καλημέρα σας! ελπίζω να είστε όλοι καλά , εσείς που ξεκινάτε κι εσείς που συνεχίζετε... επίσης εσείς που σταματάτε και ξαναρχίζετε (για μένα αυτό) χεχεχεχε
σήμερα έφαγα:
2 φρυγανιές 3π
2 φέτες τυρί 2π
2 γαλοπούλα 2π
1 μήλο
μένουν 14π
Printable View
καλημέρα σας! ελπίζω να είστε όλοι καλά , εσείς που ξεκινάτε κι εσείς που συνεχίζετε... επίσης εσείς που σταματάτε και ξαναρχίζετε (για μένα αυτό) χεχεχεχε
σήμερα έφαγα:
2 φρυγανιές 3π
2 φέτες τυρί 2π
2 γαλοπούλα 2π
1 μήλο
μένουν 14π
Καλημέρα στην ομάδα WW και καλό μήνα......
Ψιτ κι εγώ είμαι εδώ! Μην νομίζεις ότι το περνάς μόνη σου! ;)Quote:
Originally posted by Nefeli-
καλημέρα σας! ελπίζω να είστε όλοι καλά , επίσης εσείς που σταματάτε και ξαναρχίζετε (για μένα αυτό) χεχεχεχε
σήμερα έφαγα:
2 φρυγανιές 3π
2 φέτες τυρί 2π
2 γαλοπούλα 2π
1 μήλο
μένουν 14π
alalumaki καλό μήνα
καλό μήνα κορίτσια! Μαρία το να είμαστε σταθερές σε μία αδυναμία μας είναι κι αυτό ένα δείγμα σταθερότητας! χεχεχε
αλαλουμάαααακιιιιιιι!!!! καλά είσαι; :)
Καλημέρα κορίτσια.
Μέχρι στιγμής έχω "τσιμπίσει" 6 πόντους.
1 μήλο 0
καφέ 1 (υπολόγισα τη ζάχαρη αν και δικαιούμαι 3 κγ "δωρεάν")
90 γρ. σουβλάκι κοτόπουλο 3
χόρτα με 2 κγ λαδάκι 2
Σας παρακαλώ απο τώρα, αν κάτι υπολογίζω λάθος να μου το λέτε γιατί έχω πολύ καιρό να κάνω το πρόγραμμα και σίγουρα κάτι θα μου ξεφύγει και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΥΓ Τα smilies δεν μου δουλεύουν!
Καλημερα Mariav!
Το μηλο , οπως σχεδον ολα τα φρουτα, εχει 1 ποντο. Το πορτοκαλι 0.5.
Η ζαχαρη εχει 0.5 το κουταλακι του γλυκου.Απο εκει κι επειτα υπολογιζεις τον καφε αναλογα με τα κουταλακια της ζαχαρης που προσθετεις.
Καλη και σταθερη επιτυχιαααααααα!!!!
Γειά σου chrys,
εγώ κάνω το σύστημα flexipoints όπου τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν 0 πόντους, εκτός από λίγες εξαιρέσεις όπως σταφύλι, σύκα, αρακάς, πατάτα και 1-2 άλλα. Εσύ μάλλον κάνεις το πιό παλιό που τα υπολογίζαμε όλα., για δες το όμως και το flexi γιατί τρώς περισσότερο και υπολογίζεις λιγότερους πόντους, κάπου είδα ότι το έχουν βάλει οι παλαιότεροι-ες στο φορουμ.
Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως. Καλή σου μέρα!
0,5 πόντους έχει 1ΚΣ ζάχαρη κι όχι 1κγ.
Mαρια , εχω τα βιβλιαρακια με τους ποντους και εχει τη ζαχαρη 0.5 ποντους το 1 κ.γλ.
Μηπως εχεις κι εσυ το συστημα flexi οπως η MariaV και εκει ισχυει το 1κ.σ 0.5 ποντος??
Ισως να ειναι κι αυτο...δεν ξερω.. Γενικα δεν ξερω το συστημα flexi, απλα του ειχα ριξει μια ματια παλιοτερα στο site των ww.
Mariav νομιζω οτι το flexi συστημα ειναι αυτο που σου δινει περισσοτερη ποσοτητα τροφης, αλλα απο συγκεκριμενες ομαδες?? Αυτη την εντυπωση εχω , απο τοτε που διαβασα γι αυτο στο site του ww.
Ευχαριστω παντως! Γιατι οχι? Θα του ριξω ξανα μια ματια!
Καλη συνεχεια!
Ναι στο flexi έτσι είναι 1 ΚΣ 0,5 πόντους. Γιαυτό σου λέω είναι πιό καλό ;) Συμφέρει!
mariav αν εχεις χρονο μπες λιγο στο τσατ
Chrys απ'ότι έχω δει στα sites τους, στο εξωτερικό υπάρχει το Core Plan και το Flexi. Νομίζω πως το core είναι αυτό που λες με τις ομάδες, αλλά εντό στο Ελλαντα μας έδειξαν μόνο το flexi αλλά κανένα πρόβλημα γιατί τρώς απ'όλα και έχεις και αποτέλεσμα. Τώρα απ?'τι είδα έχουν βγάλει το momentum program αλλά να σου πώ την αλήθεια, αφού δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πια δεν μπορώ να βγάλω άκρη από το ίντερνετ! Οπότε παραμένω στο παλιό καλό δοκιμασμένο flexi.
Πού είναι το τσατ; Κάτσε να το βρω γιατί είμαι και λίγο άσχετη!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326
Σε αυτό τα κορίτσια έχουν βάλει όλα όσα περιέχει το βιβλιαράκι. Πάντως συνεχώς αλλάζουν τις μετρήσεις ανάλογα με το τι νέο κυκλοφορεί. Καλό θα είναι να μην μπερδευόμαστε και να παραμένουμε σταθερές σε ότι έχουμε.
Μαρία έχε υπ'όψιν ότι το πρόγραμμα σου δίνει για 0 πόντους 3 διαφορετικά πράγματα απ'την ανάλογη λίστα. Έτσι δεν είναι; Ίσως να το λέει και το βιβλιαράκι σου αυτή την λεπτομέρεια.