασιμενα δεν τα λες, χθες μου τα εφεραν, και τους εριξα δυο φυλλαρακια σημερα και ουτε που τα ειδανε πηγανε στον πατο! Για την αλλαγη θερμοκρασιας μαλλον υπαρχει θεμα!
τα έχεις οξυγόνο,σίγουρα θα τα αναζωογονήσει .
Με βλεπω να τους δινω το φιλι της ζωης!!!
σκεφτομαι ποσο αρρωστες ειναι ορισμενες χρηστριες εδω μεσα, που καθονται και μιλανε πισω απ'τη πλατη μου λες και με ξερουν προσωπικα, σε θεματα που δεν συμμετεχω καν κι ενω εγραψα ξεκαθαρα κι εχτες οτι τα εχω χεσμενα . αναρωτιεμαι παντως αν τις πετυχω κατα λαθος εξω, σε καμια συναντηση ή οτι αλλο, θα εχουν τα μουτρα να μου τα πουν ακριβως οπως εδω ? πραγματικα οι παλιες οι χρηστριες εχουν καταντησει τοσο κουραστικες που με τη πρωτη ασχημη συμπεριφορα αξιζουν ignore. και πολυ τις ανεχτηκα παλι λες και ειμαι ο γκομενος τους, δεν εχουν να προσφερουν κατι παραπανω εξαλλου απο αυτο που προσφερουν τοσο καιρο, οποτε θα πρεπει να αφοσιωθω στις πιο καινουργιες περισσοτερο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Ηλιος δεν τα βλεπει, χθες μου τα φερανε οποτε χτες εβαλα νερο, τωρα ποσα λιτρα, 4-5 νομιζω.. Η θερμοκρασια δωματιου ειναι 24 βαθμοι. Τους εριξα δυο φυλλαρακια αλα δεν τα ειδαν και πηγαν τον πατο, τωρα δεν ξερω αν μετα τα ειδανε και τα φαγανε απο κει.. δεν τα βλεπω