Δεν κρατήθηκα και ζυγίστηκα το πρωί. 1 κιλό μείον! Σε καλό δρόμο είμαι! Αρχίζω να το συμπαθώ αυτό το πρόγραμμα των weight watchers!
Printable View
Δεν κρατήθηκα και ζυγίστηκα το πρωί. 1 κιλό μείον! Σε καλό δρόμο είμαι! Αρχίζω να το συμπαθώ αυτό το πρόγραμμα των weight watchers!
Eυχαριστώ Nadine!Quote:
Originally posted by NADINE
Δεν πειράζει,Χριστινάκι...Είμαι σίγουρη πως την επόμενη θα τα πας μιά χαρά!Δε μασάμε!
Τώρα πατάς τη μύτη σου στο φούξια σπιτάκι,σε μία εβδομάδα θα έχεις μπει με τα τσαρούχια!
Μη σου πω πως πάμε κατευθείαν και για το πράσινο...Όπως και να'χει σε βλέπω συνέχεια να μετακομίζεις!
Αρχίζει η μετακόμιση....
Δευτέρα σήμερα και ειμαι πολύ χαρούμενη, ειμαι 112,5 έχασα 2 κιλάκια και ήμουν και αδιαθετη :D
Δευτέρα σήμερα και ειμαι πολύ χαρούμενη, ειμαι 112,5 έχασα 2 κιλάκια και ήμουν και αδιαθετη :D
Τότε μάλλον θα έχεις χάσει κάτι παραπάνω. Μπράβο. Προχωράμε για το επόμενο κιλάκι. Φαντάσου το ως ένα μεγάλο μπολ του κιλού βιτάμ. Δεν είναι καθόλου λίγο!
https://www.bluebazaar.com.au/bb/ima...iles/bravo.gif
Σε ευχαριστω πολύ Μαράκι να εισαι καλά :)
Mπράβο και συγχαρητήρια karamela και Μαρία!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Πάτε πολύ καλά!!!
Γειά σας παίδες!!
Τί κάνετε;
Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη γενικά, γιατί πέρασα ένα πολύ όμορφο Σ/Κ!!!!
Βέβαια, έκανα τρομερές ατασθαλίες, για τις οποίες είμαι ασυγχώρητη..... Μέσα στο Σ/Κ χτύπησα 19 σφηνάκια ρακόμελο, συν εννοείται τους μεζέδες.... Μιλάμε για πολύ κέφι...!Παρόλα αυτά δεν αισθάνομαι τρομερές ενοχές.....!Πέρασαμε γαμάτα!
Βέβαια, όταν την Τετάρτη θα ανέβω στη ζυγαριά, θα πάθω ένα εγκεφαλικό... Γιατί αν υπολογίσουμε ότι ένα σφηνάκι ρακόμελο έχει 200 θερμίδες, τα 19 πόσες έχουν....;αααααα ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω....
Α... ξέχασα να πώ, πως έφαγα και ένα μπακλαβαδακι, σπιτικό, έφτιαξε η μαμά μου... κρίμα να μην την τιμήσω..! Και ήταν βασανιστικά υπέροχο....
Όταν θα ανέβω σε 2 μέρες στη ζυγαριά και θα έχω πάρει πίσω ο,τι έχασα θα δούμε πόσο βασανιστικά θα παραπονιέμαι....
Τεσπά, καλή συνέχεια στους υπόλοιπους!
Πάτε πολύ καλά!!!