νασαι καλα, ειναι πολυ χρησιμο σαιτ γενικα, κ μολις μαθει κανεις τις βασικες ονομασιες ειναι παιχνιδακι.
εχω βρει οσες μου βαζει ο γυμναστης κ τις κοιταω συχνα ναμαι σιγουρη οτι της κανω σωστα...
γιατι αμα περιμενεις απο τους γυμναστες...καηκες!
Printable View
νασαι καλα, ειναι πολυ χρησιμο σαιτ γενικα, κ μολις μαθει κανεις τις βασικες ονομασιες ειναι παιχνιδακι.
εχω βρει οσες μου βαζει ο γυμναστης κ τις κοιταω συχνα ναμαι σιγουρη οτι της κανω σωστα...
γιατι αμα περιμενεις απο τους γυμναστες...καηκες!
ΕΚΑΝΑ 50΄ΔΙΑΔΡΟΜΟ..
τελειοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by koralaki
http://www.exrx.net/Lists/WtFemale.html
no way πατας σημειο σωματος κ σου βγαζει τις αντιστοιχες ασκησεις!
σε λιγο θα εχουμε αντι για γυμναστες ρομποτ!
thanx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημερα, καλο μηνα να εχουμε!
χθες πηγα και παλι γυμναστηριο ( το εχω απρει πατριωτικα το θεμα ναι.. :p) εκανα 15' λεπτα κωπηλατικο+ 15' λεπτα ελλειπτικο+ κοιλιακους ραχιαιους+ ασκησεις για χερια και κορμο ...
η γυμναστρια μου εκανε παρατηρηση πως εχω πεσει απο τοτε που πηγα (εχω κλεισει 3 βδομαδες) ...
ναι της λεω και εγω ετσι νοιωθω στα ρουχα αλλα η ζυγαρια εκει ακινητη..
μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο λοιπον.. αλλοι μου λεει το πρωτο καιρο παιρνουν και 1 με 2 κιλα.. χανουμε λιπος μεν αλλα αποκτουμε μυικη μαζα.. γι αυτο δεν βλεπουμε διαφορα στο νουμερο τις ζυγαριας το σωμα μας ομως αλλαζει αρχιζει να σφιγγει και να χανουμε ποντους. σιγα σιγα ομως θα αυξανεται ο μεταβολισμος μας και η ζυγαρια θα παρει ξανα την κατηφορα..
νασαι καλα αλεξανδριτα μου,
zwitsa ειδες που στο ελεγα? καλα εκανες κ ρωτησες να μην ανησυχεις κ γενικα οτι σε προβληματιζει να ρωτας.
θα ηρεμεις...
το ιδιο ακριβως ειχα παθει στα 100 κιλα στο γυμναστηριο πρωταρα τελειως...
τα ιδια μου ειπαν, δεν το πιστευα...
αχ σημερα εχω αλλη δουλεια
κ αν προλαβω γυμναστηριο θαναι μονο για λιγο κ δεν ξερω...με την περιοδο να παω ή οχι?
δεν νιωθω καλα ρε γμτ, βαριεμαι που ζω.
νομιζα θα μουν καλυτερα σημερα αλλα μεχει παρει αποκατω τοσες μερες που δε γυμναζομαι.
ουτε θα μαγειρεψω, ναναι καλα οι μαμαδες. μηπως να σιδερωσω, καιω τιποτα? :D
μηπως να κανω ελλειπτικο μονη? βαριεμαι...
εγω πηγα και πρωτη εμρα αδιαθετη .... καμια ωρα αφου μου ειχε ερθει.. χαπακωθηκα και πηγα..
αν και ανυσηχουσα γιατι γενικα ποναω πολυ την πρωτη μερα.. αυτη τη φορα ομως οχι μονο δεν πονεσα αλλα ενοιωθα και πολυ καλυτερα! και εκανα κανονικη προπονηση!
ναι κ γω πηγα την πρωτη μερα, για την ακριβεια μου ηρθαν εκει...
δεν ενιωσα τιποτα...
απλα εχω τεραστια ροη κ φοβαμαι ξερεις, μη κανω αποτομες κινησεις κ λερωθω κ διαφορα τετοια.
οποτε θα εκανα μονο βαρη
αλλα τωρα παει δεν εχω χρονο...
κλαψα τελος, απτις 11 κλαιγομαι αντι να κανω κατι.
απλα δεν με παει σημερα...
ΡΕ ΣΥ κοραλάκι πότε κοιμάσαι πότε ξυπνάς!!!
αλήθεια δουλεύεις και κοιμάσαι τόσο αργά!!
ίσως είμαι αδιάκρτιτη οπότε αν δεν θες μην απαντάς απλά , αλλά αποράι το έχω!!
Σήμερα 1 ώρα αερόβια και 30 λεπτά πιλάτες!!
Του έδωσα και κατάλαβε:bouncing::)
αργα ειναι οταν γραφω εδω? κ που ναξερες τι ωρα κοιμαμαι!Quote:
Originally posted by sasa14
ΡΕ ΣΥ κοραλάκι πότε κοιμάσαι πότε ξυπνάς!!!
αλήθεια δουλεύεις και κοιμάσαι τόσο αργά!!
ίσως είμαι αδιάκρτιτη οπότε αν δεν θες μην απαντάς απλά , αλλά αποράι το έχω!!
δυστηχως ειμαι βραδυνος τυπος κ τα πρωινα υποφερω.
προς το παρον εχω μεσημεριανοβραδυνο ωραριο κ ειμαι οκ
πρεπει ομως να αρχισω να κοιμαμαι νωριτερα...μου καταστρεφει τη διαιτα!
κ δεν εχω κ τι να κανω 3 το βραδυ οταν ο ανδρας μου κοιμαται κ πρεπει να κανω ησυχια...
σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηQuote:
Originally posted by ^princess^
Σήμερα 1 ώρα αερόβια και 30 λεπτά πιλάτες!!
Του έδωσα και κατάλαβε:bouncing::)
αχ ανυπομονω αυριο κ εγω...μου ελειψε, αυτη η βδομαδα πηγε χαλια με την περιοδο κ τις δουλειες
αυριο πρωι σουπερμαρκετ κ μετα σφαιρα γυμναστηριο
κ θελω να κανω φασολακια μετα :D χαμος! α κ σιδερο!
Κάνε κάτι με τον ύπνο Κοραλάκι! Όσο είμαστε ξύπνιες, το μυαλό μας περιστρέφεται γύρω από το φαγητό.
εμενα τα βραδυα ειναι η καταρα μου, ολη την ημερα δεν σκεφτομαι, απλα ζω, τρεχω, χαιρομαι, λυπαμαι, κανω πραγματα ή δεν κανω αλλα ειμαι καλα με τον εαυτο μου.
το βραδυ- δυστηχως κοιμαται κ πολυ νωρις ο γιαννης μου- ξυπναει ο παλιος μου εαυτος, ουτε βρυκολακας ναταν κ να εβγαινε στις 12.
Οπως κ ναχει δεν εχει νοημα να ειμαι πτωμα κ να μη κοιμαμαι, κ πως να κοιμαμαι οταν ξυπνω ο,τι ωρα ναναι
Θα προσπαθησω να φτιαξω στανταρ ωραρια...
Γιατί δε δοκιμάζεις ένα ωραίο βιβλίο? Μερικές φορές πιάνει..
Mετα απο 2 μερες ξανα γυμναστηριο:
10' διαδρομο
20' ποδηλατο
15' ελειπτικο
διαφορα βαρη
45 κοιλιακους
50' περπατημα