Mα του εριξε κοτζαμ μπατσακι με μια εφημεριδα!! Μπορει να τον σκοτωνε!!! Να μην αντιδρασει ο ανρθωπος να υπερασπιστει τη σωματικη του ακεραιοτητα απεναντι σε μια μεσηλικα γυναικα???
Καλα μιλαμε εχουμε να δουμε πολλα τετοια με τα χρυσα αυγα.
Printable View
Mα του εριξε κοτζαμ μπατσακι με μια εφημεριδα!! Μπορει να τον σκοτωνε!!! Να μην αντιδρασει ο ανρθωπος να υπερασπιστει τη σωματικη του ακεραιοτητα απεναντι σε μια μεσηλικα γυναικα???
Καλα μιλαμε εχουμε να δουμε πολλα τετοια με τα χρυσα αυγα.
λες να επαθε αυτη κατι απο δυο χαστουκακια? Στο κατω κατω αμα δεν την παιρνει γτ σηκωνει χερι? Το ο,τι σηκωσε χερι εδειξε πως θεωρει τους αλλους υποτελεις της, υπερασπησε τον ιδιωτικο του χωρο ο ανθρωπος. Λιλιουμ αν σου επιαναν τον πισινο επισης δεν θα παθαινες τπτ...
Επειδή ήταν γυναίκα το έκανε.
Θίχτηκε ο "αντρικός" εγωϊσμός του.
Είναι δυνατόν να του πετάει εφημερίδα μια γυναίκα??? και μάλιστα με τέτοια πυγμή?
είναι δυνατόν μια γυναίκα να είναι αμάσητη??
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ..
Εκεί λοιπόν που δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.
Το πρόβλημα δεν ήταν η εφημερίδα που πετάχτηκε και η όλη ενέργεια...
Το πρόβλημα ήταν το υποκείμενο της ενέργειας, η γυναίκα πρώτα και μετά η κομμουνίστρια.
Είμαι αηδιασμένη.
Από όλα τα κομματόσκυλα.
αχλ καταλαβαίνω πως το θέτεις..και το θέτεις από την αντρική σκοπιά.
Παρολαυτά, μην ξεχνάς ότι η Κανέλλη υπερασπίστηκε έναν άλλον συνομιλητή που είχε δεχτεί νερό στα μούτρα από τον συγκεκριμένο.
Εγώ ήμουν δέκα χρόνια κνίτισα.
και έχω περιλούσει με νερό άτομο που με έλεγε συνεχώς σταλινικιά και κουμούνι, ενώ κάθε φορά έλεγα ότι δεν ήμουν τίποτα από όλα αυτά.
Για κάποιο λόγο μπορώ να καταλάβω και να αιτιολογήσω τη θέση του κασιδιά..
παράλληλα όμως αιτιολογώ και την Κανέλλη, διότι κι εγώ έχω υπερασπιστεί συνομιλιτή μου από τα πυρά κάποιου άλλου.
Το θέμα μας είναι ότι με όλα αυτά η πόλωση έχει πιάσει ταβάνι...εγώ για παράδειγμα σίγουρα θα ρίξω ματσάκι το βράδυ στο σπίτι.
Συμφωνώ με Void. Η επίθεση έγινε στη Γυναίκα. Και αν διαβάσετε διάφορα σχόλια πατριωτικώνελληναράδων, η κατηγορία της "λεσβίας που πίνει και καπνίζει" παίζει μέσα στον γενικό μισογυνισμό. Εμ, κορόιδα όσες γυναίκες συμμετέχουν σε ομάδα που τις θέλει καλές καθαρές τακτοποιημένες περήφανες μητέρες. ΟΥΡΤ σούργελα!
Επίσης καραμπράβο στις δύο γυναίκες, που την ώρα που οι άνδρες συμμαχούσαν με ένα μη, αχ καλέ μη, αυτές είχαν αρθρώσει αλήθεια, δε σε σέβομαι και γιατί να το κάνω ρε ζαγάρι νεοναζί. Η Κανέλλη κατηγορείται ακόμη και για σκηνοθετημένο σκηνικό, καθόλου δε με νοιάζει. Αυτές οι επίπλαστες ευγενικές συζητήσεις και τα καλέσματα καιρός ήταν να ανατραπούν. Μπορεί με το Κκε να έχω προηγούμενα, αλλά με τη Γυναίκα, όχι.
Όλες λεσβίες που πίνουν και καπνίζουν και όχι τιμημένες μητέρες καθαρές πατριώτισσες!
Mα χτες δικαζόταν ο πως σκ@τά τον λένε Κασιδιάρης
στο Β Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών
για συνδρομή σε μαχαίρωμα, ξυλοδαρμό και ληστεία.
Η επίθεση σε μεταπτυχιακό φοιτητή
είχε γίνει στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007,
λίγες μέρες πριν από την “Γιορτή Νεολαίας” των χρυσών αβγών.
Το αυτοκίνητό του αναγνωρίστηκε από τις πινακίδες
που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.
