καλημέρα....ε, εννοείται όει είμαι στα ίδια....καλή εβδομάδα
Printable View
καλημέρα....ε, εννοείται όει είμαι στα ίδια....καλή εβδομάδα
καλημερα κοριτσια....ξεκινησα παλι απο χθες και σημερα ειμαι -800...72,000 απο 72,800....για να δουμε θα το συνεχισω????Φιλακια σε ολες
στα ιδια...
Κολλημένη Δευτέρα για την πλειοψηφία; :D Δε πειράζει, έχουμε άλλες 6 μέρες για να τελειώσει η εβδομάδα με χάσιμο!
Pennou μπράβο κουκλίτσα! Να συνεχίσεις και αν χάσεις κανα δυο κιλάκια μέσα στο Μάη και γίνεις όπως στους αρραβώνες θα είσαι θεά, θα απολαύσεις και τη θάλασσα!
καλημερα κοριτσαρες μου! εντελως κολλημενη δευτερα-η χειροτερη μερα! εμενα μαλιστα με εδειξε +200 αλλα δεν αλλαζω τικερακι γιατι δεν εχω κανει καμια παρασπονδια, ουφ! θα μας περασει, που θα παει...
Καλημερα κι απο μενα κοριτσια μου. -100σημερα μια χαρα.:)
μπραβο Constance χαιρομαι που τουλαχιστον καποια παει καλα!!!!αντε να δουμε κ εμεις κανα καλο νουμερακι...!!
Καλα παμε ολες απλα δε συμπιπτουν οι μερες που κολαει η ζυγαρια μας, χιχιχι.:P
Semie μου εισαι καλα σημερα?:)
οχι..ακομα χειροτερα αλλα δε πειραζει.δε σκεφτομαι τπτ απλα.
Mιλησε σε αυτον που πρεπει semie μου μη το κρατας μεσα σου.Ειναι μεγαλο σφαλμα.Κι εγω μονη μου νιωθω και ειμαι μπορω να πω και προσπαθω να συμβιβαστω γιατι βλεπω οτι δεν αλλαζει και τιποτα επι της ουσιας, αλλα καμια φορα πρεπει να μιλας για να ξεσπασεις.Παντως απο ψυχολογια ειμαστε ολες μια χαρα.......................και δυο τρομαρες.Anyway...Quote:
Originally posted by semie
οχι..ακομα χειροτερα αλλα δε πειραζει.δε σκεφτομαι τπτ απλα.
μπα τι να του πω,τελειωσε τωρα το ολο θεμα.γενικα νοιωθω χάλια,μαλλον πρεπει να μεινω μονη μου τελειως να ηρεμησω.
semie κρατα γερα. δεν θελω να βλεπω να πεφτεις!
πηνελοπη μου εισαι πολύ γλυκεια!πραγματικα παντα μου απαντας κ για τις θερμιδες και για οτι άλλη βλακεια ρωτήσω κ σ ευχαριστω πολύ.ενταξει τη διαιτα δε τη χαλαω,η ψυχολογια μου ειναι στο πατωμα..
Κι εγω μια απο τα ιδια.Η διαιτα κρατα γερα.Πλεον εχω παψει να ταυτιζω τις απογοητευσεις μου με 2 λιτρα παγωτο και μια πιτσα.Αλλα παλι τι βγαινει.Χθες βραδυ ειχα τετοιο θυμο για ολα.Τεσπα.Φαση ειναι θα περασει.Τα πρωτα εκατο χρονια ειναι δυσκολα.:P
Σεμι τι επαθες κοριτσαρα μου? γιατι τετοιες νταουνιλες??
-700 σήμερα και ειμαι και αδιαθετη, τελικα ειμαι πολύ ανωμαλη δεν βγαζω ακρη,
Αύριο εχω ελευθερο θα γινει κολαση, το τσιζκεικ και οι σοκολατινες με περιμενουν στην γωνια :P