Σόρι, αλλά ο μεταπτυχιακός φοιτητής δεν ήταν γυναίκα,
άρα έχει γενικότερο πρόβλημα.
Εμένα απ' ό,τι διάβασα μ' άρεσε αυτό:
Εμ άμα κάνεις πειράματα στου Κασιδιάρη το κεφάλι
αυτά παθαίνεις... ακούς 7%; σε σένα μιλάω.
...μεταξύ μας να μην πέφτουμε απ' τα σύννεφα...
Ερώτηση, τι είναι το 7%?
το ποσοστό των χρυσών αβγών στις περασμένες εκλογές.
Αα, το γενικότερο πρόβλημα πάντως που ούτως ή άλλως έχουν να ξέρεις πως γίνεται εντονότερο όταν απέναντί τους δεν έχουν υπάκουες γυναίκες (στυλ τις βουλευτίνες τους, που θα τιμήσουν τον άντρακλά τους ρε παιδάκι μου, όπως την πατρίδα και τη σημαία τους ρε γαμώτο!). Δεν είναι καθόλου τυχαία η επίθεση, άκου τη βόιντ!
Ρειν, αν ηταν στην Γυναικα θα ελεγε παλιοκομμουνα οχι παλιοκομμουνι, αυτη τον εβγαλε απο την συζητηση λεγοντας πως δεν συζηταει με φασισταρια, η Δουρη ελεγε το ποιημα της χωρις να μετεχει σε συζητηση και η ξυλινη γλωσσα χρειαζεται ποτε ποτε κανα ποτιρακι νερο για να ξυπνησει χιχιχι. Λενε πως τις εφαγε μετα και ο Παπαδακης -αυτο θα ηθελα να το δω ΛΟΛ...
Ναι μια φορα που με χουφτωσαν, εβγαλα εναν σουγια απο την τσαντα και του εκοψα του αλλου την καρωτιδα. Αμα φαω φαπα κανω πρωτα κινεζικα βασανιστηρια και μετα κοβω καρωτιδα. Αμα μου τριβονται στο λεωφορειο τραβαω το περιστροφο και πυροβολω στα τετοια του αλλου, και μετα κοβω καρωτιδα. Στο απλο ακομψο φλερτ απλα κανω κεφαλοκελιδωμα μεχρι ασφυξιας. Αχλ θες να γνωριστουμε??
Μην κανεις τον κοπο να απαντησεις, δεν ξανακανω το λαθος να διαβασω μηνυμα σου, για καποιο λογο μπηκατε στη λιστα ολοι, για να εχω την ησυχια μου!
Το μούνα και το μούνι πάλι σε γυναίκα δεν ανήκουν? Αχ αυτά τα λογοπαίγνια, χαχαα. Η "ιδεολογία"τους και ο φαλλοκρατισμός, η υπεράσπιση της πατριαρχίας είναι δεδομένα. Γιατί νομίζεις πως πάντα την "πάτρια" γη και εδάφη λατρεύουν? Έχεις ποτέ ακούσει τον όρο FatherLand? Γιατί λες να μην είναι MotherLand? Στο μουνί μας οι φασίστες και τα πάτριά τους.
Ό,τι διάβασα εγώ είναι από το site "ο εχθρός του μαλάκα",
αλλά το διασταύρωσα και από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ
που δεν το λες κι αριστερό...
για να μην πέσω και θύμα κομμουνιστικής προπαγάνδας ρε παιδί μου...
Εν τω μεταξύ παιδιά οι φασιστογυναίκες είναι σαφώς χειρότερες από τους άντρες τους.. από άποψη μισογυνισμού.
Σήμερα μια υπάλληλος στο Ειρηνοδικείο επέμενε και έλεγε ότι έπρεπε να φάει και άλλες η Κανέλλη..
"δεν μπορεί αυτή επειδή χειρίζεται καλά το λόγο να φέρεται έτσι άσχημα" ...'ετσι έλεγε..
Το αδίκημα της Κανέλλη πέρα από το γεγονός ότι είναι γυναίκα, καπνίστρια και λεσβία είναι ότι χειρίζεται καλά το λόγο.
Να πάτε να γαμη...τε κατσίκες κομπλεξικές.
Αυτά είναι τα γυναικάκια αδέρφια.
μη τα τσουβαλιάζουμε όλα αμέσως.. άλλη πράξη η μια, άλλη η άλλη.. αλλά τα σεξιστικά ένστικτα αθάνατα βλέπω!!!
σε καμμια γυναίκα δεν δικαιούσαι να απλώσεις χέρι για οποιονδήποτε λόγο, αν νιώσεις οτι κινδυνεύεις ναι τότε..
και σε κανέναν άνθρωπο δλδ..αλλά αφού έγινε και θέμα φύλων.. πόσοι λίγοι και ανάξιοι να λέγονται άνδρες φαίνονται αυτοί που απλώνουν
απρόσκοπτα το χέρι τους να εξουσιάσουν κάτι που νομίζουν ότι τους ανήκει, σεξουαλικά ή βίαια..
Απλά απεχθές!!!